PublicWin Poker - este ceva de capul acestei camere de poker?

4,1k 0

PublicWin Poker este una din puținele camere de poker online la care putem juca online în România, așa că trebuie să vedem dacă este ceva de capul ei sau nu. 

Deschide cont și joacă la camera de poker recomandată de PariuriX.com!

 

Cum joc la PublicWin Poker?

Camera de poker poate fi accesată doar prin intermediul unei aplicații. Intră pe site-ul PublicWin și accesează secțiunea ”Hold'em Poker". Aici apasă pe ”Descarcă Poker” pentru a downloada programul. Tot de pe aceeași pagină poți să accesezi și opțiunea ”Învață Poker”, aceasta redirecționându-te către un scurt tutorial pentru începători. După ce ai descărcat și instalat aplicația, intră în ea și loghează-te cu userul și parola ta PublicWin. Înainte de a te putea juca, va trebui să transferi fonduri de pe contul de pariuri pe cel de poker (se poate face direct de pe site - este un link sub opțiunea ”Descarcă poker”, așa cum se poate vedea în poza de mai jos).

 

Ce oferă camera  de poker PublicWin?

Nu multe, din păcate. Interfața este într-adevăr una modernă, și din ce am navigat prin aplicație, pot spune că aceasta se mișcă bine și nu are bug-uri (cel puțin eu unul nu am întâmpinat probleme). Pe de altă parte nici nu pot spune că am fost impresionat de PublicWin Poker.

 

Tipuri de jocuri oferite de PublicWin Poker

Sunt oferite trei tipuri de jocuri:

  • Ring Game - sunt jocuri cash de tipul heads-up, 6 jucători și 8 jucători la 3 viteze diferite: slow, normal și turbo
  • Sit & Go - găsești mese single, multiple, heads-up și satelit.
  • Turnee - sunt oferite atât turnee principale cu premii garantate, cât și turnee de calificare

Găsim atât jocuri de tip Fixed Limit, Pot Limit și No Limit, iar jocurile pot fi împărțite și în funcție de miză : micro, mic, mediu și mare. În afara faptului că nu este oferit decât un singur tip de poker (Texas Hold'em), diversitatea nu lasă deloc de dorit, iar modul în care aplicația este gândită face să găsim foarte rapid un joc pe gustul nostru. Există însă o problemă mare: numărul de jucători este momentan destul de mic, astfel încât va fi greu să găsim adversari la exact tipul de masă / turneu pe care o / îl preferăm. De exemplu, când am accesat secțiunea Sit & Go, nu am găsit decât nouă jucători împrăștiați pe la 4 mese. Iar aceasta este o problemă mare. 

 

Turnee freeroll la PublicWin Poker

Acestea sunt printre puținele turnee care mi-au sărit în ochi. Zilnic sunt organizate vreo 5-6 freeroll-uri la care sunt puse la bătaie pot-uri de 15€ - 25€. Premiile nu sunt deloc mari, dar pe de altă parte nici nu te costă vreun ban să participi. Iar numărul de jucători este suficient de mic încât să poți intra în premii. Mai mult decât atât, zilnic cu începere de la ora 22:05 are loc și un turneu intitulat ”Daily Freeroll” la care sunt puse la bătaie premii totale de 70€, deci mai bine decât la restul turneelor cu înscriere gratuită.

Per total camera PublicWin Poker nu mă impresionează în mod deosebit, dar o poți încerca măcar pentru turneele freeroll. Dacă în schimb ești în căutarea unei camere de poker ceva mai populată, atunci recomand să îți întorci atenția către PokerStars888Poker sau Unibet Poker.

Deschide cont și joacă la camera de poker recomandată de PariuriX.com!


Te-ar mai putea interesa și:

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi