Ce camere de poker oferă posibilitatea de a juca poker online de pe Android?

2020-01-15 09:50:00 2,9k 0

Poker online Android – vezi camere de poker ce oferă posibilitatea de a te juca poker de pe o tabletă sau un telefon cu sistem de operare Android. Indiferent că ești în pat, în tren sau într-un alt loc unde n-ai acces la calculator acum poți să joci la cele mai bune camere de poker de pe internet direct de pe telefonul tău mobil sau de pe tabletă. Tot ce ai nevoie este un dispozitiv mobil suficient de bun încât să poți instala și rula o aplicație de poker fără probleme, o conexiune la internet și bateria încărcată pentru a putea juca măcar 2-3 ore fără întrerupere. Dispozitivele mobile se împart în două categorii principale:

  • telefoane și tablete de la Apple, acestea fiind cunoscute sub numele de Iphone și Ipad. Ele funcționează cu ajutorul sistemului de operare IOS.
  • telefoane și tablete de la alte firme precum Samsubg, LG, Huawei etc care folosesc sistemul de operare Android.

Site-urile de poker au fost nevoite să creeze câte o aplicație pentru fiecare din cele două sisteme de operare, motiv pentru care modul de instalare și de rulare nu este același la IOS și Android. De asemenea, pot fi anumite aplicații care să funcţioneze pe un sistem, dar să n-o facă pe celălalt, motiv pentru care am pregătit două articole diferite. Dacă vrei să vezi ce site-uri de gambling licențiate în România oferă posibilitatea de a te juca poker de pe un dispozitiv cu Android, atunci citește în continuare acest articol. Dacă în schimb ești interesat de camere de poker de pe Iphone, consultă articolul: Ce camere de poker oferă posibilitatea de a juca poker online de pe Iphone?”.
 

Poker online Android – cum instalez aplicații de poker?

Cum probabil deja știi, orice dispozitiv cu Android are Google Store de unde poți descărca aplicații pentru aproape orice. Însă nu căuta aici aplicații de poker pentru că le cauți degeaba, acestea fiind interzise din cauza politicii celor de la Google și de regulamentele acestora. De aceea, orice program de poker poate fi descărcat doar de pe site-ul de poker care-l oferă. De exemplu, dacă vrei să descarci aplicație Android pentru Pokerstars atunci trebuie să intri și s-o descarci de pe pokerstars.com. Dacă vrei să downloadezi programul de poker al celor de la Unibet, atunci trebuie să intri din browserul telefonului / tabletei pe unibet.ro. Ai înțeles ideea.

Dacă cumva o aplicație de poker nu merge instalată urmează pașii din imaginea de mai jos. Intră în Setări – Securitate și bifează căsuța din dreptul opțiunii ”Surse necunoscute”.
 

permitere-instalare-aplicatii.png

 

Poker online Android la Pokerstars (D.ONJN 1438/12.08.2016)  deschide un cont acum 

Pokerstars este cea mai populară cameră de poker din lume, motiv pentru care la aceasta joacă zilnic zeci sau chiar sute de mii de jucători din întreaga lume. Aici poți găsi jocuri cash, mese sit & go, turnee programate sau jocuri zoom pe mize care de care mai diversificate, iar partea bună este că întotdeauna vei găsi o masă pe gustul tău la care să te joci. Era normal ca o astfel de cameră de poker să ofere suport și pentru toate tipurile de dispozitive, motiv pentru care poți descărca aplicații pentru calculator, MAC PC, Iphone, Ipad, dar desigur și pentru telefoanele și tabletele cu Android. Intră și tu acum pe pokerstars.com pentru a juca și alege unul din cele două bonusuri de bun venit:

  • bonus instant de 20$ dacă folosești codul ”FREE20”
  • bonus de 100% în limita a 600$ ce este eliberat pe parcurs ce te joci dacă folosești codul ”STARS600”.

 

Poker online Android la 888poker (D.ONJN 1439/12.08.2016)deschide un cont acum

Într-un top al celor mai populare camere de poker din lume în spatele celor de la Pokerstars se află 888poker.com, o cameră care de asemenea deține licență de funcționare pe teritoriul țării noastre. Există desigur o aplicație pentru Android, aceasta fiind foarte performantă; ea oferă practic toate tipurile de jocuri și mese accesibile de pe calculator. Vei putea juca din mers jocuri precum Texas Hold'em, Omaha Hi-Lo și 7 Card Stud, iar tipul de joc ”SNAP Poker”, jocurile de cazino în stil Vegas și pariurile sportive nu lipsesc nici ele. Dacă deschizi acum un cont utilizând codul ”888BONUS”, primești un pachet de bun venit format din următoarele bonusuri:

  • bonus instant de 10$
  • bonus de 100% în limita a 400$
  • 7 bilete gratuite pentru turneele ”$500 Depositors”
  • 1 bilet gratuit pentru turneul ”First Depositors' Challenge Tournament”

888poker.png
 

Poker online Android la Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016)  deschide un cont acum

Unibet.ro este site-ul de jocuri de noroc preferat de cei mai mulți români, deși este drept că majoritatea îl aleg în special pentru a paria și a juca jocuri de cazino. Totuși nu sunt puțini nici cei care-l aleg pentru a juca poker, mai ales că o pot face direct de pe telefoanele și tabletele cu Android. Aplicația are o grafică animată, este ușor de folosit și oferă toate jocurile disponibile pe PC, motiv pentru care o poți încerca cu încredere. Dacă te înregistrezi acum la unibet.ro te poți califica pentru un bonus de bun venit de până la 200€.

Vrei să joci poker online? Aceasta este camera recomandată de PariuriX.com!

unibet-poker.png


Te-ar mai putea interesa şi:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult