PokerStars România 2021 - ghid complet

11,1k 0

PokerStars (D.ONJN 1438/12.08.2016) a fost lansat în 2001 și este cea mai mare cameră de poker din lume, având peste 50 milioane de clienți pe întreg globul. Nu doar numărul jucătorilor este impresionant, ci și numărul mare de mese, turnee și premii oferite săptămânal.

Dacă vă deschideți un cont nou acum și efectuați o primă depunere puteți alege unul din cele două bonusuri de bun venit: tichete la turnee în valoare de 30$ care le primiți instant sau un bonus de până la 600$ care se eliberează treptat! Despre toate acestea și multe altele vom vorbi în paragrafele următoare.

Joacă acum la camera de poker online recomandată de PariuriX!


POKERSTARS ROMÂNIA - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

 1. Recorduri PokerStars EU
 2. Este PokerStars legal în România?
 3. PokerStars România download și înregistrare
 4. PokerStars pe bani reali - depuneri și retrageri
 5. Contact PokerStars - Suport și relații cu clienții
 6. Verificare cont PokerStars
 7. PokerStars bonus pentru prima depunere și promoții
 8. Tipuri de poker disponibile la PokerStars
 9. PokerStars freeroll și alte turnee atractive
 10. PokerStars School
 11. Concluzii finale

 

1. Recorduri PokerStars EU

PokerStars (deschide un cont acum) a stabilit câteva recorduri impresionante de-a lungul timpului, recorduri pe care această camera de poker le-a depașit singură de mai multe ori. În iunie 2013 a organizat turneul cu cei mai mulți jucători din istoria pokerului online, 225.000 jucători plătind un buy-in de $1 la acelasi turneu. Toți banii s-au dus în pot, fără a se opri vreo taxă de participare. Precedentele recorduri erau deținute tot de PokerStars: 200.000 jucători la un turneu din 2011 și 150.000 jucători la un turneu din 2009.

Turneul „Sunday Million” a intrat de asemenea în istorie ca fiind cel mai important turneu săptămânal cu cele mai mari premii din mediul online. În fiecare săptămână participanții se luptă pentru pot-uri care ajung să fie de câteva milioane de dolari. Recordul absolut a fost stabilit pe 7 martie 2011, atunci când aproape 60.000 de jucători s-au luptat pentru un pot total de $11.825.600. Taxa de înscriere la acest turneu este de $215 și întotdeauna pot-ul garantat este de minim $1.000.000.

Deschide un cont la camera recomandată! Te așteaptă un bonus atractiv de bun venit!

Dar Sunday Million nu este singurul turneu care iese în evidență când vine vorba de premii impresionante. World Championship of Online Poker este cel mai mare campionat online de poker din lume, fiind echivalentul online la „World Series of Poker”. Campionul din 2010 a câștigat cel mai mare premiu din istoria poker-ului pe internet: $2.200.000.

In 2012 PokerStars a achizionat Full Tilt Poker,  care până în acel moment era unul din cei mai puternici competitori. Datorită tuturor acestor aspecte putem înțelege de ce PokerStars este de departe cel mai puternic site de poker din lume. În cele ce urmează vom vedea dacă ne putem juca legal din România la această cameră de poker, după care voi vorbi despre download PokerStars EU și cum îți deschizi un cont.

 

2. Este PokerStars legal în România?

Începând cu 2015 piața jocurilor de noroc este reglementată în România, ceea ce înseamnă că doar operatorii de jocuri de noroc cu licență ONJN pot oferi legal servicii pe teritoriul țării noastre. Așa că se pune următoarea întrebare - are PokerStars licență în România? Din fericire, da! Conform D.ONJN 1438/12.08.2016, PokerStars deține licența cu numărul L1160658W000323 care îi dă dreptul de a oferi legal în România pariuri sportive (pe site-ul betstars.ro), jocuri de cazino, și bineînțeles și poker! Așa că te poți juca cu încredere la PokerStars, este legal în România!

 

3. PokerStars România download și înregistrare

intră pe pokerstars.ro și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum” pentru a deschide un cont nou. Completează datele cerute (țara de reședință, adresa de email, userul și parola) și apasă pe Continuă. Apoi va trebui să confirmi că ai 18 ani și că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului, după care contul va fi deschis! Durează maxim 1 minut pentru că în prima fază nu este necesar să completezi nume, adresă sau CNP, însă completarea acestor date este obligatorie înainte de a putea solicita o retragere (se face direct din aplicație)

Acum că ai un cont, apasă pe butonul ”Descarcă și joacă acum” de pe pagina principală. În acest moment aplicația PokerStars se descarcă pe calculatorul tău, și nu rămâne decât să o instalezi, să o pornești și să te loghezi cu datele alese la înregistrare. Am văzut că sunteți mulți care căutați pe internet expresii precum ”pokerstars romania download” gândindu-vă că este un proces complicat, dar e cum nu se putea mai simplu!

 

4. PokerStars pe bani reali - depuneri și retrageri

Pentru a juca la PokerStars pe bani reali va trebui să efectuezi un depozit. Asta se face apăsând pe butonul ”Casierie” din colțul dreapta sus al aplicației. Vei putea efectua o depunere la PokerStars prin următoarele metode de plată:

 • carduri de credit / debit – sunt acceptate atât carduri Visa, cât și Mastercard sau Maestro. Depozitul minim la PokerStars cu cardul este de 10 $/€.
 • portofele electronice – poți efectua depuneri de bani utilizând și portofele electronice precum Skrill, Neteller sau Paysafecard. Și aici, poți depune sume începând de la 10 $/€.
 • transfer bancar – este oferită inclusiv posibilitatea de a efectua un depozit prin transfer bancar, dar aici am avut parte de un adevărat șoc când am văzut care este depunerea minimă la PokerStars.ro. Îți vine să crezi sau nu, aceasta este de 5,000$! De asemenea, există posibilitatea să ți se solicite documente suplimentare în cadrul procesului de verificare KYC dacă optezi pentru această metodă de plată, ceea ce este totuși un lucru normal ținând cont că vorbim de o plată destul de consistentă.

Indiferent de metoda de plată aleasă agenția nu percepe comisioane, dar vei avea de plătit o anumită sumă corespunzătoare schimbului valutar. Știu, pe cont apare că depui în RON, dar este doar pentru afișaj, pentru că tu practic depui în dolari / euro (în funcție de valuta aleasă la deschiderea contului). Depunerile cu cardul sau prin portofele electronice au loc instant, în timp ce cele prin transfer bancar vor dura între 2 și 4 zile lucrătoare.

Pentru moment nu este necesar să introducem datele noastre personale, dar va trebui să o facem atunci când vrem să efectuăm o retragere la PokerStars. Ca și în cazul depunerilor, suma minimă pe care o putem retrage este 10$. Nu se percep taxe, dar trebuie să retragem prin metoda utilizată atunci când am depus ultima dată. La PokerStars retragerea de bani durează maxim 2-4 zile lucrătoare, iar dacă scoți banii pe Skrill / Neteller este posibil să dureze chiar mai puțin de 24 de ore!

Află mai multe informații despre depuneri și retrageri de bani la PokerStars: https://pariurix.com/agentii/betstars/plati

 

5. CONTACT POKERSTARS - SUPORT ȘI RELAȚII CU CLIENȚII

Pe partea de Suport Clienți cei de la PokerStars nu stau prea bine, dar asta poate și pentru că serviciile lor sunt destul de stabile și se va întâmpla destul de rar să ai nevoie să intri în legătură cu un operator. Dar să presupunem că ai o problemă sau o nelămurire și vrei să iei legătura cu serviciul de relații cu clienții. Intră în aplicație, accesează secțiunea ”Ajutor”, dă click pe ”Contactează Serviciul Aisstență”, iar aici se va deschide un formular. Trebuie în primul rând să selectezi limba română, iar apoi să alegi o categorie și o subcategorie în funcție de tipul de problemă / întrebare pe care o ai. De regulă vei primi răspuns în maxim câteva ore, mai ales dacă scrii în timpul zilei. De asemenea, ai posibilitatea de a selecta limba engleză pentru a putea primi răspunsuri noaptea. Această secțiune de suport clienți este disponibilă doar în aplicaţie, nu și pe site. Mai multe detalii poți găsi AICI.

 


6. Verificare cont PokerStars

Pentru a parcurge procesul de verificare KYC PokerStars trebuie să urmezi următorii pași:

 • Intră în aplicație, loghează-te, și accesează meniul ”Ajutor” din partea dreaptă. Dacă nu ești deja client, deschide cont acum!
 • Apasă pe butonul ”Deschide formular Contactează serviciul asistență” ce apare în centrul paginii.
 • Selectează limba română, și categoria ”Securitate și verificare cont” – ”Verifică-mă”.
 • Apasă pe ”atașează” pentru a selecta fișierele.

Aici vei avea de atașat următoarele documente:

 • un act de identitate: buletin, pașaport, permis de conducere, livret militar, PASS Card.
 • dovadă a adresei: aici poți trimite o copie după o factură de utilități (gaze, apă, curent, cablu TV sau telefon), un extras de cont bancar, sau un extras de card de credit. Indiferent de actul trimis, acesta nu trebuie să fie mai vechi de 3 luni. Este acceptat chiar și certificatul de asigurare casă sau automobil, cu condiția să nu fie mai vechi de 12 luni.

Există posibilitatea ca înainte de prima retragere să îți fie solicitate și alte documente, pentru o verificare de bază, aceste două acte ar trebui să fie suficiente. Pentru detalii suplimentare despre procesul de verificare cont PokerStars accesează acest articol.

 

7.  PokerStars bonus pentru prima depunere și promoții

La PokerStars ai de ales între două bonusuri de bun venit după cum urmează:

 • bonus la depunere PokerStars de 100% până la 600$ dacă utilizezi codul promoțional ”STARS600” Acest bonus PokerStars nu este creditat instant, ci este eliberat treptat pe parcurs ce te joci. La fiecare 180 de puncte de eliberare strânse vei debloca câte o tranșă de 10$.Pentru fiecare dolar investit în taxe (rake) vei primi 5 puncte de eliberare. Respectivii bani nu sunt supuși vreunei condiții de rulaj, ci pot fi retrași imediat. Ai la dispoziție nu mai puțin de 4 luni din momentul ultimei depuneri eligibile pentru a debloca parțial sau integral bonusul pentru prima depunere.
 • jocuri gratuite în valoare de 30$ dacă efectuezi un depozit de minim 20$ și utilizezi următorul cod bonus PokerStars : ”THIRTY” Jocurile bonus sunt oferite după cum urmează:
  • Ziua 1 : 10 bilete Spin & Go de 0.50$, unde premiile ajung până la 5,000$ / turneu
  • Ziua 2 : 5 bilete Spin & Go de 1$, unde premiile ajung până la 10,000$ / turneu
  • Ziua 3 : 5 bilete Spin & Go de 1$, unde premiile ajung până la 10,000$ / turneu
  • Ziua 4 : Bonus cash de 5$ pe care îl poți folosi la orice jocuri la alegere
  • Ziua 5 : 5 bilete Spin & Go de 1$, unde premiile ajung până la 10,000$ / turneu
  • Ziua 6 : Bonus cash de 5$ pe care îl poți folosi la orice jocuri la alegere

Vezi că poți opta doar pentru una din cele două oferte PokerStars! (detalii aici). Te așteaptă în schimb și multe alte promoții PokerStars pe care le poți descoperi direct pe site-ul operatorului.

Încasează acum un bonus atractiv la poker online!

 

8. Tipuri de poker disponibile la PokerStars

La PokerStars găsim o diversitate foarte mare de jocuri. Pe lângă jocuri cunoscute precum Hold’em, Omaha sau Omaha Hi/Lo găsim multe alte tipuri de poker precum: 5 Card Omaha, 5 Card Omaha Hi/Lo, Courchevel, Courchevel Hi/Lo, Stud, Stud Hi/Lo, Razz, 5 Card Draw, 2-7 Triple Draw, 2-7 Single Draw sau Badugi. Sunt oferite și jocuri mixte precum HOSE, HORSE, Mixed Hold’em, Mixed Omaha Hi/Lo, Mixed Omaha, 8-Game, Hold’em/Omaha sau Triple Stud. Toate acestea pot fi jucate la mese de tipul sit & go.

Și alte camere oferă o varietate largă de tipuri de poker, însă acestea nu sunt jucate de obicei de foarte multi jucători. Din acest motiv sunt șanse mari să nu avem cu cine să jucam un tip de poker mai puțin cunoscut. La PokerStars (deschide un cont acum), datorită numărului foarte mare de jucători care frecventează zilnic camera de poker, vom găsi întotdeauna persoane cu care să intram la masă indiferent de varianta de poker pe care vrem să o jucăm. PokerStars chiar încurajează jucătorii care vor să practice și alte tipuri de jocuri în afară de Hold’em deoarece oferă mereu un număr mai mult decât decent de mese cash sau mese Sit & Go la acestea, în timp ce la alte camere jocul de Hold’em este prezent la 90% din mese.

Nu avem cum să nu remarcăm și oferta diversificată pe care o gasim la mesele de poker, atât ca mize cât și ca tipul mesei. Mizele la mese cash încep de la numai $0.25/$0.50 și continuă până la $200/$400. Găsim mese de 2 persoane (Heads-up), dar și mese de 6-9 persoane. Și buy-in-urile la mese Sit & Go sunt cuprinse intre $1.50 si $5.000. Mizele la aceste mese pot fi fixe, pot limit sau no limit. Viteza mesei poate fi turbo, hyper sau normală. Găsim mese de tipul knockout, fifty50 și normale. Cei care n-au răbdare să joace la mese obișnuite pot încerca „Zoom”. Atunci când dați fold sunteți transferat la altă masă unde puteți începe imediat o mână nouă. Puteți scăpa astfel foarte ușor de cărțile pe care nu le doriți și să primiți altele mai bune în loc.

Zoom Poker la Pokerstars

 

9. PokerStars freeroll și alte turnee atractive

PokerStars stă foarte bine pe partea de turnee, oferind alternative pentru toți jucătorii, atât cei cu un buget redus cât și pentru high rolleri. În fiecare zi vei găsi sute de turnee, care de care mai diversificate. Poți opta pentru turnee cu viteză hyper, turbo sau slow (în funcție de preferințe), turnee cu premii cash sau sateliți pentru alte turnee mult mai importante, sau pentru turnee la stiluri de poker de nișă precum HORSE sau PL 5 Card Omaha. Există chiar și turnee la care pot participa doar femei, ceea ce e foarte tare. 

 

Parole freeroll PokerStars

Nu găsim prea multe turnee freeroll la Pokerstars, cel puțin nu turnee la care să poți participa fără să îndeplinești vreo condiție și fără să efectuezi vreun depozit. Mai există din când în când și astfel de freeroll-uri, dar premiile sunt de obicei destul de mici (10$ - 20$), iar numărul de participanți este foarte mare, astfel încât nu prea se rentează să joci 3 ore pentru a câștiga 2$. În schimb sunt oferite des turnee freeroll pe bază de invitație sau calificări, dar în cele mai multe cazuri tot trebuie să investești ceva bani pentru a putea participa.

Am văzut că mulți din voi căutați pe net termeni precum ”parola pokerstars freeroll”, ”parola turneu pokerstars” sau ”parola turneu freeroll pokerstars”, semn că ar exista turnee cu intrare pe bază de parolă, dar eu unul nu prea am văzut așa ceva. Dacă știi vreun astfel de turneu nu ezita să dai un reply mai jos, și mă voi interesa să aflu exact cum se poate intra la el și cum se poate face rost de parolă.

 

Turnee PokerStars în fiecare duminică

Cele mai atractive turnee PokerStars au loc duminica, printre acestea putând fi scoase în evidență:

 • Sunday Kickoff - este primul eveniment major din programul fiecărei duminici şi este modul perfect de a intra în acţiune de la prima oră.
 • Sunday Warm-Up - este unul dintre cele mai mari turnee din pokerul online, care îți oferă şansa în fiecare săptămână de a câştiga o parte dintr-un uriaş fond garantat de premii.
 • Sunday Storm - Cu un buy-in mic şi un fond garantat de premii mare, Sunday Storm este ideal pentru jucătorii de toate nivelurile şi bankroll-urile.
 • Sunday Million - este cel mai mare turneu săptămânal din domeniul online, și cu siguranță o clasare pe primele locuri îți va schimba definitiv viața.
 • Sunday Supersonic - este un turneu perfect pentru jucătorii nerăbdători. Cu structura sa hyper-turbo şi fondul garantat de premii mare, Sunday Supersonic oferă o şansă la premii consistente, dar durând însă doar câteva ore să-l joci.

 

10. Poker School PokerStars

Dacă ești la primul contact cu jocul de poker, sau ai mai jucat înainte dar vrei să îți îmbunătățești jocul, atunci trebuie să știi că Pokerstars are propria școală de poker. Tot ce ai de făcut este să intri pe pokerstars.ro și să dai click pe ”PokerStars School” din meniul de sus. Vei fi redirecționat către un site care conține foarte multe cursuri, începând cu concepte de bază și terminând cu noțiuni pentru jucători avansați. 

 

11. Concluzii finale despre PokerStars

Fără îndoială PokerStars (deschide un cont acum) este cea mai importantă cameră de poker din lume. Este potrivită atât pentru jucătorii de ocazie care vor să joace pe mize mici, cât și pentru jucătorii profesioniști care își câștigă existența din jocul de poker. Indiferent care vă este nivelul veți găsi mese si turnee pe placul vostru, unde vă puteți bate pentru pot-uri considerabile. Fiindcă aceasta este camera cu cei mai mulți jucători, întotdeauna veți avea contra cui să jucați chiar dacă preferați un tip de poker mai puțin cunoscut. 

Joacă acum la camera de poker online recomandată cu un super bonus de bun venit!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor