1. Home »
 2. Camere poker »
 3. Recenzie PokerStars - cea mai bună cameră de poker din lume

Recenzie PokerStars - cea mai bună cameră de poker din lume

PariuriX
PariuriX

2023-01-23 10:59:00

image Recenzie PokerStars - cea mai bună cameră de poker din lume

PokerStars este cea mai important cameră de poker la nivel global, iar norocul nostru este acela că putem juca în legalitate la aceasta de pe teritoriul țării noastre, ea fiind complet legală în România. Conform D.ONJN 1438/12.08.2016, PokerStars deține licența cu numărul L1160658W000323 care îi dă dreptul de a oferi legal în România pariuri sportive, jocuri de cazino și desigur poker până în 2026!

În cele ce urmează vom prezenta recenzia la PokerStars Poker, dar vă invităm să citiți și recenzia PokerStars Pariuri Sportive și recenzia PokerStars Casino.

Ce vă pot spune din start este că dacă vă deschideți un cont acum și efectuați un depozit de minim 10$ utilizând codul de bonus ”SPINANDGO” veți primi jocuri gratuite în valoare de 50$ sub formă de bilete Spin & Go!

Deschide cont și depune la PokerStars 10$ pentru a primi jocuri gratuite în valoare de 50$!

 

1. Cum a ajuns PokerStars cea mai cunoscută cameră de poker din lume?

Camera de poker PokerStars a fost lansată în 2001, și a ajuns rapid să se impună ca lider în domeniu la nivel mondial. Aceasta a stabilit nenumărate recorduri de-a lungul timpului, recorduri pe care tot ea le-a depașit singură de mai multe ori.

În iunie 2013 a organizat turneul cu cei mai mulți jucători din istoria pokerului online, 225.000 jucători plătind un buy-in de $1 la acelasi turneu. Toți banii s-au dus în pot, fără a se opri vreo taxă de participare. Precedentele recorduri erau deținute tot de PokerStars: 200.000 jucători la un turneu din 2011 și 150.000 jucători la un turneu din 2009.

În martie 2020, cu ocazia ”The Sunday Million 14th Anniversary”, s-a ajuns la un pot de peste 18 milioane de dolari, fiind bătut astfel recordul precedent. Câștigătorul turneului a fost un brazilian care a luat peste 1 milion de dolari! Iar exemplele pot continua.

În ziua de astăzi PokerStars are aproximativ 89 de milioane de clienți din întreaga lună, din care 5 milioane au fost activi în ultima lună. Și în martie de marketing PokerStars se ridică la cel mai înalt nivel, având ca ambasadori nume celebre la nivel mondial, cum ar fi Neymar sau Cristiano Ronaldo. Relația Cristiano Ronaldo PokerStars este una de durată, și probabil va continua și în viitor.

Așa că poți înțelege de ce este camera de poker numărul 1 la nivel mondial.

 

2. Deschidere cont, verificare cont și efectuarea primei depuneri

Este foarte ușor să deschizi un cont la Poker Stars. De fapt este camera de poker cu cel mai rapid proces de înregistrare, durând un singur minut să creezi un cont nou. Și asta pentru că la început trebuie să completezi doar câteva date, restul fiind solicitate ulterior după ce finalizezi procesul de înregistrare. Nu voi prezenta aici detalii, dar te invit să accesezi următorul tutorial: Tutorial deschidere cont PokerStars România.

La PokerStars autentificarea se face foarte ușor, dar dacă uiți datele de logare, poți utiliza tool-urile de recuperare parolă, sau poți contacta serviciul de relații clienți.

În ceea ce privește procesul de verificare KYC, cei de la PokerStars solicită în primă fază doar un act de identitate: buletin, pașaport, permis de conducere, livret militar, PASS Card. Ulterior, înaintea primei retrageri, va fi cerută și o dovadă a adresei: aici poți trimite o copie după o factură de utilități (gaze, apă, curent, cablu TV sau telefon), un extras de cont bancar, sau un extras de card de credit. Indiferent de actul trimis, acesta nu trebuie să fie mai vechi de 3 luni. Este acceptat chiar și certificatul de asigurare casă sau automobil, cu condiția să nu fie mai vechi de 12 luni. Pentru mai multe detalii accesează: Tutorial verificare cont PokerStars.

Atunci când vrei să depui, vei vedea că poți utiliza metode populare de plată precum carduri de credit / debit, portofele electronice sau transfer bancar.

Pentru că mulți caută pe Google termeni precum ”Paypal PokerStars”, vreau să menționez faptul că nu putem folosi PayPal momentan ca metodă de plată la PokerStars în România! Dar poți folosi alte portofele electronice similare precum Skrill, Neteller sau Paysafecard.

Pentru informații complete te invit să citești: Depuneri și retrageri de bani la PokerStars.

Deschide cont și depune la PokerStars 10$ pentru a primi jocuri gratuite în valoare de 50$!

 

3. PokerStars Download – cum joc de pe PC sau mobil

PokerStars este camera de poker care oferă cel mai mare suport pentru diferite tipuri de dispozitive, oferind aplicații actualizate atât pentru desktop, dar și pentru IOS sau Android.

 • Download PokerStars Desktop - Pentru a descărca programul de joc pe desktop, este suficient să intri pe pokerstars.ro, și să dai click pe butonul ”Descarcă programul de joc PokerStars” din partea de jos a paginii.
 • Download Poker Stars Android - Tot ce trebuie să faci este să intri din browser-ul telefonului pe site-ul PokerStars, iar aici vei fi invitat din partea de sus a ecranului să descarci aplicația PokerStars. Aceasta nu poate fi găsită în magazinul Google Play din cauza restricțiilor pe care le impun cei de la Google când vine vorba de aplicații de gambling.
 • Download PokerStars Apple (IOS) – Pentru a descărca aplicația PokerStars pe Iphone-ul sau Ipad-ul tău este necesar să intri în AppStore și să cauți în fereasta de Search termenul ”PokerStars”. Apoi trebuie doar să instalezi programul de joc, exact cum ai face cu orice altă aplicație pentru IOS.

Indiferent că vrei să joci la Poker Stars mobile (din mers), sau clasic de pe desktop, procesul de instalare al aplicației este foarte intuitiv.

 

4. Bonus PokerStars și alte promoții Poker Stars

Dacă deschizi un cont acum prin ACEST LINK SPECIAL și efectuezi un depozit de minim 10$ utilizând codul de bonus ”SPINANDGO” veți primi jocuri gratuite în valoare de 50$ sub formă de bilete Spin & Go după cum urmează:

 • Ziua 1 – 5 bilete Spin & Go de 1$
 • Ziua 2 –  5 bilete Spin & Go de 1$
 • Ziua 3 –  5 bilete Spin & Go de 2$
 • Ziua 4 –  3 bilete Spin & Go de 5$
 • Ziua 5 –  3 bilete Spin & Go de 5$

Dacă intenționezi să depui o sumă mai mare și să joci mai mult, poți lua în considerare un bonus Poker Stars alternativ de până la 600$. Trebuie doar să utilizezi codul promoțional ”STARS600”. Acest bonus PokerStars nu este creditat instant, ci este eliberat treptat pe parcurs ce te joci. La fiecare 180 de puncte de eliberare strânse vei debloca câte o tranșă de 10$.Pentru fiecare dolar investit în taxe (rake) vei primi 5 puncte de eliberare. Respectivii bani nu sunt supuși vreunei condiții de rulaj, ci pot fi retrași imediat. Ai la dispoziție nu mai puțin de 4 luni din momentul ultimei depuneri eligibile pentru a debloca parțial sau integral bonusul pentru prima depunere.

PokerStars vine și cu foarte multe promoții periodice pentru clienții actuali pe care te invit să le accesezi direct pe site-ul operatorului! De asemenea, dacă vrei să vezi la PokerStars regulile atașate bonusurilor menționate mai sus, accesează site-ul PokerStars!

Deschide cont și depune la PokerStars 10$ pentru a primi jocuri gratuite în valoare de 50$

 

5. Tipuri de poker disponibile la PokerStars România

La PokerStars găsim o diversitate foarte mare de jocuri. Pe lângă jocuri cunoscute precum Texas Hold’em, Omaha sau Omaha Hi/Lo găsim multe alte tipuri de poker precum: 5 Card Omaha, 5 Card Omaha Hi/Lo, Courchevel, Courchevel Hi/Lo, Stud, Stud Hi/Lo, Razz, 5 Card Draw, 5 Card Stud, 2-7 Triple Draw, 2-7 Single Draw, Split Holdem sau Badugi.

Sunt oferite și jocuri Poker Stars mixte precum HOSE, HORSE, Mixed Hold’em, Mixed Omaha Hi/Lo, Mixed Omaha, 8-Game, Hold’em/Omaha sau Triple Stud. Toate acestea pot fi jucate la mese de tipul sit & go.

Și alte camere oferă o varietate largă de tipuri de poker, însă acestea nu sunt jucate de obicei de foarte multi jucători. Din acest motiv sunt șanse mari să nu avem cu cine să jucam un tip de poker mai puțin cunoscut. La PokerStars (deschide un cont acum), datorită numărului foarte mare de jucători care frecventează zilnic camera de poker, vom găsi întotdeauna persoane cu care să intram la masă indiferent de varianta de poker pe care vrem să o jucăm.

Poker Stars Online chiar încurajează jucătorii care vor să practice și alte tipuri de jocuri în afară de Hold’em deoarece oferă mereu un număr mai mult decât decent de mese cash sau mese Sit & Go PokerStars la aceste jocuri de nișă, în timp ce la alte camere jocul de Hold’em este prezent la 90% din mese.

Nu avem cum să nu remarcăm și oferta diversificată pe care o gasim la mesele de poker, atât ca mize cât și ca tipul mesei. Mizele la mese cash încep de la numai $0.25/$0.50 și continuă până la $200/$400. Găsim mese de 2 persoane (Heads-up), dar și mese de 6-9 persoane. Și buy-in-urile la mese Sit & Go sunt cuprinse intre $1.50 si $5.000.

Mizele la aceste mese pot fi fixe, pot limit sau no limit. Viteza mesei poate fi turbo, hyper sau normală. Găsim mese de tipul knockout, fifty50 și normale. Cei care n-au răbdare să joace la mese obișnuite pot încerca „Zoom PokerStars”. Atunci când dați fold sunteți transferat la altă masă unde puteți începe imediat o mână nouă. Puteți scăpa astfel foarte ușor de cărțile pe care nu le doriți și să primiți altele mai bune în loc.

Deschide cont și depune la PokerStars 10$ pentru a primi jocuri gratuite în valoare de 50$!

 

6. PokerStars freeroll și alte turnee atractive

PokerStars stă foarte bine pe partea de turnee, oferind alternative pentru toți jucătorii, atât cei cu un buget redus cât și pentru high rolleri. În fiecare zi vei găsi sute de turnee, care de care mai diversificate. Poți opta pentru turnee cu viteză hyper, turbo sau slow (în funcție de preferințe), turnee cu premii cash sau sateliți pentru alte turnee mult mai importante, sau pentru turnee la stiluri de poker de nișă precum HORSE sau PL 5 Card Omaha. Există chiar și turnee la care pot participa doar femei, ceea ce e foarte tare.


Parole PokerStars pentru turnee freeroll

Nu găsim prea multe turnee freeroll la Pokerstars, cel puțin nu turnee la care să poți participa fără să îndeplinești vreo condiție și fără să efectuezi vreun depozit. Mai există din când în când și astfel de freeroll-uri, dar premiile sunt de obicei destul de mici (10$ - 20$), iar numărul de participanți este foarte mare, astfel încât nu prea se rentează să joci 3 ore pentru a câștiga 2$. În schimb sunt oferite des turnee freeroll pe bază de invitație sau calificări, dar în cele mai multe cazuri tot trebuie să investești ceva bani pentru a putea participa.

Am văzut că mulți din voi căutați pe net termeni precum ” parole turnee freeroll pokerstars”, ”parola turneu freeroll pokerstars”, ”parole pokerstars freeroll” sau ”parola pokerstars freeroll”, dar de regulă astfel de turnee sunt organizate în colaborare cu diferite site-uri, organizații sau companii, și nu prea ai cum să faci rost de parolă decât dacă faci parte din respectiva organizație sau comunitate. Totuși există posibilitatea ca din când în când să găseștii parole turnee freeroll pokerstars și din căutări pe net, dacă respectiva organizație decide să o facă publică pentru toată lumea.

 

Turnee PokerStars în fiecare duminică

Cele mai atractive turnee PokerStars au loc duminica, printre acestea putând fi scoase în evidență:

 • Sunday Kickoff - este primul eveniment major din programul fiecărei duminici şi este modul perfect de a intra în acţiune de la prima oră.
 • Sunday Warm-Up - este unul dintre cele mai mari turnee din pokerul online, care îți oferă şansa în fiecare săptămână de a câştiga o parte dintr-un uriaş fond garantat de premii.
 • Sunday Storm - Cu un buy-in mic şi un fond garantat de premii mare, Sunday Storm este ideal pentru jucătorii de toate nivelurile şi bankroll-urile.
 • Sunday Million - este cel mai mare turneu săptămânal din domeniul online, și cu siguranță o clasare pe primele locuri îți va schimba definitiv viața.
 • Sunday Supersonic - este un turneu perfect pentru jucătorii nerăbdători. Cu structura sa hyper-turbo şi fondul garantat de premii mare, Sunday Supersonic oferă o şansă la premii consistente, dar durând însă doar câteva ore să-l joci.

Deschide cont și depune la PokerStars 10$ pentru a primi jocuri gratuite în valoare de 50$

 

7. Școala de Poker PokerStars

Dacă ești la primul contact cu jocul de poker, sau ai mai jucat înainte dar vrei să îți îmbunătățești jocul, atunci trebuie să știi că Pokerstars are propria școală de poker. Tot ce ai de făcut este să intri pe pokerstars.ro și să dai click pe ”PokerStars School” din meniul de sus. Vei fi redirecționat către un site care conține foarte multe cursuri, începând cu concepte de bază și terminând cu noțiuni pentru jucători avansați.

 

8. PokerStars păreri și concluzii finale

 Fără îndoială PokerStars (deschide un cont acum) este cea mai importantă cameră de poker din lume. Este potrivită atât pentru jucătorii de ocazie care vor să joace pe mize mici, cât și pentru jucătorii profesioniști care își câștigă existența din jocul de poker. Indiferent care vă este nivelul veți găsi mese si turnee pe placul vostru, unde vă puteți bate pentru pot-uri considerabile. Fiindcă aceasta este camera cu cei mai mulți jucători, întotdeauna veți avea contra cui să jucați chiar dacă preferați un tip de poker mai puțin cunoscut.

Deschide cont și depune la PokerStars 10$ pentru a primi jocuri gratuite în valoare de 50$

Te-ar putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX