PokerStars Sunday Million

2020-01-04 03:00:00 1,8k 0

Sunday Million este cel mai mare turneu săptămânal de poker online din lume! Acest turneu No Limit Hold’em are un fond de premii garantat de $1.500.000 şi atrage cei mai buni jucători de poker online din toate colţurile lumii. Acesta este evenimentul pe care orice jucător serios vrea să-l câştige şi cel mai bun mod de a-ţi dovedi talentul în faţa lumii. Premiul întâi este de cel puţin $240.000 în general şi deseori e chiar mai mare. Mergi cât mai departe în acest turneu şi îţi poţi ridica bankroll-ul pe noi culmi, trăind o viaţă de high-roller profesionist al pokerului. Derulăm sute de sateliţi pe durata săptămânii, ceea ce înseamnă că jucătorii de toate nivelurile îşi pot câştiga locul.

JOACĂ ACUM LA SUNDAY MILLION ORGANIZAT DE POKERSTARS!

Sunday Million nici nu poate fi mai uşor de găsit în lobby-ul acestei camere de poker online. Trebuie doar să selectezi ‘Turneu’ şi ‘Regular’ sau să scrii ‘Sunday Million’ în Filtrul de turnee pentru a face buy-in direct sau pentru a te înscrie într-un satelit. Sateliţii se derulează pe întreaga durată a săptămânii şi încep de la doar $2,20 sau 400 de credite FPP.

Poţi urmări momente speciale din Sunday Million la Online Poker Show de pe PokerStars.tv (în engleză). În fiecare săptămână show-ul prezintă momente speciale din cel mai mare turneu din lume, cu comentarii din partea unor experţi ai jocului de poker cum ar fi Nick Wealthall şi David Tuckman.

Inscrie-te acum pe PokerStars si bucura-te de cele mai bune promotii si oferte disponibile in acest moment.

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult