Câștigă un loc în turneul de poker $80K First Depositors' Challenge cu prima depunere pe 888poker

2020-01-07 05:10:00 1,3k 0

Odată cu apropierea iernii, 888poker vine cu o ofertă specială pentru cei care își fac cont. Aveți ocazia să câștigați încă de la început prin intermediul turneului "$80k First Depositors's Challenge". Nu trebuie decât să efectuați prima depunere în calitate de membru nou în orice săptămână, de joi (23:59 GMT) până miercurea următoare (23:59 GMT) și vă calificați pentru turneul de vinerea viitoare, care vă aduce mai aproape de premiile de 80.000 de dolari.

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX

 
$80k First Depositors’ Challenge' are loc în fiecare vineri, de la ora 19:00 GMT și poți accesa lobbyul turneului din fila 'Special'. Participarea e gratuită pentru membrii care au efectuat prima depunere, iar câștigurile pot fi impresionante. Primi 10 jucători clasați vor primi fiecare câte un loc la "Sunday Challenge" la ora 19:35 GMT.

Pe lângă această ofertă, 888poker vine și cu o mulțime de alte facilități la prima depunere:

  • Primiți 100%, până la 3.000 LEI, ca bonus de bun-venit
  • Participarea la șapte "$500 First Depositors’ Freerolls”, unde puteți câștiga o parte din cei 3.500 $ puși în joc
  • Participare gratuită la turneul "$1,000 Depositors' Freeroll"


TIPURI DE POKER OFERITE DE 888POKER

888Poker se axează în special pe tipurile principale de poker: Texas Hold’em , Omaha, Omaha Hi/Lo și 7 Card Stud. Vei putea găsi atât jocuri cash pe mize care de care mai variate, cât și turnee sit & go sau turnee programate cu premii consistente garantate.

Marele avantaj al 888Poker este faptul că sunt suficient de mulți jucători încât poți găsi la orice oră din zi sau din noapte un turneu sau o masă pe gustul tău; pe de altă parte, nu sunt la fel de mulți jucători la PokerStars încât să se înscrie zeci de mii de jucători într-un turneu. Astfel, dacă factorul timp contează în alegerea ta, aici ai un raport optim.

SNAP POKER PE 888POKER

Un format de succes al celor de la 888poker este Snap Poker. Dacă nu ai răbdare sau timpul necesar pentru a participa la jocuri normale de poker online, poți încerca oricând jocurile de tipul SNAP Poker acolo unde de fiecare dată când dai fold ești mutat la o altă masă unde o mână nouă tocmai începe. Astfel poți să păstrezi doar acele mâini care îți convin și începi un joc nou imediat, fără a mai aștepta ca acțiunea să se încheie la masa unde ai foldat.

ALTE FACILITĂȚI OFERITE DE 888POKER 

888Poker are o aplicație foarte stabilă și foarte performantă atât pentru desktop, cât și pentru dispozitivele mobile cu IOS sau cu Android. Iar în ceea ce privește site-ul, acesta oferă tutoriale complete despre cum să îți deschizi un cont, cum să instalezi aplicația, cum poți participa la o masă, cum se joacă fiecare tip de poker în parte etc. Un începător are astfel la dispoziție toate materialele necesare pentru a învăța rapid cum să se descurce la jocul de poker în general, și la 888Poker în special.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi