Cum poţi câştiga un Platinum Pass de $30.000 pentru PSPC 2020

2020-01-01 01:10:00 1,6k 0

PokerStars Players NL Hold’em Championship (PSPC) revine în 2020, iar acum ai şansa să obţii un Platinum Pass de $30.000 cu sateliţi Mega Path.

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER ONLINE RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

Prima ediţie PSPC a avut loc în ianuarie 2019 în Bahamas şi a fost un uriaş succes. Peste 1.000 de jucători au concurat, iar cei mai inspiraţi 181 au împărţit un fond total de premii de peste $26 milioane.

Ediţia din 2020 va avea loc în Barcelona, în perioada 20-24 august şi se anunţă încă de pe acum un mare succes. Buy-in-ul este de €22.500 (aproximativ $25.000), pentru premii de zeci de milioane de euro. Platforma online îţi oferă şansa de a câştiga locul la un cost mult mai mic sau chiar gratis.

Califică-te pentru PSPC cu un Platinum Pass

PokerStars Players NL Hold'em Championship îţi oferă noi moduri de calificare. Ai şansa să participi prin intermediul unui Platinum Pass de $30.000, pe care îl poţi obţine prin intermediul sateliţilor Mega Path.

Mega Path îţi oferă trei paşi către potenţiala calificare la PSPC 2020. Începe cu Spin & Go-uri Stars Rewards sau de la doar $2.

Paşii Mega Path

Un Platinum Pass PSPC în valoare de aproximativ $30.000 va fi câştigat garantat în fiecare săptămână, începând din 8 septembrie. Pentru a avea o şansă, califică-te într-o finală săptămânală Mega Path - doar prin intermediul paşilor Mega Path.

Cel mai ieftin mod de a te califica este cu un bilet Spin & Go Stars Rewards.

Termeni şi Condiţii Mega Path

  • Biletele Spin & Go Stars Rewards pot fi utilizate doar în Spin & Go-uri corespunzătoare.
  • Orice bilete câştigate pe parcursul oricăror paşi ai Mega Path pot fi folosite doar pentru înscrierea în Mega Path.
  • Biletele Mega Path nu pot fi schimbate pentru bani sau pentru alte bilete de turneu.
  • Biletele Mega Path nu pot fi transferate altor jucători.
  • Biletele Mega Path, odată expirate, nu mai au nicio valoare.
  • Ne rezervăm dreptul de a edita, schimba, modifica sau dezactiva această ofertă fără o notificare prealabilă, aşa cum considerăm a fi potrivit pentru promoţie.


DE CE SĂ ALEGI POKERSTARS

Vorbim de camera de poker cu cei mai mulți jucători, astfel că aceasta își permite ca, în afară de Texas Hold’em și Omaha, să ofere și alte tipuri de poker mai de nișă precum 5-card draw, HORSE, Triple Stud, 8 Game, Razz, 7 card stud și multe altele. Sigur, și alte camere de poker pot oferi astfel de variante, doar că foarte puțini jucători vor intra în concurs. La PokerStars vei găsi adversari la orice tip de joc, indiferent de oră.

Tipuri de jocuri oferite de PokerStars

Poți participa la jocuri cash și mese sit&go pe toate mizele posibile, de la cele foarte mici până la High Stakes. Găsești și jocuri precum Zoom sau Beat the Clock, dar și evenimente precum MicroMillions Marathon sau celebrul Sunday Million.

Turnee disponibile

În ceea ce privește turneele, PokerStars n-are concurență în condițiile în care poți participa la turnee precum Sunday Million, care este de altfel și cel mai faimos turneu online de poker din lume. Acesta are un fond garantat de premii de un milion de dolari, dar ia totuși în considerare faptul că la astfel de turnee se înscriu foarte mulți jucători, iar durata este foarte mare.

În zile de duminică găsim și alte turnee atractive precum Sunday Storm, Sunday PLO, Sunday Supersonic și multe altele, dar nici în celelalte zile ale săptămânii oferta nu este modestă.

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER ONLINE RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi