Cum să te joci poker la PokerStars de pe Iphone, Ipad sau Macbook?

2020-01-23 11:00:00 4,0k 0

Cum să te joci poker la PokerStars de pe Iphone, Ipad sau Macbook? Află din paragrafele următoare! Nu există nici un dubiu că pokerul online a progresat foarte mult în ultima vreme, ținând cont că cu câțiva ani în urmă am fi fost suficient de mulțumiți dacă puteam descărca o aplicație decentă care să meargă acceptabil și să nu aibă prea multe bug-uri și probleme.

Asta dacă aveam o conexiune suficient de bună la internet încât să ne putem juca, pe lângă faptul că nu existau prea multe camere de poker dintre care să alegem. Vremurile s-au schimbat, internetul și tehnologia au progresat mult, iar aplicațiile din ziua de astăzi trebuie să se ridice la cu totul alte standarde decât cele care erau în urmă cu un deceniu. 

JOACĂ LA POKERSTARS DE PE IPHONE, IPAD SAU MAC!

pokerstars-mac.png

Posibilitatea de a te juca online la orice oră din zi sau din noapte indiferent de locația în care te afli a ajuns să fie un lucru obișnuit, pe care orice cameră serioasă de poker trebuie să-l ofere. Acum există și mult mai multe camere de poker decât existau în urmă cu câțiva ani, deci concurența între acestea este mai acerbă ca oricând. Chiar și așa, de mulți ani PokerStars este fără îndoială numărul 1 în materie de poker online și nici o altă companie nu reușește să se apropie de standardele impuse de aceasta.

La pokerstars.com găsim cele mai bune servicii, cele mai multe turnee, dar și cei mai mulți jucători. Această cameră de poker are și cea mai bună aplicație, aceasta putând fi descărcată pe absolut orice dispozitiv conectat la internet. În cele ce urmează voi vorbi despre aplicația PokerStars ce poate fi folosită pe dispozitivele celor de la Apple: Macbook, Iphone și Ipad. 
 

Pokerstars Mac 

La suprafață un Macbook se comportă ca un calculator obișnuit, dar totuși există diferențe vizibile din punct de vedere al funcţionalităţii. Realitatea este că sunt foarte multe aplicații care funcționează pe orice fel de PC, dar care nu merg pe un Macbook. Chiar și cele care merg au probleme de compatibilitate și de aceea pot da foarte multe erori. Acest lucru se întâmplă fiindcă acele aplicații sunt gândite doar pentru calculatoare normale și nu sunt optimizate pentru Macbook. Din fericire, PokerStars nu intră în această categorie.  

Aplicația este optimizată pentru a funcționa inclusiv pe Mac, motiv pentru care nu vom întâmpina probleme și erori atunci când o instalăm și o rulăm. Pentru a descărca aplicația este suficient să intrăm pe pokerstars.com și să dăm click pe butonul ”Joacă Poker Acum”. Site-ul PokerStars va depista automat că folosim un Macbook, astfel încât nu trebuie să selectăm manual aplicația pe care s-o descărcăm. Dacă te-ai jucat în trecut de pe un calculator obișnuit la PokerStars, atunci vei vedea că nu există diferențe între Windows și MAC. 

Vor dura câteva minute până când aplicația se descarcă și se instalează, după care te poți loga sau poți creea un cont nou, asta în cazul în care te joci pentru prima dată la PokerStars. 


PokerStars Iphone 

Foarte mulți jucători de poker apreciază posibilitatea de a se putea juca direct de pe telefon, indiferent de locul în care se află în acel moment. Pe vremuri nu ne puteam juca poker ”din mers”, dar în zilele noastre putem face aproape orice de pe un dispozitiv mobil, inclusiv să jucăm poker. 

Există două tipuri principale de telefoane: Iphone-uri, care au IOS ca sistem de operare și telefoanele cu Android. PokerStars are câte o aplicație pentru fiecare tip de dispozitiv mobil. Astfel, dacă vrei să te joci de pe Iphone-ul tău tot ce trebuie să faci este să te duci în AppStore și să cauți PokerStars. Descarci și instalezi aplicația, după care te poți loga cu ea utilizând aceleași date cu care joci de pe calculator.  

Aplicația pentru Iphone este foarte performantă, astfel încât nu prea vei întâmpina probleme și erori în timp ce o folosești. Majoritatea tipurilor de jocuri disponibile de pe PC pot fi accesate și de pe telefon, ceea ce este important de precizat ținând cont că multe camere de poker oferă o gamă restrânsă de servicii atunci când folosești aplicația pentru mobil.  

Aplicația are o interfață intuitivă și este ușor de folosit, astfel încât chiar și un începător se poate descurca fără nicio problemă. Ar mai trebui spus că chiar dacă te joci după un ecran așa mic cum este cel al telefonului, tot poți intra la mai multe mese simultan. Mai exact, te poți juca la maxim 4 mese în același timp și vei primi notificări atunci când îți vine rândul la o anumită masă.  


PokerStars Ipad

Dacă vrei să optezi pentru o soluție de mijloc între un Iphone și un Macbook, atunci cea mai bună alegere este fără îndoială un Ipad. Deși un Ipad este evident mai mare decât un Iphone, tot îl putem lua cu noi aproape oriunde și oferă anumite avantaje. În primul rând ecranul este mai mare, deci vizibilitatea este mai bună, iar astfel ne este mai ușor să jucăm. De aceea, spre deosebire de Iphone unde puteam juca la patru mese simultan, pe Ipad putem participa chiar la cinci jocuri în același timp. 

Procesul de descărcare și instalare al aplicației este identic ca pe Iphone, așa că n-are rost să reiau. Ar mai trebui spus că pe ambele dispozitive putem să efectuăm depuneri în cazul în care rămânem fără bani în cont, dar nu putem transfera bani către alți jucători. 

Este de la sine înțeles că pentru a putea juca de pe telefon sau tabletă avem nevoie de o conexiune destul de bună la internet, de preferabil una wireless. O conexiune 3G sau 4G poate fi de asemenea suficientă, dar ține cont de faptul că este posibil să mai existe întreruperi dacă te afli într-un loc unde semnalul nu este foarte bun. De asemenea, îți trebuie un trafic de date consistent deoarece dispozitivele de la Apple consumă mult internet atunci când folosești aplicații de poker online. Și bateria telefonului / tabletei va fi destul de solicitată, deci nu uita s-o încarci înainte. 

La momentul scrierii acestui articol, aplicația PokerStars funcționa pe orice Iphone sau Ipad care aveau minim IOS7 instalat, deci putea funcționa fără probleme chiar și pe un Iphone 4. Este drept că în timp cerințele minime probabil vor mai crește.

Alege înțelept camera de poker online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine!

Te-ar mai putea interesa:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult