Nivele VIP la PokerStars

2020-01-06 08:00:00 2,2k 0

Poker Stars (D.ONJN 1438/12.08.2016 ) este una dintre cele mai seriose si importante camere de poker online din lume, care va pune la dispozitie bonusuri incitante, promotii zilnice si turnee in care puteti sa castigat premii extraordinare. Poker Stars este o camera de poker online infiintata acum 10 ani, care a reusit sa atraga un numar foarte mare de clienti din intreaga lume. In primul rand trebuie sa mentionam ca site-ul arata surprinzator de bine, are o interfata usor de utilizat si de navigat. Acesta este disponibil chiar si in limba romana, navigarea fiind foarte usoara.

Joacă acum la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume!

In cazul in care decideti sa va deschideti un cont pe acest site, trebuie sa va informam asupra faptului ca puteti incasa un bonus excelent pentru prima depunere care poate ajunge pana la suma de 600$. Poker Stars ofera o multime de promotii si facilitati extraordinare, care pot satisface chiar si cel mai pretentios jucator de poker online. Zilnic, aveti posibilitatea de a participa in foarte multe turnee incredibile cu premii foarte mari. Cateva exemple sunt: PokerStars Caribbean Adventure, European Poker Tour, Asia-Pacific, Poker Tour, Latin American Poker Tour, Spring Championship of Online Poker si multe altele.

In functie de numarul de puncte acumulate in luna precedenta aveti ocazia sa faceti parte dintr-o categorie a nivelurilor VIP. exista cinci categorii, cea mai importanta fiind PlatiniumStar. Pentru a ajunge la acest nivel trebuie sa acumulati in luna precedenta 7.500 de puncte VIP. Primiti cate 5.5 VPP (puncte VIP) pentru fiecare 1$ platit in taxe sau rake. In plus veti mai primi si FPP. Acestea se calculeaza tot in functie de nivelul VIP avut. Astfel daca sunteti la ultimul nivel VIP veti primi cate 2.5 FPP pentru fiecare 1 VPP acumulat.

La PokerStars exista si doua nivele anuale in programul de recompense VIP. Daca acumulati in anul precedent 100.000 de puncte VIP veti fi in anul curent la nivelul Supernova. Maximum este insa nivelul Supernova Elite. Pentru a ajunge la acest nivel trebuie sa acumulati 1.000.000 VPP in anul precedent. Daca ajungeti la acest nivel atunci veti primi nu mai putin de 5 FPP pentru fiecare VPP acumulat.  Utilizand programul oferit gratuit de Poker Stars puteti sa va jucati urmatoarele jocuri de poker online: Limit si No Limit Texas Hold`em, Omaha Hi, Omaha Hi/Lo, No Limit Omaha Hi/Lo, Seven Card Stud Hi, Seven Card Stud Hi/Lo, H.O.R.S.E., H.O.S.E. si Razz.

In cazul in care aveti o problema sau nelamurire cu privire la serviciile de poker oferite de Poker Stars, puteti contacta serviciul de relatii cu clientii care va poate asista 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Cateva dintre modalitatile de plata pe care le puteti utiliza pentru efectuarea depunerilor si retragerilor sunt urmatoarele: Visa, Mastercard, Neteller, Clickandbuy, Moneybookers, Paysafecard, WebMoney etc.

In concluzie, Poker Stars este un site de poker online care da dovada de calitate si seriozitate in toate serviciile pe care le ofera. Noi va sfatuim sa va deschideti un cont si sa profitati de toate serviciile exceptionale pe care le ofera!

Joacă acum la PokerStars, cea mai bună cameră de poker din lume!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult