Netbet Poker - o cameră recomandată pentru iubitorii de poker online

2022-08-04 12:19:00 611 0

Unul dintre cele mai iubite jocuri de noroc cu cărți este Poker-ul, care de-a lungul anilor a devenit tot mai cunoscut și pe plan online. El s-a dezvoltat foarte mult, apărând diverse versiuni care au început să crească în popularitate la operatorii virtuali. 

Unele cazinouri au inclus în oferta lor doar câteva titluri, însă la Netbet Casino ai posibilitatea să experimentezi la numeroase tipuri de Poker. Fiecare în parte vine cu o gamă vastă de opțiuni, iar unele au câteva adaosuri sau schimbări în regulament, motiv pentru care este crucial să știi toate aceste detalii. Înainte de a începe să faci investiții din propriul buzunar, asigură-te că ai citit termenii și condițiile, dar și regulile. 

Joacă acum poker online la Netbet cu 20€ CASH + 200% până la 1,500€!

1. Prezentarea generală a rubricii de Netbet Poker

Categoria de Poker de pe Netbet online România, este disponibilă atât de pe desktop, cât și de pe mobil. De pe un device tip telefon sau tabletă, ai posibilitatea să îți desfășori activitatea folosindu-te de aplicație.

Oricum ai decide să joci, de pe orice dispozitiv, la Netbet Poker ai mai multe cadouri care te așteaptă. Unul dintre primele ar fi pachetul de bun venit care îți aduce beneficii pe care le poți folosi pentru a-ți diminua riscurile (detali mai jos), cât de familiarizezi cu portofoliul operatorului. Ulterior, odată ce începi să capeți experiență, poți apela la diverse cadouri care să îți crească șansele de câștig, pe același principiu. 

Ca membru al acestui operator, poți să jonglezi cu diverse atuuri și cadouri, pentru a avea tot confortul posibil. În plus, ai libertatea de a alege dintr-o gamă vastă de versiuni de Poker care mai de care mai atractive și interesante, unele având și calitatea de a fi extrem de interactive. 

 

2. Deschidere cont, verificare cont și efectuarea primei depuneri

Deschiderea unui cont nou nu îți va ridica dificultăți, dar dacă ești la primul contact cu gambling-ul online poți citi tutorialul: Cum fac un cont nou la Netbet și cum depozitez bani în cont. Odată ce ai deschis un cont, îl poți folosi atât la pariuri sportive, cât și la jocuri de cazino, poker, sau pariuri virtuale. Deci folosești un singur cont pentru toate serviciile Netbet.

Procesuld  de verificare KYC se parcurge trimițând o copie după un act de identitate (buletin, pașaport, permis de conducere etc). Accesează ”Asistență” din partea de jos a site-ului, și se va deschide o fereastră pop-up ce conține un meniu în partea stângă. Din acest meniu selectează ”Documente”, iar aici se va deschide un formular în care poți uploda actele solicitate. Află mai multe!

Și pe partea de plăți Netbet stă excelent, oferind o varietate largă de metode de plată (card, Skrill, Neteller, Paysafecard, Smith & Smith etc), cu depuneri minime ce pornesc de la doar 20RON. 

Citește și:

Joacă acum poker online la Netbet cu 20€ CASH + 200% până la 1,500€!

 

3. Netbet Poker Download - ce oferă aplicația?

Este foarte ușor să folosești aplicația Netbet Poker, indiferent de dispozitivul de pe care te joci. 

  • Download Netbet Poker Desktop - Pentru a descărca programul de joc pe desktop, este suficient să intri pe netbet.ro în secțiunea Poker, și să dai click pe butonul ”Descărcare gratuită”.
  • Download Netbet Poker Android - Tot ce trebuie să faci este să intri din browser-ul telefonului pe site-ul Netbet Poker, iar aici vei fi invitat din partea de sus a ecranului să descarci aplicația Netbet Poker. Aceasta nu poate fi găsită în magazinul Google Play din cauza restricțiilor pe care le impun cei de la Google când vine vorba de aplicații de gambling.
  • Download Netbet Poker Apple (IOS) – Pentru a descărca aplicația pe Iphone-ul sau Ipad-ul tău este necesar să intri în AppStore și să cauți în fereasta de Search termenul ”Netbet Poker”. Apoi trebuie doar să instalezi programul de joc, exact cum ai face cu orice altă aplicație pentru IOS.

Odată intrat în aplicație, vei vedea că poți accesa atât mese cash, cât și sit & go sau turnee atractive cu premii. Principalul tip de joc prezent la Netbet Poker îl reprezintă Texas Hold'em, dar poți găsi și mese de Omaha sau 5 Card Draw, Mizele sunt și ele variate pentru toate bugetele, astfel încât te poți juca aici chiar dacă ai un buget ceva mai redus.


4. Cu ce plusuri vine categoria de Poker Netbet pe site?

Pe lângă numeroasele versiuni ale jocului pe care le găsești în aplicația Netbet Poker, trebuie luate în calcul și alte aspecte. În secțiunea de Netbet Poker de pe site, ai foarte multe alte rubrici extrem de utile, precum:

  • Cum se joacă
  • Academie
  • Serviciu Clienți

Acestea sunt puse la îndemâna membrilor pentru a-și pune la punct partea teoretică. Aici poți să găsești informații foarte utile care să te ajute să te familiarizezi cu regulile, dar și să descoperi tehnici pe care să le aplici pentru a trece la nivelul următor.

Pe lângă acestea, ai rubrici și de:

  • Promoții
  • Turnee 
  • Jocuri Cazino

În fiecare ai listate oportunitățile pe care le poți folosi pentru a-ți desfășura activitatea. În secțiunea de promoții ai beneficiile pe care le poți activa sub formă de bonusuri poker, pentru a-ți scădea riscurile, ori pentru a-ți crește șansele de câștig, în funcție de ce ofertă activezi. 

Joacă acum poker online la Netbet cu 20€ CASH + 200% până la 1,500€!

 

5. Turnee Net Bet Poker

Pe de altă parte, în zona de Turnee, ai acces la provocări în care participi în competiții contra altor gambleri. Aici poți să îți pui la încercare aptitudinile și să te perfecționezi prin depășirea limitelor. Însă, este extrem de important să te înscri în acele camere care se potrivesc cu nivelul la care ești, dar mai ales cu bugetul pe care îți permiți să-l aloci acestui hobby. 

Netbet Poker oferă din când în când și câteva turnee freeroll la care îți poți încerca norocul pentru a câștiga bani fără a avea nevoie de o depunere, dar astfel de turnee nu sunt foarte des și nu oferă un pot foarte consistent.

Jocul responsabil este extrem de important indiferent de tipul jocului de noroc despre care vorbim. Așadar, construiește-ți un plan financiar și respectă-l mereu. Acest lucru nu înseamnă că ai mai puține șanse de câștig sau că distracția este mai mică, ci doar că te încadrezi în niște limite date de venitul tău sigur. În funcție de cum îți faci calculele, poți avea parte de experiențe inedite, cu riscuri cât mai puține!

 

6. Netbet Poker Bonus - 20€ Cash Gratis la deschiderea contului 

Un cont nou la Netbet Poker îți aduce un bonus de bun venit în valoare de 20€ cash dacă depui utilizând codul ”FREE20”. Trebuie menționat că 50% din bonusul cash va fi creditat imediat, iar restul de 50% va fi creditat după 7 zile de la efectuarea depozitului. Astfel nu riști să pierzi toți banii bonus într-o singură zi.

De asemenea, prima depunere îți aduce și un bonus suplimentar de 200% până la 1,500€ (bonusul este eliberat treptat în tranșe pe parcurs ce te joci). Vei mai primi și 3 intrări exclusive la turneele freeroll "VIP Instant Win" freeroll, dar și 2 intrări exclusive la turneele freeroll "Daily Final" freeroll.

Pe lângă bonusul de bun venit, Netbet Poker te întâmpină și cu diferite promoții ocazionale, sau cu posibilitatea de a obține bilete gratuite la diferite turnee. 

Joacă acum poker online la Netbet cu 20€ CASH + 200% până la 1,500€!

Te-ar putea interesa și:

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta... citeste mai mult