Ce camere de poker oferă posibilitatea de a juca poker online de pe iphone?

2020-01-07 09:00:00 2,4k 0

Poker online Iphone – vezi la ce camere de poker pe internet te poți juca direct de pe un telefon de la Apple. Când a apărut prima dată pokerul online puteam juca doar de pe calculator, dar progresul tehnologiei din ultimii ani ne permite acum să jucăm poker din mers, de pe aproape orice telefon sau tabletă. Utilizatorii de telefoane mobile se împart în două mari categorii: cei care folosesc un Iphone, adică un telefon de la Apple ce rulează cu sistemul de operare IOS, și cei care folosesc telefoane cu Android, cum ar fi Samsung, LG, Huawei, HTC și multe altele. De aceea am decis să vin cu două articole separate: unul despre poker online Iphone și unul despre poker online Android. Despre prima categorie voi vorbi în cele ce urmează.

Vrei să joci poker online? Aceasta este camera recomandată de PariuriX.com!

 

CUM POT JUCA POKER DE PE IPHONE?

Indiferent de camera de poker la care vrei să joci poker online de pe Iphone trebuie să descarci o aplicație din AppStore.  Deci tot ce trebuie să faci este să intri în acest magazin virtual, să cauți aplicația care te interesează și s-o instalezi. Dacă ai deja un cont la respectiva cameră de poker atunci te poți loga cu datele acelui cont fără a fi necesar să deschizi unul nou. La fiecare cameră de poker se poate folosi același cont, indiferent că joci de pe calculator, telefon sau tabletă.

Indiferent de modul în care alegi să joci poker o poți face doar la site-urile de jocuri de noroc online licențiate în România. Desigur, nu toate oferă posibilitatea de a juca poker de pe telefon sau tabletă, motiv pentru care în cele ce urmează voi enumera camerele care oferă o aplicație pentru telefoanele Apple.

 

Ținând cont că vorbim despre cea mai mare cameră de poker din lume nu este nici o surpriză că aceasta oferă o aplicație pentru Iphone numită ”PokerStars Poker – Texas Holdem & Omaha”. Aplicația necesita minim IOS7 la momentul scrierii acestui articol, dar cu siguranță pe măsură ce vor fi lansate updateuri va fi necesară o versiune a sistemului de operare din ce în ce mai recentă. Aplicația are o interfață simplă și ușor de folosit dar, mai important decât atât, oferă toate tipurile de jocuri și de mese disponibile pe calculator. Ar mai trebui spus că această aplicație nu merge doar pe Iphone, ci poate fi descărcată fără probleme de pe Ipad sau Mac.

 

Clienții celor de la 888 Holdings pot juca poker de pe orice Iphone sau Ipad prin intermediul aplicației ”888Poker – Texas Holdem”. Aceasta necesită minim IOS6, astfel încât o poți folosi chiar și de pe dispozitive ceva mai vechi. Ținând cont că 888Poker este a doua cea mai mare cameră de poker din lume cu siguranță vei găsi suficient de multe jocuri pe placul tău încât să nu te plictisești chiar dacă te joci din mers.

888poker.png

 

Din păcate aplicația ”Unibet Poker” nu este disponibilă pe Iphone, dar poate fi folosită în schimb de pe orice Ipad. Această aplicație are o graficăinedită și vine cu câteva funcții interesante. De exemplu îți poți schimba avatarul de până la 100 de ori în fiecare zi, îți poți schimba numele cu care ești văzut de ceilalți jucători de maxim 3 ori pe zi, poți declanșa până la 40 de realizări diferite etc.

unibet-ipad.png

Așa cum poți vedea, sunt suficiente camere de poker licențiate la care poți juca poker online de pe Iphone, deci poți încerca jocurile și mesele tale preferate direct de pe un telefon de la Apple.

Vrei să joci poker online? Aceasta este camera recomandată de PariuriX.com!

Te-ar mai putea interesa şi:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult