Cea mai bună cameră de poker online?

2020-01-14 08:10:00 3,9k 0

Care este cea mai bună cameră de poker online la care să-ți deschizi cont pentru a juca pe net? La ce trebuie să fii atent și care sunt cele mai importante aspecte?

De reținut! În România la ora actuală sunt doar 5 site-uri licențiate pe care putem juca LEGAL online. Așadar, nu este greu să îți dai seama care este cel mai bun. Să te asiguri mereu că joci poker online legal, amenzile sunt foarte mari, până la 10.000RON! Atâta timp cât te vei rezuma la aceste camere, poți fi sigur că nu te vei trezi cu vreo amendă și că nu riști să rămâi cu banii blocați în contul de poker. Cunosc mulți jucători care au decis să-și deschidă cont la o cameră de poker online anume fiind atrași de bonusul oferit. După cum vezi site-ul 2 are un bonus imens! Eu nu cred că acesta e cel mai important aspect când faci o alegere de genul ăsta. Sigur, bonusul de bun venit contează foarte mult, la început, merită să profiți de ele la toate cele 3 site-uri. În final, încearcă să privești și dincolo de el.

Deschide cont și joacă la camera de poker online recomandată!

 

Trebuie să am variantele de joc care îmi plac

Oferta de jocuri este foarte importantă din punctul meu de vedere. De ce spun asta? Pentru că degeaba ai cont la cea mai bună cameră de poker online dacă nu poți juca jocurile tale favorite, atunci când e convenabil pentru tine.

În momentul în care îți deschizi cont, ai în mare o idee asupra sumelor pe care vrei să le investești (bankroll managementul trebuie să îţi fie cunoscut); dar iei în considerare şi timpul pe care îți permiți să-l aloci acestui hobby. Să presupunem că îți vei dori să joci în fiecare sâmbătă, între orele 12:00 și 15:00 și să intri în turnee cu un buy-in maxim de 50 de lei. Atunci verifică lista jocurilor disponibile la camera de poker aleasă astfel încât să știi dacă există astfel de jocuri între orele respective. Sau poate vrei să joci la mese cash cu o miză anume. Sunt suficienți jucători la mesele respective la orele alese de tine?

Dintre cele trei site-uri licențiate în România, acest site stă cel mai bine în ceea ce privește oferta și numărul de jucători online. Dar și un număr prea mare de jucători poate deveni o problemă pentru mulți dintre noi. Ai timpul necesar să duci la capăt un turneu la care se înscriu peste 2000 de jucători? Dacă răspunsul e "nu", poate ar fi bine să te reorientezi spre o cameră de poker mai puțin aglomerată.
 

Despre bonus și programul de loializare

Acum poți lua în discuție bonusul oferit. Iar la acest capitol sfatul meu este să nu alegi neapărat oferta cea mai mare. Verifică înainte în ce condiții încasezi banii respectivi. Este suma promisă creditată direct în cont după prima depunere sau trebuie să treci prin anumiți pași? Cum poți retrage banii primiți drept bonus? Vei găsi toate aceste informații în pagina de Termeni și Condiții a site-ului de poker ales. Mulți aleg să ignore acest aspect și descoperă ulterior că nu pot primi de fapt bonusul pentru care și-au deschis contul!!! Știu, poate fi frustrant, citiți mereu.

Apoi, la fel de important este și programul de loializare oferit. Adică bonusurile ulterioare de care poți beneficia la site-ul de poker ales. De exemplu, acest site are în permanență promoții prin care oferă bilete gratuite la turnee cu premii importante în bani sau bonusuri cash. La acest site ai anumite "provocări" care îți aduc puncte de loialitate atunci când le îndeplinești. Iar punctele de loialitate se transformă ulterior în premii în bani. Cea mai bună cameră de poker online, în opinia mea,  îți oferă puncte pentru fiecare turneu jucat, puncte pe care le poți folosi în magazinul online.

Ce vreau să spun e că de bonusul de bun venit beneficiezi doar în momentul deschiderii contului. Dar, pe termen lung, mult mai importante sunt bonusurile acordate jucătorilor deja înregistrați.
 

Softul și interfața jocului de poker

Consider că foarte important e și modul în care te "înțelegi" cu interfața prin care accesezi jocul. Aceasta trebuie să se plieze pe nevoile tale. Sigur, site-urile aminte la început sunt lideri de piață în acest domeniu și investesc enorm pentru a se asigura că jucătorii au parte de cea mai plăcută experiență. Fiecare vrea să fie cea mai bună cameră de poker online. Există însă diferențe între softurile folosite. Am întâlnit jucători care consideră meniul unei interfețe prea complicat și preferă interfața altuia care are meniul mai simplu. Sau jucători care au ales site-ul pentru simplul fapt că pot juca direct din browser, fără să descarce vreun software (acesta e unicul site de genul).

Care este cea mai bună cameră de poker online pentru tine?

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult