6 motive să alegi Unibet Poker!

2,4k 0

În condițiile în care în România sunt licențiate cele mai cunoscute două camere de poker la nivel mondial, PokerStars și 888Poker, mulți se întreabă de ce ar alege Unibet Poker (D.ONJN 1564/25.08.2016) în detrimentul acestora. Deși nu contest avantajele oferite de cele două camere enumerate, îmi pot veni în minte câteva motive importante care ar putea convinge măcar o parte din jucătorii de poker să aleagă Unibet.

Deschide acum un cont la Unibet Poker și primești un bonus de 100% în limita a 200€!

unibet-poker.png

  1. Unibet Poker – o cameră recreațională cu o grafica inedită

Țin minte că între anii 2012 și 2015 efectiv mă plictisisem de poker online, pentru că trei sferturi din camerele cunoscute la noi în țară în acea vreme făceau parte din rețeaua iPoker (Bet365, PaddyPower, Bet-at-Home, Titan Poker,  Betfair, Betclic și multe altele), ceea ce înseamnă că toate aveau fix aceeași grafică. Practic oriunde mă jucam vedeam același lucru. Acum din fericire singurele trei camere de poker la care ne mai putem juca din România au interfețe diferite.

Totuși din acest punct de vedere, Unibet iese cel mai mult în evidență pentru că a optat pentru o grafică animată care se diferențiază cu mult de orice altă cameră de poker de pe piață. Interfața aleasă te duce cu gândul la un mediu mai relaxant, astfel încât Unibet Poker poate fi considerată cea mai bună cameră recreațională.

  1. O cameră bună pentru începători

Trebuie să fim sinceri și să spunem că cei mai buni jucători de poker online sunt pe Pokerstars și 888Poker, dar aceasta nu este neapărat o problemă, pentru că dacă nu ai multă experiență și vrei să fii profitabil la masa de poker, atunci nu vei dori să întâlnești chiar cei mai puternici adversari. Mai mult decât atât, camera Unibet este organizată înr-un mod mai simplu, astfel încât îți este mai ușor să navighezi printre opțiuni și să găsești ceea ce cauți.

  1. O cameră mai puțin aglomerată

Pe de-o parte un număr mare de jucători înseamnă implicit că vei avea cu cine să te joci orice tip de joc. Dar dacă o luăm așa, nici la Unibet nu sunt mesele chiar goale. În schimb, dacă ești în căutarea unui turneu cu un fond de premiere garantat și preferi să nu te bați chiar cu câteva mii sau zeci de mii de adversari pentru o parte din pot, atunci vei alege Unibet. Vor veni jucători care vor zice ”da, dar cu cât sunt mai mulți crește și potul”, ceea ce-i corect. Dar sincer nu mă încălzește cu nimic să iau 80 de cenți că am terminat pe locul 763 la un turneu. Sigur, nu toți trebuie să gândească ca mine, dar este bine că putem alege: vrem turnee cu un pot total mare și cu foarte mulți adversari, ne jucăm la PokerStars / 888Poker; vrem turnee ceva mai lejere unde să ne putem bate cu șanse reale la primele poziții, dar fără să mai luăm premii dacă terminăm pe locul 500, alegem Unibet Poker.

  1. Turnee freeroll

În aceeași ordine de idei ca mai sus, dacă vrei să participi la turnee freeroll în speranța că vei câștiga ceva bani fără a investi vreun leu din propriul buzunar, o vei face la Unibet. De ce? 888Poker organizează turneele ”$20 SNAP Free Tournament”, unde pentru potul de 20$ se bat de obicei 2,000 – 3,000 de jucători. La PokerStars, turneele  ”PokerSchool Open Skill League” cu premii de 10$ atrag chiar mai mulți jucători. În schimb, turneele freeroll ale celor de la Unibet sunt ceva mai lejere, și asta pentru că sunt acceptați maxim 720 de jucători în fiecare. Găsești astfel de turnee din două în două ore, iar cele de la 13:05, 15:05, 17:05 și 19:05 au fonduri de premiere de 50$ - 100$. Mai multe despre aceste turnee poți găsi aici: https://pariurix.com/ce-turnee-freeroll-ofera-camerele-de-poker-aflate-in-legalitate.html

  1. Bonusul pentru prima depunere

Nu voi spune că bonusul oferit de Unibet Poker este mai tentant decât cele de la 888Poker sau PokerStars, dar se merită să aplici pentru el mai ales dacă deja le-ai colectat pe celelalte două. Dar chiar dacă încă nu ai aplicat pentru ele, poți trece fără probleme Unibet Poker în fruntea listei pentru că un bonus de 100% în limita a 200€ nu este de neglijat. Poți afla mai multe despre cele trei oferte din acest articol.

  1. Te joci pe cel mai bun site de gambling licențiat în România

Unibet este o alegere bună și pentru cei care vor un singur cont pentru toate tipurile de gambing. Are cea mai bună platformă de pariuri sportive (sau cel puțin cea mai apreciată de către pariorii români), are unul dintre cele mai bune cazinouri, dar și singura sală de bingo licențiată în România.

Sunt multe persoane care chiar țin cont de lucrurile enumerate mai sus, iar asta se vede în statistici. În ultima vreme Unibet Poker este singura cameră care chiar a simțit o creștere a numărului de jucători, în timp ce la celelalte numărul este mai degrabă în scădere. Pe data de 3 octombrie 2016 urmează să fie lansată oficial Unibet Poker 2.0, ceea ce înseamnă că vor fi aduse îmbunătățiri și facilități noi, deci eu unul mă aștept doar la  lucruri bune pe viitor de la această cameră de poker.

Deschide acum un cont la Unibet Poker și primești un bonus de 100% în limita a 200€!

Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult