Cash Game Flop Race pune la bătaie premii de 60.000€

2019-10-24 18:22:34 1,3k 0

Unibet a lansat săptămâna trecută o promoţie care se va desfăşura până aproape de finalul lui noiembrie. Fiecare flop atins îți aduce puncte și te ajută să avansezi în clasamente în cursa Cash Game Flop Race, cu premii de 60.000€.

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX

În fiecare săptămână sunt puşi la bătaie 10.000€, până pe 24 noiembrie, iar regulamentul e extrem de simplu. Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga este să atingi cât mai multe flopuri. Premiile includ diferite niveluri de buy-in și tipuri de joc, așa că indiferent dacă preferi ritmul rapid de la Banzai sau îți place să joci sesiuni lungi la mesele de No Limit, cu siguranță vei găsi ceva să ţi se potrivească. Există clasamente în funcţie de nivelul la care joci, astfel că promoţia poate fi accesibilă şi celor cu o bancă limitată.


În plus, Unibet oferă un bonus şi în momentul în care atingi 100 de flopuri în aceeași zi (00:00-23:59 UTC). În acest caz, primești 20 de puncte bonus.

De notat că există și un bonus de consolare. Dacă ai avut o zi grea la mese, vei primi 1 punct pentru fiecare euro pierdut (până la limitele de mai jos):

  • Low: 10 €/10 puncte
  • Mid: 50 €/50 puncte
  • High: 200 €/200 puncte

Program  Cash Game Flop Race

Săptămâna 1

  •  14 Oct – 20 Oct

Săptămâna 2

  •  21 Oct – 27Oct

Săptămâna 3

  •  28 Oct – 3 Nov

Săptămâna 4

  •  4 Nov – 10 Oct

Săptămâna 5

  •  11 Nov – 17 Nov

Săptămâna 6

  •  18 Nov – 24 Nov

Premiile cresc progresiv în funcţie de locul ocupat în clasament. 

La nivelul low, ele pornesc de la 10€ (pentru locurile 21-30) şi ajung la 200€ (locul 1). La nivelul high, sunt plătite doar primele 15 poziţii, dar premiul întâi este mult mai consistent, de 1250 euro. 

DE CE SĂ ALEGI UNIBET POKER

Unibet Poker – o cameră recreațională cu o grafica inedită

Între anii 2012 și 2015 mulți s-au plictisit de camerele de poker online, pentru că trei sferturi dintre acestea făceau parte din rețeaua iPoker (Bet365, PaddyPower, Bet-at-Home, Titan Poker,  Betfair, Betclic și multe altele), ceea ce înseamnă că toate aveau fix aceeași grafică. Practic oriunde te jucai vedeai același lucru. Acum, din fericire, singurele camere de poker la care ne mai putem juca în România au interfațe diferite.

Totuși, din acest punct de vedere, Unibet iese cel mai mult în evidență pentru că a optat pentru o grafică animată care se diferențiază cu mult de orice altă cameră de poker de pe piață. Interfața aleasă te duce cu gândul la un mediu mai relaxant, astfel încât Unibet Poker poate fi considerată cea mai bună cameră recreațională.

O cameră bună pentru începători

Trebuie să fim sinceri și să spunem că cei mai buni jucători de poker online sunt pe Pokerstars și 888Poker, dar aceasta nu este neapărat o problemă, pentru că dacă nu ai multă experiență și vrei să fii profitabil la masa de poker, atunci nu vei dori să întâlnești chiar cei mai puternici adversari. Mai mult decât atât, camera Unibet este organizată înr-un mod mai simplu, astfel încât îți este mai ușor să navighezi printre opțiuni și să găsești ceea ce cauți.

O cameră mai puțin aglomerată

Pe de-o parte un număr mare de jucători înseamnă implicit că vei avea cu cine să te joci orice tip de joc. Dar dacă o luăm așa, nici la Unibet nu sunt mesele chiar goale. În schimb, dacă ești în căutarea unui turneu cu un fond de premiere garantat și preferi să nu te bați chiar cu câteva mii sau zeci de mii de adversari pentru o parte din pot, atunci vei alege Unibet. Vor veni jucători care vor zice ”da, dar cu cât sunt mai mulți crește și potul”, ceea ce-i corect. Dar sincer nu te încălzește cu nimic să iei 80 de cenți că ai terminat pe locul 763 la un turneu. Sigur, nu toți trebuie să gândească astfel, dar este bine că putem alege: vrem turnee cu un pot total mare și cu foarte mulți adversari, ne jucăm la PokerStars / 888Poker; vrem turnee ceva mai lejere unde să ne putem bate cu șanse reale la primele poziții, dar fără să mai luăm premii dacă terminăm pe locul 500, alegem Unibet Poker.

Turnee freeroll pe Unibet Poker

În aceeași ordine de idei ca mai sus, dacă vrei să participi la turnee freeroll în speranța că vei câștiga ceva bani fără a investi vreun leu din propriul buzunar, o vei face la Unibet. De ce? 888Poker organizează turneele ”$20 SNAP Free Tournament”, unde pentru potul de 20$ se bat de obicei 2,000 – 3,000 de jucători. La PokerStars, turneele  ”PokerSchool Open Skill League” cu premii de 10$ atrag chiar mai mulți jucători. În schimb, turneele freeroll ale celor de la Unibet sunt ceva mai lejere, și asta pentru că sunt acceptați maximum 720 de jucători în fiecare. Găsești astfel de turnee din două în două ore, iar cele de la 13:05, 15:05, 17:05 și 19:05 au fonduri de premiere de 50$ - 100$. Mai multe despre aceste turnee poți găsi aici: https://pariurix.com/ce-turnee-freeroll-ofera-camerele-de-poker-aflate-in-legalitate.html

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi