PublicWin Poker - o alternativă bună pentru camerele de poker mai cunoscute

2022-01-05 15:57:00 7,2k 0

PublicWin Poker este una din puținele camere de poker online la care putem juca online în România, iar așa cum vei putea vedea mai jos, ea reprezintă o alternativă excelentă pentru camere de poker mult mai consacrate precum PokerStars, 888Poker sau Unibet Poker. De ce? Îți vom arăta mai jos!

Deschide cont și joacă acum la această cameră de poker online!

 

Cum joc la PublicWin Poker?

  1. Camera de poker poate fi accesată doar prin intermediul unei aplicații.
  2. Intră pe site-ul PublicWin și accesează secțiunea ”Hold'em Poker".
  3. Aici apasă pe ”Descarcă Poker” pentru a downloada programul.
  4. Tot de pe aceeași pagină poți să accesezi și opțiunea ”Învață Poker”, aceasta redirecționându-te către un scurt tutorial pentru începători.
  5. După ce ai descărcat și instalat aplicația, intră în ea și loghează-te cu userul și parola ta PublicWin.
  6. Înainte de a te putea juca, va trebui să transferi fonduri de pe contul de pariuri pe cel de poker (se poate face direct de pe site - este un link sub opțiunea ”Descarcă poker”, așa cum se poate vedea în poza de mai jos).

 

Ce oferă camera  de poker PublicWin?

În primul rând trebuie remarcată interfața. Aceasta este una modernă, și din ce am navigat prin aplicație, pot spune că aceasta se mișcă bine și nu are bug-uri (cel puțin eu unul nu am întâmpinat probleme). Interfața utilizaă de PublicWin Poker este și una foarte intuitivă, astfel încât din maxim 3 click-uri poți accesa orice masă de joc sau turneu, sau orice opțiune ce ține de contul tău. Din punctul acesta de vedere PublicWin Poker este o recomandare perfectă pentru începători, deoarece este foarte simplu de jucat aici chiar dacă nu ai mai avut până acum contact cu o cameră de poker online.

Din partea de sus a aplicației poți vedea câți jucători sunt online, și la ce mese sunt distribuiți aceștia. Din păcate numărul de jucători nu este foarte mare, acesta fiind principalul dezavantaj față de camerele de poker mai populare. Însă chiar și așa, la mesele și turneele importante vei avea întotdeauna cu cine sîă te joci.

 

Tipuri de jocuri oferite de PublicWin Poker

Sunt oferite trei tipuri de jocuri:

  • Ring Game - sunt jocuri cash de tipul heads-up, 6 jucători și 8 jucători la 3 viteze diferite: slow, normal și turbo
  • Sit & Go - găsești mese single, multiple, heads-up și satelit.
  • Turnee - sunt oferite atât turnee principale cu premii garantate, cât și turnee de calificare

Găsim atât jocuri de tip Fixed Limit, Pot Limit și No Limit, iar jocurile pot fi împărțite și în funcție de miză : micro, mic, mediu și mare. În afara faptului că nu este oferit decât un singur tip de poker (Texas Hold'em), diversitatea nu lasă deloc de dorit, iar modul în care aplicația este gândită face să găsim foarte rapid un joc pe gustul și bugetul nostru. 

 

Turnee freeroll la PublicWin Poker

Aceste turnee sunt primele care mi-au sărit în ochi. Zilnic sunt organizate vreo 5-6 freeroll-uri la care sunt puse la bătaie pot-uri de 15€ - 25€. Premiile nu sunt deloc mari, dar pe de altă parte nici nu te costă vreun ban să participi. Iar numărul de jucători este suficient de mic încât să poți intra lejer în premii. Mai mult decât atât, zilnic cu începere de la ora 22:05 are loc și un turneu intitulat ”Daily Freeroll” la care sunt puse la bătaie premii totale de 70€, deci mai bine decât la restul turneelor cu înscriere gratuită. Crede-mă, că decât să te lupți prin turnee PokerStars cu câteva mii de oponenți pentru un fond total de premiere de 100€ - 500€, mai bine te joci aici pentru fonduri de 15€-70€, în compania unui număr restrâns de oponenți. Turneele au loc mult mai rapid, iar șansele de a pleca cu ceva bani sunt mai mari. 

Mai sunt organizate și alte turnee, dar nu am văzut să fie prea mare îngrămădeală la ele. 


Concluzii finale despre PublicWin Poker

Per total camera PublicWin Poker nu este neapărat cea mai bună, dar reprezintă o alternativă excelentă pentru jucătorii cărora nu le place aglomerația și turneele cu mii de oponenți. Interfața este una modernă și foarte prietenoasă, iar opțiunile de filtrare ale jocurilor sunt excelente, astfel încât această cameră de poker este una perfectă pentru începători.  Iar dacă nu vrei să investești bani din prima, poți încerca PublicWin Poker măcar pentru turneele freeroll. Dacă în schimb ești în căutarea unei camere de poker ceva mai populată, atunci recomand să îți îndrepți atenția către PokerStars888Poker sau Unibet Poker.

Deschide cont și joacă acum la această cameră de poker online!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult