Unibet Poker - cea mai bună aplicaţie a unei camere de poker licenţiate în România!

3,0k 0

UNIBET (deschide cont acum) este cu siguranţă cel mai mare operator de jocuri de noroc care a primit licenţa de funcţionare pe piaţa din România şi ar fi păcat să nu profităm cu toţii de ofertele sale. De la pariuri sportive, jocuri de cazino, până la bingo sau poker, toate serviciile oferite de această casă de pariuri sunt de cea mai înaltă calitate şi în acelaşi timp recunoscute de pasionaţii din întreaga lume.

Mă voi opri în acest articol asupra Unibet Poker – camera de poker a celui mai de încredere operator licenţiat în România. Această platformă este una spectaculoasă, care în fiecare lună îşi recompensează clienţii cu foarte multe promoţii, premii în bani astfel că îţi recomand s-o încerci.

Joacă acum la Unibet Poker! Te așteaptă un super bonus de bun venit!

 

Cine este Unibet Poker?

Unibet Poker (D.ONJN 1564/25.08.2016) este una dintre cele mai bune şi serioase camere de poker online din lume, care oferă zilnic o mulţime de turnee cu premii incredibile. Operatorul are o experienţă de peste 17 ani pe piaţa pokerului online şi clienţi în peste 150 de ţări din întreaga lume. Nimeni nu se îndoieşte de calitatea serviciilor oferite de această cameră, una care se evidenţiază şi la nivel internaţional prin numeroase distincţii şi premii.

Anul trecut Unibet a lansat o platformă proprie de poker online, independentă, părăsind astfel reţeaua Microgaming. Imediat s-a remarcat pe piaţă şi a devenit una dintre cele mai apreciate camere, câştigând în 2015 pentru al doilea an la rând, premiul pentru “Inovaţie în Poker” la premiile eGR Operator Marketing and Inovation Awards, precum şi premiul întâi la gala Premiilor Europene de Poker din 2014.

Încearcă şi tu acum platforma de poker online a Unibet-ului! Cu siguranţă nu vei regreta, deoarece operatorul îţi pune la dispoziţie un bonus de bun venit, numeroase promoţii şi turnee freeroll. Spre deosebire de alte camere de poker care fac parte din diferite reţele, Unibet Poker are un software de poker independent la care pot participa doar jucătorii Unibet.

 

Să joci poker la Unibet este foarte simplu!

Camera de poker se poate accesa foarte simplu chiar de pe pagina de pornire, selectând “Poker” din meniul orizontal din partea de sus, precum în imaginea ataşată mai jos.

 

Poţi juca poker în următoarele moduri:

  • Aplicaţia Unibet Poker (necesită descărcare și instalare): Vă recomand să încercați această opțiune deoarece oferă experiența maximă de poker la Unibet. Este disponibilă pe PC și Mac, descărcându-se foarte simplu chiar de pe pagina principală a camerei.
  • Joacă în browser (nu este necesară descărcarea aplicaţiei): Pentru a juca instant conectează-te la site-ul Unibet și bucură-te de experienţa jocului direct din lobby-ul de poker.
  • Aplicația pentru mobil: Când eşti în mișcare, Unibet (deschide un cont acum) îţi pune la dispoziţie software-ul său de poker într-o versiune pentru mobil. Aceasta se descarcă foarte uşor de pe pagina cu aplicaţii a Unibet. Este disponibilă în magazinul de aplicații pentru a vă juca pe iPad, dar şi pe Android pentru tabletă.

Unibet Poker îţi oferă cele mai populare forme de poker : Texas Hold’em și Omaha High, ambele sub formă de cash games, dar și formate tip turneu. Oferă deasemenea o versiune scurtă de cash la jocul Banzai. Aşa cum vezi în imaginea prezentată mai sus, ai ocazia foarte simplu să alegi între Jocuri Cash (la mese cu mize cuprinse între €0.02/€0.04 şi €2/4), Sit & Go (cu buy-in de €1/€100) şi Turnee.

Unibet se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a camerei de poker! Află mai multe de la PariuriX.com!

 

Ai la dispoziţie o mulţime de turnee freeroll în fiecare oră, turnee GTD cu premii jackpot si sateliți la Unibet Open, dar şi altele cu buy-in cuprins între €0.01 şi €2.000, unde întâlneşti jucători din toată lumea. Află mai multe despre turneele freeroll oferite: https://pariurix.com/unibet-poker-iti-ofera-zilnic-foarte-multe-turnee-freeroll-vezi-aici-detalii.html

 

Recompense, provocări şi promoţii pentru clienţii Unibet Poker!

Aplicaţia Unibet Poker este inovatoare, cu o grafică inedită şi chiar dacă la prima vedere poate părea copilărească, ea cu siguranţă te va captiva în cele din urmă. Pe lângă interfaţa viu colorată oferă şi alte beneficii decât cele menţionate mai sus.

Provocările şi misiunile Unibet Poker -  sunt o parte inovatoare a aplicaţiei care te va captiva fără doar şi poate. Vei acumula puncte de loialitate şi în funcţie de acestea primeşti drept recompense bilete gratuite la turnee sau chiar sume de bani. Toate realizările îndeplinite se vor regăsi într-o secţiune specială a aplicaţiei, la profilul de utilizator.
 

 

Promoţiile Unibet Poker - îţi pot de asemenea aduce sume importante de bani, bilete cash şi multe alte beneficii. Fii la curent cu aceste facilităţi oferite, pe care le găseşti printr-o simplă accesare a secţiunii ”Promoţii” de pe pagina principală a site-ului Unibet (deschide cont acum).

 

 

Unibet Poker – cea mai de încredere aplicaţie a unei case de pariuri din România!

Încrederea şi respectul pe care l-a impus Unibet pe piaţa jocurile de noroc sunt aspecte ce garantează şi pentru aplicaţia Unibet Poker, chiar dacă aceasta a fost lansată relativ recent, anul trecut. Poate începătorii se întreabă dacă este sigur să joci printr-o astfel de aplicaţie din punct de vedere al securităţii datelor sau al modului în care sunt extrase cărţile.

Trebuie să ştii că Unibet (înregistrează-te și tu) foloseşte un generator de numere aleatorii (RNG), cu ajutorul căruia toate cărțile sunt trase aleatoriu dintr-un pachet standard cu 52 de cărți de joc, exact ca în pokerul real. RNG-ul este izolat de logica de joc sau informația jucătorului din sistem și o serie ghinionistă este exact precum una dintr-un joc real.

Auditori independenți efectuează în mod regulat teste statistice pe fișierele de date din acest RNG pentru a confirma împărțirea aleatorie a cărților. Referitor la protecţia datelor personale, această activitate este la cel mai înalt nivel şi poţi fi convins ca operatorul asigură un mediu corect şi sigur de joc.

Joacă acum la Unibet Poker! Te așteaptă un super bonus de bun venit!
 

Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi