Camere de poker online unde poti juca de pe telefonul mobil

2020-01-22 09:00:00 4,5k 0

In acest articol ne propunem sa va prezentam patru camere de poker online recomandate de site-ul nostru unde puteti juca de pe telefonul mobil. Pokerul online s-a dezvoltat in ultimul timp extrem de mult, astfel ca anumite camere de poker online au decis sa ofere clientilor si posibilitatea de a juca poker oriunde s-ar afla, cu ajutorul doar a unui terminal mobil.

Joaca acum poker de pe mobil la camera recomandată de PariuriX!


PokerStars - cea mai importanta camera din lume!

Cel mai mare site de poker online, PokerStars (click aici pentru a deschide un cont nou), nu putea sa nu ofere clientilor si o aplicatie pentru mobil. Aplicatia denumita PokerStars Mobile este disponibila pentru iPhone, iPad, iPod touch si Android. Recomandat este sa jucati folosind o conexiune prin Wi-Fi, dar se poate juca la poker pe mobil la Pokerstars si daca aveti o conexiune 3G. Puteti sa va alimentati contul la Pokerstars direct de pe terminalul mobil. In schimb nu veti putea solicita, momentan o retragere. Puteti juca pana la patru mese simultan de pe Android, iPhone si iPod touch si pana la cinci mese simultan de pe iPad. Un amanunt care este bine de stiut: daca raspundeti la telefon in timp ce jucati la Pokerstars aplicatia se va muta in fundal. Daca nu reveniti in aplicatie in 25 de secunde veti fi deconectat de la server.


Unibet Poker - o camera ce merita incercata

Dintre camerele de poker oline care ofera si posibilitatea de a juca de pe mobil Unibet Poker (deschideti un cont nou dand click aici) are cele mai putine optiuni de jocuri. Pentru moment sunt disponibile doar jocurile cash Texas Hold''em. Astfel daca sunteti un pasionat de turnee sau preferati Omaha in detrimentul Hold'emului la mesele cash recomandarea noastra este sa alegeti o alta camera de poker online pentru a juca de pe mobil. Daca totusi doriti sa testati aplicatia Unibet Poker pentru Android atunci va trebui sa accesati de pe mobil link-ul unibet.me/u-poker pentru a downloada aceasta aplicatie. La fel ca si softul pentru calculator si interfata pentru mobil este una simpla, fiind foarte usor sa va alegeti mesele la care doriti sa va alaturati.

Joaca acum poker de pe mobil la camera recomandată de PariuriX!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult