Cum sa joci poker online la PokerStars de pe telefoanele sau tabletele cu Android

2020-01-07 08:00:00 10,2k 0

pokerstars-android.png

Utilizatorii de telefoane și tablete sunt împărțiți în general în două mari categorii: cei care folosesc Iphone și Ipad și cei care folosesc dispozitive cu Android. Deși aș putea vorbi despre punctele forte și punctele slabe ale fiecărei categorii în parte, n-o voi face deoarece nu acesta este subiectul articolului. În cele ce urmează voi arăta cum poți să joci la pokerstars.com (D.ONJN 1438/12.08.2016)   utilizând o aplicație pentru telefon. 

JOACĂ ACUM POKER DE PE TELEFON SAU TABLETĂ!

Spre deosebire de multe camere de poker, PokerStars (deschide un cont acum) tratează la fel ambele categorii de clienți, astfel încât cei care au un dispozitiv cu Android n-au nici un dezavantaj în fața celor cu IOS. Acesta este un lucru bun atât pentru companie, care atrage în acest fel mai mulți simpatizanți, cât și pentru jucători, deoarece aceștia se pot juca în condiții optime indiferent de sistemul de operare folosit. 

 

CUM SĂ TE JOCI LA POKERSTARS DE PE TELEFONUL CU ANDROID

Unul din lucrurile pe care utilizatorii de Android îl iubesc la telefonul lor este ușurința cu care pot instala aplicații. Lucrurile pot fi un pic mai complicate când vine vorba de Iphone, deoarece există anumite limitări (care într-adevăr oferă mai multă siguranță, dar asta nu ne interesează acum). 
 

Descărcarea aplicației
Tot ce trebuie să faci este să intri din browser-ul telefonului pe site-ul PokerStars, iar aici vei găsi un link care te va trimite în magazinul Google Play de unde poți descărca aplicația. Descărcarea durează câteva minute, după care aplicația va începe să se instaleze. După ce procesul de instalare este finalizat vei fi redirecționat către fereastra de logare.  

Majoritatea celor care descarcă aplicația PokerStars pe telefonul cu Android au deja un cont la această cameră de poker, dar în cazul în care n-ai îți poți crea unul fără nici o problemă direct de pe telefon. Lângă opțiunea de logare vei găsi și butonul ”Înregistrare”. După ce îl apeși vei fi redirecționat către o pagină unde poți crea un cont. 
 

Deschiderea unui cont
Dacă ai deja un cont, atunci te poți loga folosind aceleași date pe care le foloseai și atunci când te jucai de pe calculator. Acesta va merge fără probleme și nu este necesar să deschizi un cont separat pentru a juca de pe telefon. Dacă ești obișnuit cu aplicația pentru PC, atunci cu siguranță vei observa că aplicația pentru telefon este destul de diferită dar, chiar și așa, este ușor de folosit și te vei învăța rapid cu ea.  


Aspecte tehnice
Ținând cont că pe piață există tot felul de telefoane cu Android, modul în care va funcționa aplicația va depinde în principal de cât de bun este telefonul tău. Oricum, aplicația PokerStars este optimizată destul de bine, iar în mod normal nu vei întâmpina probleme indiferent de marca și configurația telefonului tău, chiar dacă acesta nu este foarte performant.  

Aici telefoanele cu Android au un avantaj în fața celor cu IOS, deoarece aproape toate aplicațiile (inclusiv cea de la PokerStars) merg și pe telefoane mai vechi. În schimb, la Iphone-uri trebuie să ai un IOS mai recent pentru a putea rula orice aplicație, dar pentru a putea instala o versiune mai nouă de IOS trebuie să și ai un Iphone dintr-o generație mai avansată. 


Jocuri oferite
Revenind la aplicația pentru Android, vei putea accesa toate jocurile care erau disponibile și pe PC. Vei putea participa la jocuri cash, turnee și jocuri Spin & Go. Jocurile Zoom sunt și ele disponibile, iar acestea merg surprinzător de bine ținând cont că este vorba de o aplicație pentru telefon. În cazul în care rămâi fără fonduri în cont poți efectua un depozit direct din aplicație. Mai nou poți juca și jocuri de tipul ”Beat the Clock”. CLICK AICI pentru detalii.

În ceea ce privește numărul maxim de mese la care te poți juca simultan, acesta este de patru, care este mai mult decât decent ținând cont că joci de pe un ecran foarte mic. Practic această aplicație pentru Android îți aduce pokerul online direct în palma mâinii, ceea ce cu siguranță este un mare plus dacă intenționezi să participi la mese cash sau la turnee pe internet atunci când nu ești acasă în fața calculatorului. 

Vezi care sunt camerele de poker online la care te poți juca legal după 1 septembrie 2016: https://pariurix.com/la-ce-camere-de-poker-putem-juca-legal-dupa-1-septembrie-2016.html

 

POKERSTARS DE PE TABLETA CU ANDROID

Sunt persoane cărora nu le place să care tableta pe unde se duc, în timp ce alte persoane vor considera că este mai comod să se joace pe un ecran mai mare. Din nou, ține de preferințele fiecăruia, dar ce-ți pot spune este faptul că aplicația va funcționa la fel de bine ca cea pentru telefon. În rest nu sunt prea multe de spus, deoarece ai de urmat aceiași pași pentru a descărca aplicația și pentru a te juca. Grafica este de asemenea cam aceeași, la fel ca și opțiunile oferite. 
 

Conexiunea la internet
Indiferent de pe ce dispozitiv mobil te hotărăști să joci este evident că ai nevoie de o conexiune la internet pentru a juca la PokerStars (joacă-te acum). O conexiune 3G ar putea fi suficientă, deși recomand să folosești Wi-Fi atunci când este posibil. În primul rând viteza conexiunii va fi mai bună, iar riscurile să pierzi semnalul vor fi mai mici. Plus că dacă folosești 3G, atunci trebuie să iei în considerare faptul că vei consuma mult trafic, deci ai nevoie de un abonament / o cartelă cu trafic de date suficient.  


Alte specte importante
De asemenea, trebuie să ții cont și de faptul că atât pe telefon cât și pe tabletă sunt șanse mai mari să întâmpini erori și bug-uri faţă de calculator, deci trebuie să fii pregătit pentru așa ceva. Recomand să testezi bine aplicația înainte de a începe să joci pe bani reali. 

Nu-n ultimul rând, bateria este și ea importantă. Din propria experiență pot spune că aplicația mobilă a celor de la PokerStars nu consumă foarte mult, dar chiar și așa ar trebui să ai dispozitivul mobil încărcat aproape de maxim dacă intenționezi să joci mai mult. 

Este evident că tot mai bine este să joci de pe calculator din foarte multe motive, dar aplicația PokerStars pentru dispozitivele cu Android este o alternativă mai mult decât decentă pentru acele momente când nu ești acasă sau n-ai acces la un calculator și vrei să joci poker. Așa că ce mai aștepți?

JOACĂ ACUM POKER DE PE TELEFON SAU TABLETĂ!

Te-ar mai putea interesa:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult