1. Home »
 2. Camere poker »
 3. Unibet Poker - cameră de poker cu aplicație inedită în 2024

Unibet Poker - cameră de poker cu aplicație inedită în 2024

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-23 10:59:00

image Unibet Poker - cameră de poker cu aplicație inedită în 2024

UNIBET (deschide cont acum) este cu siguranţă un operator de jocuri de noroc foarte cunoscut la nivel mondial, care deține licență de funcţionare și pe piaţa din România. Astfel ar fi păcat să nu profităm cu toţii de ofertele sale. De la pariuri sportive, jocuri de cazino, până la bingo sau poker, toate serviciile oferite de această casă de pariuri sunt de cea mai înaltă calitate şi în acelaşi timp recunoscute de pasionaţii din întreaga lume.

Mă voi opri în acest articol asupra Unibet Poker – camera de poker a celui mai de încredere operator licenţiat în România. Această platformă este una spectaculoasă, care în fiecare lună îşi recompensează clienţii cu foarte multe promoţii, premii în bani astfel că îţi recomand s-o încerci. Așa că hai să îți arăt de ce merită să joci la Unibet Poker Online. 

Joacă acum în cea mai inedită cameră de poker din România cu un bonus de până la 200€!

 

1. Cine este Unibet Poker?

Unibet Poker (D.ONJN 1564/25.08.2016) este una dintre cele mai bune şi serioase camere de poker online din lume, care oferă zilnic o mulţime de turnee cu premii incredibile. Operatorul are o experienţă de peste 20 ani pe piaţa pokerului online şi clienţi în peste 150 de ţări din întreaga lume. Nimeni nu se îndoieşte de calitatea serviciilor oferite de această cameră, una care se evidenţiază şi la nivel internaţional prin numeroase distincţii şi premii.

Acum câțiva ani Unibet a lansat o platformă proprie de poker online, independentă, părăsind astfel reţeaua Microgaming. Imediat s-a remarcat pe piaţă şi a devenit una dintre cele mai apreciate camere, câştigând în 2015 pentru al doilea an la rând, premiul pentru “Inovaţie în Poker” la premiile eGR Operator Marketing and Inovation Awards, precum şi premiul întâi la gala Premiilor Europene de Poker din 2014.

Încearcă şi tu acum platforma de poker online a Unibet-ului! Cu siguranţă nu vei regreta, deoarece operatorul îţi pune la dispoziţie un bonus de bun venit, numeroase promoţii şi turnee freeroll. Spre deosebire de alte camere de poker care fac parte din diferite reţele, Unibet Poker are un software de poker independent la care pot participa doar jucătorii Unibet.

 

2. Unibet Poker – o cameră de poker ieșită din tiparul obișnuit

Cei de la Unibet (deschide un cont acum) și-au dat seama rapid că nu pot concura cu cele mai bune camere de poker din lume, și că nu are rost  să ofere doar o ”altă versiune de PokerStars”. De aceea ei au făcut o alegere foarte inspirată, preferând să vină cu ceva nou în materie de poker online, lucru pe care l-au și reușit.

Unibet Poker are o grafică inedită, parcă inspirată din desene animate, dar în același timp modernă, de bun gust și foarte plăcută ochiului. Camera  este destinată în mod special jucătorilor obișnuiți care sunt în căutarea unui mediu relaxant, și mai puțin jucătorilor profesioniști. Acesta este un lucru bun pentru că la Unibet Poker vei da mai mult de jucători abordabili și mai puțin de jucători de top, ceea ce îți va permite să obții rezultate mai bune la masa de poker, și implicit vei putea câștiga mai mult.

Aplicația este ușor de personalizat astfel încât poți alege un avatar din peste 100 disponibile, poți schimba modul în care arată masa de poker, poți identitatea de până la  ori pe zi, și de asemenea poți activa sau dezactiva o parte din animații.

Citește și recenzia Unibet Casino!

Joacă acum în cea mai inedită cameră de poker din România cu un bonus de până la 200€!

 

3. Să joci poker la Unibet este foarte simplu!

Camera de poker se poate accesa foarte simplu chiar de pe pagina de pornire, selectând “Poker” din meniul orizontal din partea de sus a site-ului (deschide un cont acum)

Poţi juca poker în următoarele moduri:

 • Aplicaţia Unibet Poker (necesită descărcare și instalare): Vă recomand să încercați această opțiune deoarece oferă experiența maximă de poker, chiar dacă necesită Unibet poker download. Este disponibilă pe PC și Mac, descărcându-se foarte simplu chiar de pe pagina principală a camerei.
 • Joacă în browser (fără Unibet Poker Aplicație): Pentru a juca instant conectează-te la site-ul Unibet și bucură-te de experienţa jocului direct din lobby-ul de poker, fără a fi necesar să faci download la aplicație.
   
 • Aplicația Unibet Poker Apk pentru mobil: Când eşti în mișcare, Unibet (deschide un cont acum) îţi pune la dispoziţie software-ul său de poker într-o versiune pentru mobil. Aceasta se descarcă foarte uşor de pe pagina cu aplicaţii a Unibet. Este disponibilă în magazinul de aplicații pentru a vă juca pe iPad, dar şi pe Android pentru tabletă. Din nou este nevoie de Unibet Poker apk download.

 

4. Facilități și jocuri oferite de Unibet Poker

Te așteaptă 40 de realizări diferite gata pentru a fi câștigate. Poți lua parte la misiuni,  poți beneficia de pe urma la foarte multe promoții diferite, iar lista de facilități poate continua.

Unibet Poker îţi oferă cele mai populare forme de poker : Texas Hold’em și Omaha High, ambele sub formă de cash games, dar și formate tip turneu. Oferă deasemenea o versiune scurtă de cash la jocul Banzai. Aşa cum vezi în imaginea prezentată mai sus, ai ocazia foarte simplu să alegi între Jocuri Cash (la mese cu mize cuprinse între €0.02/€0.04 şi €2/4), Sit & Go (cu buy-in de €1/€100) şi Turnee. 

În ceea ce privește jocurile disponibile, poți participa la jocuri cash, turnee sit & go, turnee programate sau jocuri de tipul Banzai. Îți recomandăm să încerci și Unibet Hexapro, o variantă de poker foarte apreciată la Unibet!

Nu vei găsi la fel de mulți jucători ca la PokerStars sau 888Poker, dar acesta nu este un lucru rău mai ales dacă obișnuiești să participi des la turnee.

De multe ori turneele au premii atractive, dar mult mai puțini jucători decât PokerStars sau 888Poker, iar astfel cresc și șansele tale de a câștiga o parte din potul pus în joc.

Joacă acum în cea mai inedită cameră de poker din România cu un bonus de până la 200€!

 

5. Turnee freeroll Unibet Poker

Și că tot veni vorba de turnee, la Unibet Poker vei găsi cele mai atractive turnee freeroll. Asta pentru că nu trebuie să te bați cu 10,000 de persoane pentru un pot de 10$ așa cum se întâmplă la PokerStars. Sigur, nici aici nu vei câștiga averi la turnee freeroll, dar măcar ai șanse reale de a face ceva bani pentru pariuri, poker sau jocuri de cazino fără a fi necesar să depui.

Probabil îți imaginezi că fiind vorba de turnee cu mai puțini participanți, atunci și premiile sunt mai mici. Nu neapărat, și asta pentru că la Unibet Poker Freeroll există premii garantate pentru fiecare turneu indiferent de numărul de jucători înscriși. Oricum, de curând întreaga structură de turnee a fost regândită pentru a oferi premii mai consistente ca înainte. Acum găsim turnee tematice care au o temă spațială, lucru care poate fi constatat ușor din numele lor. 

Ai astfel la dispoziţie o mulţime de turnee freeroll în fiecare oră. Însă la Unibet Poker te așteaptă și turnee GTD cu premii jackpot si sateliți la Unibet Open (unibetopen), dar şi altele cu buy-in cuprins între €0.01 şi €2.000, unde întâlneşti jucători din toată lumea. 

La majoritatea turneelor nu ai nevoie de parole unibet poker pentru a participa, dar pot exista și turnee pe bază de calificare.

 

6. Bonus Poker Unibet de 100% până la 200€

Acest bonus m-a interesat în mod deosebit pentru că pariez destul de des la Unibet (licență până în 2026 prin Decizia nr. 1564/25.08.2016). Iar atunci îmi este comod să încerc și alte tipuri de jocuri de noroc pe același site. Am observat că bonusul nu se activează imediat după efectuarea depunerii, ci după ce intri pentru prima dată în aplicația de poker. Dar hai să îți arăt exact pașii ce trebuiesc parcurși pentru a primi bonusul:


Cum mă pot califica pentru această ofertă Unibet Poker?

 1. Deschide un cont la Unibet asta dacă nu ai deja unul.
 2. Efectuează un depozit din casieria Unibet.
 3. Descarcă aplicația pentru poker și intră în ea.
 4. Atunci când intri pentru prima dată în aplicație se va activa bonusul de bun venit.
 5. Trebuie să participi la jocuri utilizând banii proprii, iar banii bonus vor fi eliberați în mai multe tranșe pe parcurs ce te joci.

 

Când primesc bonusul Unibet Poker?

Am mai văzut că bonusul de poker Unibet nu este creditat instant, ci vei primi banii pe parcurs ce te joci. Dar de fapt și la celelalte camere de poker licențiate situația este aceeași. La Unibet Poker bonusul este deblocat în 5 tranșe după cum urmează:

 • Tranșa 1: după ce realizezi un rake de 2€ primești un bonus de 1€
 • Tranșa 2: după ce realizezi un rake de 10€ primești un bonus de 4€
 • Tranșa 3: după ce realizezi un rake de 50€ primești un bonus de 15€
 • Tranșa 4: după ce realizezi un rake de 150€ primești un bonus de 40€
 • Tranșa 5: după ce realizezi un rake de 588€ primești un bonus de 140€

În caz că nu știi, rake-ul constă în taxele pe care le plătești atunci când participi la jocuri cash, sit & go și turnee. Trebuie să acumulezi un rake de 800€ pentru a debloca integral bonusul maxim. 

 

Ce trebuie să mai știu despre bonusul Unibet Poker?

La deblocarea bonusului contează toate tipurile de jocuri: cash, turnee, sit & go. În momentul în care ai primit un bonus, acesta nu este supus vreunei condiții de rulaj, ceea ce înseamnă că îl poți retrage sau îl poți folosi în orice mod dorești. Din momentul în care ai aplicat pentru această ofertă ai la dispoziție 60 de zile pentru a debloca parțial sau integral bonusul. 

 

Pachetul de bun venit cuprinde și bilete gratuite la turnee atractive

Îmi place faptul că pachetul de bun venit conține mai mult decât bonusul despre care am vorbit mai sus. Întotdeauna mă încântă ideea de a primi câteva bilete gratuite la turnee cu premii atractive. Am posibilitatea de a câștiga ceva bani în plus fără a umbla la portofel. Plus că sunt puse în joc premii calumea, nu ca la acele turnee freeroll unde intră oricine și te lupți 2 ore ca să câștigi 10 cenți.

În primul rând primești un bilet la Unibet Open în valoare de 10€. Acesta este valabil timp de 7 zile de la creditare și îți oferă posibilitatea de a te califica la un turneu offline unde premiile evident că sunt foarte consistente.

Joacă acum în cea mai inedită cameră de poker din România cu un bonus de până la 200€!

În al doilea rând, primești 4 bilete pentru turnee freeroll cu premii de 500$ fiecare. Eu din aceste turnee am reușit să câștig vreo 100$, și asta pentru că am dat de destul de mulți începători. Ceea ce e logic, pentru că vorbim de turnee destinate doar jucătorilor noi. Iar unii dintre aceștia nu s-au mai jucat niciodată pe un site de poker. Așa că dacă ai un pic de experiență, poți câștiga chiar mai mult ca mine.

 

7. Recompense, provocări şi promoţii pentru clienţii Unibet Poker!

Provocările şi misiunile Poker Unibet -  sunt o parte inovatoare a aplicaţiei care te va captiva fără doar şi poate. Vei acumula puncte de loialitate şi în funcţie de acestea primeşti drept recompense bilete gratuite la turnee sau chiar sume de bani. Toate realizările îndeplinite se vor regăsi într-o secţiune specială a aplicaţiei, la profilul de utilizator.

Promoţiile Unibet Poker - îţi pot de asemenea aduce sume importante de bani, bilete cash şi multe alte beneficii. Fii la curent cu aceste facilităţi oferite, pe care le găseşti printr-o simplă accesare a secţiunii ”Promoţii” de pe pagina principală a site-ului Unibet (deschide cont acum).

 

8. Unibet Poker – cea mai de încredere aplicaţie a unei case de pariuri din România!

Încrederea şi respectul pe care l-a impus Unibet pe piaţa jocurile de noroc sunt aspecte ce garantează şi pentru aplicaţia Unibet Poker, chiar dacă aceasta a fost lansată relativ recent, anul trecut. Poate începătorii se întreabă dacă este sigur să joci printr-o astfel de aplicaţie din punct de vedere al securităţii datelor sau al modului în care sunt extrase cărţile.

Trebuie să ştii că Poker Unibet (deschide un cont acum) foloseşte un generator de numere aleatorii (RNG), cu ajutorul căruia toate cărțile sunt trase aleatoriu dintr-un pachet standard cu 52 de cărți de joc, exact ca în pokerul real. RNG-ul este izolat de logica de joc sau informația jucătorului din sistem și o serie ghinionistă este exact precum una dintr-un joc real.

Auditori independenți efectuează în mod regulat teste statistice pe fișierele de date din acest RNG pentru a confirma împărțirea aleatorie a cărților. Referitor la protecţia datelor personale, această activitate este la cel mai înalt nivel şi poţi fi convins ca Unibet Poker Online asigură un mediu corect şi sigur de joc.

Joacă acum în cea mai inedită cameră de poker din România cu un bonus de până la 200€!

 

Te-ar putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX