Pokerstars Download – Descarcă acum aplicația pentru Windows PC și MAC

2020-01-22 09:10:00 8,0k 0

PokerStars (D.ONJN 1438/12.08.2016)  este cea mai importantă și cea mai populară cameră de poker din lume și probabil că ai auzit deja de aceasta, chiar dacă nu te-ai jucat până acum. Totuși, dacă ești nou în lumea pokerului online, atunci acest ghid simplu ar trebui să te ajute în a descărca, a instala și a personaliza aplicația PokerStars. 

Descoperă camera de poker online recomandată de comunitatea PariuriX!


POKERSTARS DE PE PC ȘI MAC - CE VEI GĂSI ÎN ARTICOL?

  1. Pasul 1 - descărcarea aplicației

  2. Pasul 2 - deschiderea unui cont

  3. Pasul 3 - setarea preferințelor

  4. Pasul 4 - efectuarea unui depozit

  5. Pasul 5 - găsirea jocurilor dorite

  6. Concluzii finale

 

1. PASUL 1 - DESCĂRCAREA APLICAȚIEI

Este foarte ușor să instalezi aplicația PokerStars și n-ar trebui să întâmpini vreo problemă dacă ai măcar o experiență minimă când vine vorba de folosirea unui calculator. Și că tot a venit vorba de calculator, este important de spus că la PokerStars te poți juca fără probleme chiar dacă deții un MAC. Operatorul a pus de-a lungul timpului accent deosebit pe diversitate, iar unul din obiectivele lui a fost să satisfacă toți clienții, chiar și pe cei care nu folosesc un calculator obișnuit.  

Pentru a descărca aplicația trebuie să intri pe pokerstars.ro și să dai click pe butonul ”Joacă Poker”. În acel moment aplicația va începe să se descarce. Pagina celor de la PokerStars va depista automat tipul de calculator pe care-l folosești, deci nu trebuie să-ți faci griji din acest punct de vedere. După ce aplicația s-a descărcat, dă dublu click pe ea. 

pokerstars-descarcare.png


Se va încărca o fereastră precum cea din poza de mai jos. Aici ai de făcut câteva lucruri. În primul rând trebuie să alegi limba în care să instalezi aplicația. Vei vedea că aceasta este disponibilă în 28 de limbi diferite, din care nu lipsește nici limba română. Mai jos poți alege dacă vrei ca aplicația să creeze shortcut-uri pe desktop și în start menu, dar și dacă vrei să ți se instaleze un toolbar în browserul Internet Explorer. Mai jos poți alege locația unde să se instaleze această aplicație. Va fi selectat automat folderul Program Files, dar poți schimba locația dacă dorești acest lucru. Aplicația ocupă puțin peste 250 de MB, deci în mod normal n-ar trebui să ai probleme cu spațiul. Ultimul lucru pe care-l ai de făcut este acela de a bifa o căsuță în partea de jos a ferestrei. Bifând această căsuță înseamnă că accepți termenii și condițiile celor de la PokerStars.  

pokerstars-instalare.png


Este posibil ca imediat după instalare să ți se spună că există un update disponibil. Vei fi întrebat dacă dorești să instalezi această actualizare și va trebuie să accepți. Instalarea completă poate dura câteva minute, dar contează mult cât de performant este calculatorul tău. 


2. PASUL 2 - DESCHIDEREA UNUI CONT

După ce aplicația s-a instalat ești gata să te joci, cel puțin din punct de vedere tehnic. Dar înainte de a  putea juca trebuie să deschizi un cont. Imediat după ce procesul de instalare este finalizat se va deschide o fereastră în care ți se va solicita să te loghezi.  

personalizare-aplicatie.png


Pornim de la ideea că încă n-ai un cont, așa că trebuie să dai click pe butonul ”Creează-ți un cont acum”. Vei fi redirecționat către o pagină unde trebuie să introduci un nume de utilizator și o parolă de minim opt caractere. Tot de aici poți alege și un avatar, dar asta o poți face și mai târziu. După ce ai terminat de completat apasă pe butonul ”Următorul”. 

deschidere-cont-1.png


Acum vei fi redirecționat către partea a doua a formularului de înregistrare. Trebuie să completezi adresa de email, țara de reședință și, de asemenea, poți trece și locul de unde ai auzit de Pokerstars. Mai jos trebuie să bifezi o căsuță prin care precizezi că ai minim 18 ani. Dacă nu ai vârsta minimă, atunci îți recomand să nu încerci să-i păcălești pe cei de la PokerStars pentru că n-are rost. Faorte probabil mai devreme sau mai târziu ți se va solicita o copie după un act de identitate cu care să dovedești că ai vârsta minimă legală pentru a te juca. După ce ai terminat de completat formularul apasă butonul ”Creează cont”.  

deschidere-cont-2.png


Vei observa că nu este obligatoriu să verifici contul de pe email, ci vei fi redirecționat direct către noul tău cont.Totuși ai primit un mail cu un link de activare și trebuie să dai click pe acesta în următoarele minute / ore, deoarece altfel contul va fi blocat și nu-l vei mai putea accesa până nu-l validezi. Fereastra aplicației va arăta similar cu cea din poza de mai jos. Aplicația este destul de prietenoasă cu începătorii și conține tutoriale pentru jucătorii noi prin care sunt explicate regulile unui anumit tip de joc. 

fereastra-pokerstars.png


Așa cum poți vedea, ai reușit să deschizi un cont și să te loghezi fără a fi necesar să completezi datele tale personale. Acestea tot trebuiesc completate înainte de a putea efectua o depunere și înainte de a putea juca pe bani reali. Pentru a face acest lucru, dă click pe avatarul / numele tău din partea de sus a aplicației (chiar deasupra opțiunii Evenimente online). De aici poți completa numărul de telefon, adresa și data nașterii. Ai grijă să introduci date corecte pentru că nu vei mai putea să le modifici ulterior și vei întâmpina probleme atunci când vrei să depui / să retragi dacă datele de pe actul de identitate nu corespund cu datele completate.  

date-personale.png

 

3. PASUL 3 - SETAREA PREFERINȚELOR

Chiar dacă pokerstars.com are fără îndoială cea mai bună aplicație de poker de pe piață, tot va trebui să-i aduci câteva modificări pentru a se potrivi nevoilor tale. Fiecare persoană are preferințe proprii, dar partea bună este că aplicația PokerStars îți permite să setezi aceste preferințe. Pentru a face acest lucru accesează opțiunea ”Setări”. Aici vei găsi mai multe categorii.  

Prima este ”Global”, de unde poți modifica limba, fusul orar, sunetele pe care le auzi când joci / folosești aplicația, date de confidențialitate, opțiuni legate de valute etc. Sunt și multe alte categorii unde poți face modificările dorite, precum aspect masă, layout-uri, stil de joc, lobby, buy-in etc. Nu cred că există vreo altă aplicație de poker care să ofere utilizatorului o libertate atât de mare în a personaliza modul în care să arate aceasta.  

personalizare-aplicatie.png

 

4. PASUL 4 - EFECTUAREA UNUI DEPOZIT

Pentru a putea juca pe bani reali este necesar să efectuezi un depozit. Dă click pe butonul ”Casierie”, iar de aici poți alege metoda de plată dorită. Poți depune utilizând carduri de credit / debit, Skrill, Paysafecard, EntroPay, sau transfer bancar. Depunerea minimă este de doar 10$ și nu se percepe nici un fel de taxă.

depunere.png


Este destul de ușor să depui bani utilizând un card; trebuie doar să treci datele acestuia. Dacă aceasta este prima dată când efectuezi un depozit utilizând un card, atunci trebuie să știi că numărul de verificare al cardului este reprezentat de ultimele trei cifre de pe spatele lui. Aceste cifre sunt de asemenea cunoscute sub numele de cod CVV. În partea de jos a formularului ai și opțiunea ”Cod bonus PokerStars”.  Aici poți introduce unul din următoarele coduri, la alegere: 

  • STARS600 – acest cod îți oferă un bonus pentru prima depunere de 100% în limita a 600$. Bonusul va fi deblocat pe parcurs ce joci: la fiecare 200VPP-uri (Vip Player Points) acumulate primești 10$. Bonusul nu trebuie rulat. Ai la dispoziție maxim 60 de zile din momentul efectuării primului depozit să deblochezi bonusul parțial sau integral. Ar trebui precizat că a doua și a treia depunere se califică și ele pentru această ofertă. 
  • FREE20 – depune minim 20$ utilizând acest cod și vei primi în maxim 36 de ore un bonus suplimentar de 20$. Acest bonus este acordat indiferent de numărul de VPP-uri acumulate. 


5. PASUL 5 - GĂSIREA JOCURILOR DORITE

Acum ești pregătit să joci. Întâi trebuie să revii la fereastra principală a aplicației și apoi să dai click pe opțiunea ”Toate jocurile” din meniul orizontal de sus pentru a putea vizualiza o listă cu toate jocurile disponibile. Vei vedea că acestea sunt împărțite pe categorii: jocuri cash, zoom, sit & go, spin & go, turnee, evenimente online, evenimente live. Dacă nu te simți încă pregătit să joci pe bani reali poți selecta opțiunea ”Bani virtuali” din colțul din dreapta sus, iar astfel poți vedea o listă cu toate jocurile de antrenament disponibile. Aici îți poți îmbunătăți cunoștințele de poker și poți să te obișnuiești mai bine cu aplicația PokerStars.  

jocuri-1.png


Să presupunem totuși că vrei să joci pe bani reali la un turneu. În acest caz dă click pe tab-ul ”Turnee” și vei avea două opțiuni: poți ori să umbli manual prin lista de turnee pentru a găsi ceva pe placul tău, ori te poți folosi de filtrele din partea de sus pentru a vizualiza doar acele turnee care respectă cerințele tale. Astfel de filtre ai la orice tip de joc, inclusiv la mese cash sau sit & go. 

jocuri-2.png


Poți de asemenea să găsești un joc pe placul tău accesând opțiunea ”Așezare rapidă” din colțul stânga sus a aplicației. Poți căuta mese cash în funcție de tipul jocului, miză, buy-in și număr maxim de jucători, dar și turnee în funcție de taxa de înscriere, buy-in, viteză și alte criterii.  

jocuri-3.png


6. CONCLUZII FINALE

Dacă ai citit și ai urmat paşii din acest tutorial înseamnă că ai descărcat și instalat aplicația PokerStars, ai făcut un cont și ai început chiar să joci. Așa cum ai putut vedea, întregul proces este destul de simplu și-ți ia doar câteva minute. 

Dacă ai urmat acești pași, acum faci parte din cea mai mare rețea de poker din lume și poți juca la cea mai cunoscută și importantă cameră de poker. Înainte de a încheia acest articol trebuie să-ți amintesc că aplicația poate fi instalată fără probleme inclusiv pe MAC-uri, iar pașii de urmat sunt exact aceiași ca și de pe un calculator obișnuit.  

Ultimul lucru pe care îl am de spus este acela că din când în când au loc anumite actualizări și îmbunătățiri la aplicație, așa că uneori vei vedea că înainte să poți intra în cont va trebui să faci un update. Nu-ți face griji; update-ul se descarcă automat când pornești aplicația, deci n-ai nimic suplimentar de făcut. În cazul în care întâmpini probleme neașteptate în timpul descărcării, instalării și utilizării aplicației poți contacta serviciul de suport clienți al celor de la PokerStars. Acesta poate fi contactat 24/7 la adresa [email protected]

Descoperă camera de poker online recomandată de comunitatea PariuriX!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult