Cel mai mare bonus la prima depunere, pe o platformă de poker online, în România

2020-01-15 09:50:00 1,5k 0

888poker, platformă online licențiată în România, oferă jucătorilor noi cea mai bună promoție de pe piață. Dacă te înscrii acum, poți primi un bonus de bun venit de 100%, până la 3000 lei.

JOACĂ ACUM LA 888POKER CU PÂNĂ LA 3,000RON BONUS!

În momentul în care cineva alege să își facă un cont pentru a juca poker online, unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ia în calcul e reprezentat de facilitățile oferite de acea cameră de poker. Mulți își doresc, firesc, un bonus consistent, iar din acest punct de vedere 888poker pare a fi soluția ideală. Poți accesa un bonus de până la 3000 de lei, dacă ești jucător nou.

Pentru a fi eligibil pentru orice bonus inclus de această promoție specială, trebuie îndeplinite următoarele condiții:

  • jucătorul nou trebuie să deschidă un cont de joc;
  • jucătorul nou trebuie să furnizeze organizatorului toate documentele necesare în vederea verificării autenticității datelor furnizate la înregistrarea contului de joc;
  • este realizată și finalizată verificarea autenticității datelor furnizate de jucător la înregistrarea contului de joc;
  • jucătorul nou trebuie să facă un prim depozit cel puțin egal cu depozitul minim cerut.

Bonusul de bun venit va fi apoi transferat în contul de joc al jucătorului în tranşe de 40 lei, de fiecare dată când acesta acumulează 100 puncte bonus. Cocret, dacă faci o primă depunere în valoare de 700 Lei, vei primi bonusul de bun venit în rate de câte 40 de Lei; de fiecare dată când obţii 100 de puncte bonus, 40 lei vor fi transferaţi în contul vostru de joc, până la 100% din suma depusă, 700 Lei.

Poți câștiga puncte bonus prin:

  • Participarea la jocuri cash (”poker ring games”) – câștigi 2 puncte bonus (în măsura în care este aplicabil) pentru fiecare 1$ cu care ai contribuit drept comision (rake).
  • Evoluția la turnee de poker – câștigi 2 puncte bonus (în măsura în care este aplicabil) pentru fiecare 1$ de comision perceput la înregistrarea în turneu; de exemplu, dacă la un turneu unde taxa de înregistrare (buy-in) este de 10$, iar comisionul aferent este de 1$ atunci înseamnă că ai contribuit cu 1$ drept comision, ceea ce vă aduce 2 puncte bonus (în măsura în care este aplicabil);
  • Testarea de jocuri în cazinou – câștigi 1 punct bonus (în măsura în care este aplicabil) pentru fiecare 40 Lei pariați în cazinou.

Jucătorii au dreptul la un singur bonus de bun venit; jucătorii care au avut anterior un cont de joc înregistrat pe orice pagină de Internet deținută sau 888poker nu au dreptul să primească un bonus de bun venit.

De ce să alegi 888poker

DESPRE PLATFORMA ONLINE 888POKER

888poker se axează în special pe tipurile principale de poker: Texas Hold’em , Omaha, Omaha Hi/Lo și 7 Card Stud. Vei putea găsi atât jocuri cash pe mize care de care mai variate, cât și turnee sit&go sau turnee programate cu premii consistente garantate.

Dacă nu ai răbdare sau timpul necesar pentru a participa la jocuri normale de poker online, poți încerca oricând jocurile de tipul SNAP Poker acolo unde de fiecare dată când dai fold ești mutat la o altă masă unde o mână nouă tocmai începe. Astfel poți să păstrezi doar acele mâini care îți convin, și începi un joc nou imediat fără a mai aștepta după ceilalți jucători.

 ALTE FACILITĂȚI OFERITE DE 888POKER

888poker are o aplicație foarte stabilă și foarte performantă atât pentru desktop, cât și pentru dispozitivele mobile cu IOS sau cu Android. Iar în ceea ce privește site-ul, acesta oferă tutoriale complete despre cum să îți deschizi un cont, cum să instalezi aplicația, cum poți participa la o masă, cum se joacă fiecare tip de poker în parte etc. Un începător are astfel la dispoziție toate materialele necesare pentru a învăța rapid cum să se descurce la jocul de poker în general, și la 888poker în special.

JOACĂ ACUM LA 888POKER CU PÂNĂ LA 3,000RON BONUS!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi