Strategia de bază în Video Pokerul Online. Cum poţi să îţi măreşti suma câştigată

2020-03-20 10:42:00 4,1k 0

Află cum poți să îți mărești suma câștigată în video pokerul online aplicând aceasstă strategie de bază! Un joc cu mare priză la public încă din primii lui ani de existenţă (undeva la mijlocul anilor '70), Video Pokerul a înregistrat o ascensiune accentuată a popularităţii în era Internetului, iar acum poate fi accesat în majoritatea cazinourilor online.

Trecerea lui în online s-a făcut poate mai facil decât în alte cazuri, fiind vorba de un joc computerizat. Simplu de jucat și cu potențial pentru câștig, Video Pokerul Online combină pokerul cu cinci cărți în mână și o maşină de slots, ceea ce face ca el să-şi găsească adepţi în ambele "tabere". Spre deosebire de alte jocuri de poker, Video Pokerul are reguli cât se poate de simple şi clare. Toate versiunile se joacă cu 52 de cărţi, excepţie făcând doar Joker Wild, care include şi jokerii.

JOACĂ ACUM VIDEO POKER LA CAZINOUL ONLINE RECOMANDAT DE PARIURIX!

 

Scenariul după care decurge un joc de video poker

După ce faci pariul, apasă "deal" şi primeşti cele cinci cărţi pe care ţi le evaluezi, moment în care alegi hold sau discard pentru orice număr din cele cinci cărţi. Aparatul îţi înlocuieşte cărţile la care renunţi cu unele alese aleatoriu, iar noul set de cinci cărţi constituie mâna finală, în funcţie de care eşti sau nu eşti plătit. Cărțile au aceeași ordine în toate formele de video poker: Chintă Roială, Chintă la culoare, Careu, Full House, Culoare, Chintă, Terță, Două Perechi, o pereche de Jacks sau mai mare. În toate versiunile de video poker, jucătorul joacă împotriva mașinii.


Strategia de bază în video poker online

După cum am precizat anterior, jocul îţi permite schimbarea tuturor cărţilor, dar acest lucru trebuie făcut inteligent. În mod evident, dacă îţi vine din prima o chintă la culoare, nu-ţi pune problema să schimbi ceva. De asemenea, NU arunca nicio carte dacă ai careu, full house, culoare, chintă, pentru că aceste combinaţii nu pot fi îmbunătăţite.

În cazul în care aparatul îţi dă o terţă, cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci este acela de a renunţa la celelalte două cărţi întrucât există şansa să primeşti o carte cu care poţi să îţi măreşti mâna. Şi în cazul în care primeşti două perechi, nu trebuie să stai deloc pe gânduri; renunţă la cea de-a cincea carte - există şanse să primeşti de la aparat o carte pentru o combinaţie superioară. Dacă nu ai nicio combinaţie din prima mână, ar trebui să schimbi toate cărţile, mai puţin As, King, Queen sau Jacks.

v2.png

Cum îţi măreşti şansele de câştig la video poker online

Banii reali vin de la o victorie mare, iar acesta este un fapt confirmat de toţi jucătorii de video poker cu experienţă. Dacă vrei într-adevăr să simţi câştigul, trebuie să fii dispus să sacrifici plățile mai mici, pentru perechi, atunci când ai o șansă de aprinde 2 sau 3 cărți care ar putea aduce o chintă roială sau măcar o chintă de culoare.

De asemenea, ceea ce trebuie să faci este să joci la Max Bet (de obicei, cinci monede) atunci când există un jackpot progresiv pentru chinta roială. Dacă nu joci la pariu maxim, nu te poți califica pentru jackpot.

AICI AI TOATE CAZINOURILE ONLINE RECOMANDATE ŞI LICENŢIATE ÎN ROMÂNIA!

 

Strategie video poker - ce tipuri de jocuri oferă plăţi mai mari

Sunt multe tipuri de video poker, dar între cele mai populare se numără Deuces Wild, Joker Poker sau Jack’s Or Better. Toţi jucătorii se întreabă ce este mai bine să aleagă: un joc cu sau fără jokerii, care sunt înlocuitori pentru orice carte. Dacă nu intri în joc doar pentru distracţie, ci mai ţinteşti şi un câştig, recomandat este să alegi unul cu jokeri, pentru că asta înseamnă că vor exista mai multe mâini bune, astfel încât s-ar putea ca plățile să fie mai mari fără ei.

FOARTE IMPORTANT! Citeşte Pay Table înainte să începi o orice joc de video poker. Aici găseşti afișate plăţile pentru fiecare combinație de cărți şi astfel poţi să compari şi să alegi ceea ce crezi că este mai avantajos pentru tine. Ceea ce putem să-ţi spunem este că o tabelă bună ar trebui să aibă un procentaj de plăți destul de mare, până la 99,5%.

Într-un articol viitor pe pariurix.com vom prezenta cele mai populare jocuri de video poker disponibile in casinourile online.

v4.jpg

Joacă acum la cazinoul online recomandat de PariuriX!


Te-ar mai putea interesa și: