Cum si unde poti juca poker gratis si sa castigi bani

''Cum si unde pot juca poker gratis si sa castig bani?'' - aceasta este intrebarea care si-o pun probabil cei mai multi incepatori in domeniul poker-ului online. Atunci cand sunteti la inceput in bransa jucatorilor de poker online ideal ar fi sa exersati la turneele freeroll oferite de marile camere de poker online. In cadrul acestor turnee intrarea este libera si banii castigati pot fi retrasi fara alte conditii.

Joacă acum la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume!

Singura problema de care va veti lovi atunci cand jucati turnee de poker freeroll (cu intrare gratuita) este rabdarea. Majoritatea acestor turnee au un numar ridicat de participanti si premii nu foarte mari (100-200 euro in general impartiti primilor clasati). In timp insa, cu rabdare, puteti face un bankroll ''frumos'', castigand constant. In plus mai toate turneele de acest gen au primele locuri premiate destul de bine, in conditiile in care nu platiti nimic pentru participare. Scopul principal al acestor turnee freeroll ar trebui sa fie insa pentru majoritatea o cale de a invata tainele poker-ului online, daca pe parcurs apar si banii atunci este cu atat mai bine.

Al doilea aspect care dorim sa vi-l prezentam in acest articol este locul unde gasiti cele mai bune turnee de pe urma carora sa castigati bani gratis. Prima alternativa este acest site de poker online. Aici aveti din ora in ora turnee freeroll cu premii atat in bani cash, cat si in bilete de intrare la alte turnee (cu buy-in) la care premiile sunt mult mai mari. Puteti astfel sa ajungeti sa jucati zeci/sute de dolari fara nici o investitie, jucand mai intai la turneele freeroll de calificare, apoi la cele principale. Tot la Full Tilt Poker in fiecare seara exista un turneu freeroll cu premii cash special pentru romani, la care jucati numai alaturi de alti jucatori de poker online din Romania.

O alta camera de poker online unde puteti juca turnee freeroll este aceasta. Marea majoritate a turneelor gratuite de la Pokerstars sunt cu tichete de calificare la alte super turnee. Aveti astfel sansa sa jucati fara nici o investitie cu alte persoane care platesc zeci de dolari pentru buy-in. Acestea sunt cele doua camere de poker online la care va recomandam sa jucati turnee freeroll.

Daca aveti intrebari legate de aceste turnee de poker de pe urma carora puteti castiga bani gratis va invitam sa le adresati pe forumul Pariurix.com in topicul Turnee de poker si freerolls.

Joacă acum la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!