1. Home »
 2. Camere poker »
 3. La ce camere de poker online din România putem juca legal în 2024?

La ce camere de poker online din România putem juca legal în 2024?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-19 10:20:00

image La ce camere de poker online din România putem juca legal în 2024?

Poker online România - află la ce camere de poker online din România se poate juca poker Romania legal. Până în septembrie 2015 puteam juca la orice cameră de poker de pe internet, dar lucrurile s-au schimbat în momentul în care licența a devenit obligatorie pe teritoriul țării noastre. În acest moment doar site-urile de gambling autorizate de către ONJN  au drept de funcționare în România, iar astfel putem accesa legal doar camere de poker ce aparțin de aceste site-uri. 

În acest moment lista conține doar 6 nume, dar printre acestea se regăsesc cei mai importanți doi operatori ai jocurile de poker din lume, plus că avem acces și la o cameră ceva mai inedită numai bună pentru jucători profesioniști, jucătorii începători sau de ocazie. Deci poți juca în România poker online fără probleme! Poți citi mai multe informații despre camerele de poker licențiate și pe site-ul partener Casinos.ro!

Joc responsabil: nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de noroc! Dacă întâmpini probleme apelează la jocresponsabil.ro.

 

Deschide cont și joacă la camera de poker online recomandată de PariuriX!

1. POKER ONLINE ROMÂNIA – CAMERE POKER LEGALE 

 • Unibet (L1160657W000330) – această cameră de poker România nu își propune să concureze cu alte camere, mentionate mai jos, ci vine cu facilități noi, un design aparte și un mediu relaxant pentru jucătorii de ocazie care joacă blackjack online. Este oferit și un bonus de 100% până la 200$ + un bilet gratuit de 10€ pentru Unibet Open + intrare la 4 turnee freeroll cu premii garantate de 500€ fiecare, și o varietate de metode de plată.

 • Netbet (L1160651W000195) - timp de vreo 2 ani a renunțat la camera de poker, dar începând cu partea a doua a anului 2018 oferă din nou acest serviciu. Clienții noi pot încasa un bonus de 20€ cash + 200% până la 1500€ la primul depozit!

 • 888Poker (L1160654W000324) – mulți o consideră ca fiind a doua cea mai importantă cameră de poker din lume, iar tu poți începe să te joci cu un bonus de 100% până la 3,000RON. Mai mult decât atât, este singura cameră de online poker România care oferă un bonus fără depunere de 50RON!

 • PublicWin (L1172986W000768) – este o cameră de poker bună, ce reprezintă o alternativă interesantă la camerele de poker mai consacrate din România. Din păcate nu oferă bonus poker de bun venit

 • PokerStars (L1160658W000323) – este fără îndoială de ani buni lider în domeniu, iar clienții noi din România au de ales între două pachete de bun venit: 100% până la 600$ sau jocuri gratuite în valoare totală de 50$ la o depunere de minim 10$.

 • PlayGG (L1213892W001345) - este o cameră de poker destul de nouă în România, care însă a câștigat rapid în popularitate în rândul jucătorilor români.


2. PokerStars – depui 10$, joci cu 50$ - deschide cont acum

 

Pokerstars este din toate punctele de vedere cea mai mare cameră de poker online din lume și este un mare plus că aceasta a aplicat pentru licență pe teritoriul țării noastre. Ea este camera care oferă cele mai diversificate tipuri de poker, motiv pentru care putem juca orice joc de cărți! precum: Poker Texas Hold'em, Poker Omaha, Omaha Hi/Lo (8 or Better), Stud, Stud Hi/Lo (8 or Better), Split Poker, Courchevel, Razz, Badugi. HORSE, HOSE, Five-card draw, 2-7 Triple Draw & 2-7 Single Draw, Mixed Omaha Hi/Lo, Mixed Hold'em, Triple Stud sau 8-Game Mix.

 

Partea cu adevărat bună este aceea că peste 20.000 de persoane joacă zilnic poker pe bani reali la pokerstars.com! Aceasta înseamnă că găsim adversari chiar și la tipurile de poker mai puțin populare la jocuri pe bani, și o varietate de oferte de original bet. În orice caz, dacă la Pokerstars nu găsești cu cine să joci un anumit tip de poker sau blackjack games, nici că vei găsi în altă parte gama de oferte speciale. Adică sigur că se joacă poker aici!

Mie îmi place Pokerstars Poker în special pentru diversitatea de turnee oferite, însă aceasta vine și cu dezavantaje. De ex, în fiecare turneu de poker sunt foarte mulți concurenți, deci este foarte greu să ne clasăm pe locuri fruntașe. De asemenea, la Pokerstars vom da de mulți jucători foarte buni. Ei abia așteaptă să profite de pe urma începătorilor, deci ai mare grijă dacă joci poker pentru prima dată. 

Dacă deschizi acum un cont la pokerstars.com ai de ales între două bonusuri pentru prima depunere. Poți utiliza codul ”SPINANDGO” pentru a primi jocuri gratuite în valoare de 50$ la o depunere de minim 10$. La fel, poți folosi codul ”STARS600” pentru a opta pentru un bonus de bun venit de 100% în limita a 600$. Acest bonus este eliberat treptat pe parcurs ce joci: primești câte o tranșă de 10$ la fiecare 200 VPP acumulate. 

Deschide cont și joacă la PokerStars Poker - depui 10$ și joci cu 50$!

3. Unibet Poker Online – până la 200€ bonus - deschide cont acum

Când vine vorba de poker online România, Unibet Poker este unul din cele mai importante nume care îmi vin în cap. Aceasta nu se ridică la nivelul camerelor prezentate mai sus, dar nici nu își propune asta. Vorbim de o cameră destinată mai degrabă jucătorilor începători sau de ocazie la cărți de joc. Din acest motiv aici nu prea vei găsi profesioniști. Astfel ai șanse mai mari să obții rezultate bune la mese. Și turneele sunt mai puțin aglomerate, deci nu te chinui 3 ore la un turneu de poker ca să câștigi 2$ cu un single deck!

Camera de poker românesc a celor de la unibet.ro este o alegere foarte bună și pentru cei care s-au plictisit de grafica destul de similară a celorlalte camere. Cei care au dezvoltat platforma de poker au avut ideea inovativă de a se axa pe o grafică inedită și chiar copilărească. Asta nu este un lucru rău în condițiile în care toți ne-am obișnuit cu aplicații de poker cu o grafică monotonă.

Un alt motiv pentru a te juca la acest site de poker online este acela că unibet.ro oferă servicii de top pentru toți pasionații de gambling. Este singurul operator licențiat care oferă patru tipuri de jocuri de noroc, printre care și blackjack online. În afară de poker, te poți juca pe unul din cele mai bune site-uri de pariuri sportive din România. E un cazino care oferă o varietată largă de jocuri, dar și la singura cameră de bingo licențiată pe teritoriul țării noastre. Așa că nu este o mare surpriză faptul că Unibet este operatorul preferat de cei mai mulți români, conform topului nostru de popularitate.

Clienții noi beneficiază de un bonus de până la 200€ pentru prima depunere + un bilet gratuit de 10€ pentru Unibet Open + intrare la 4 turnee freeroll cu premii garantate de 500€ fiecare, bani reali. Iar dacă nu vrei să efectuezi un depozit, atunci îți recomand să încerci turneele freeroll care au loc o dată la fiecare două ore. Are și o varietate de metode de plată. Află mai multe!

Deschide cont și încasează până la 200€ bonus la Unibet Poker!
 

4. Netbet Poker Online - 200% până la 1,500€ bonus + 20€ cash - DESCHIDE CONT

Încă din ziua în care a primit o licență temporară ONJN, Netbet a avut propria cameră de poker românesc intitulată Netbet Poker. Aceasta a fost închisă în momentul în care operatorul a primit licența definitivă, dar a fost relansată în partea a doua a anului 2018, cu o grafică nouă. Acum în 2022 ea reprezintă o cameră de poker chiar bună, pe care merită să o încerci. 

Interfața este una modernă, iar aplicația este destul de stabilă, astfel încât putem juca în condiții bune. Sunt oferite mese și cărți de joc de tipul Hold'em 6+, Twister, Speed, Cash, KO și Sit&Go, dar și turnee de poker pentru toate bugetele. Nu lipsesc nici freeroll-urile bineînțeles, și nici combined value. 

Clienții noi beneficiază și de un pachet de bun venit destul de atractiv. Poți încasa un bonus de 200% până la 1,500€, dar și 20€ instant la primul depozit. Trebuie doar să utilizezi codul promoțional ”FREE20”. Dar asta nu este tot, pentru că vei primi acces și la freeroll-uri exclusive cu premii garantate de 10,000€. Deci chiar ai toate motivele pentru a îți deschide un cont, câștigă premii. 

Deschide cont și încasează până la 1,500€ bonus + 20€ cash la Netbet Poker!
 

5. 888Poker România – 50RON fără depunere + până la 3,000RON - deschide cont

poker online romania cu 888 poker

E discutabil dacă 888Poker chiar este sau nu a doua cea mai bună cameră de poker din lume. În orice caz este acolo în top. Nu sunt oferite la fel de multe tipuri de poker și jocuri populare ca la Pokerstars, dar poți juca Hold’em, Omaha și Stud. Sunt oferite foarte multe jocuri de tipul ”Turbo” și ”Super Turbo” astfel încât poți găsi fără probleme mese specifice jocurilor mai alerte. La aceste jocuri să nu aștepți prea mult după ceilalți jucători. Iar dacă chiar vrei să joci foarte multe mâini într-un timp scurt, atunci recomand jocurile de tip ”SNAP”. Poți vedea și oferta de beat the dealer la blackjack game. Dacă dai fold la acestea vei fi trimis imediat la altă masă unde o mână abia începe, astfel încât nu vei mai pierde nici măcar o secundă. 

Jucătorii noi sunt eligibili pentru un bonus fără depunere de 50RON, dar și pentru un pachet de bun venit ce constă într-un bonus de 100% în limita a 3,000RON. La fel și în bilete gratuite pentru turnee de poker foarte atractive precum ”$ 80k First Depositors’ Challenge”, "$ 500 First Depositors’ Freerolls” și ”$ 1,000 Depositors' Freeroll”. 

Este oferit și un program VIP intitulat ”888.ro club” unde jucătorii fideli primesc recompense foarte atractive. De asemenea, cei de la 888Poker obișnuiesc să vină constant și cu alte promoții atractive pentru jocuri pe bani inclusiv. 

Deschide cont și încasează până la 3,000RON bonus la 888Poker!

6. PublicWin Poker - una din camerele de poker licențiate în România

poker online romania cu public win poker

PublicWin Poker este o cameră de online poker România aflată în continuă creștere, care poate reprezenta o alternativă foarte bună la camerele de poker mult mai consacrate. Sunt oferite 3 tipuri de jocuri: Ring Game, Sit & Go și turnee. Jocurile sunt de tip Fixed Limit, Pot Limit și No Limit, iar ele pot fi împărțite în mai multe categorii și în funcție de miză: micro, mic, mediu și mare. PublicWin Poker este recomandată în special începătorilor datorită interfeței foarte simple și intuitive, făcând ca aceasta să fie o alegere perfectă pentru jucătorii aflați la primul contact cu pokerul online.

Jocurile de online poker care mi-au sărit la ochi sunt turneele freeroll, zilnic fiind organizate 5-6 turnee cu înscriere gratuită și câștigă premii în bani. Așa că merită să încerci măcar o dată și acest site de poker online.
 

7. Există camere de poker care oferă bonus fără depunere? 

De-a lungul timpului au fost foarte puține acele camere de poker românesc care ofereau bonus fără depozit, dar totuși erau câteva. Pe de altă parte, existau anumite site-uri terțe care ofereau bonusuri consistente fără depozit dacă îți deschideai un cont prin link-urile lor. De obicei astfel de bonusuri erau de ordinul zecilor de dolari și erau mai mult decât suficiente pentru a-ți oferi șanse reale să câștigi sume consistente de bani fără a depune. Dar aceste vremuri au trecut de mult, mai exact din momentul în care site-urile de gambling au început să aibă nevoie de o licență pentru a funcționa legal pe teritoriul țării noastre. 

Chiar și așa, acum în 2024, există o cameră de poker care oferă bonus fără depunere la jocuri poker online. Este vorba de 888Poker, acolo unde poți primi bonus fără depunere de 50RON, deci poți testa gratis pe bani reali serviciile oferite de această cameră de poker! Bonusul va fi acordat în trei tranșe sub formă de tichete la turnee pe parcursul a 7 zile de la data revendicării. Fiecare tichet la turneu va expira la 24 de ore de la acordare!
 

Turnee freeroll – soluția pentru a câștiga bani reali fără nici un risc!

Majoritatea camerelor de poker oferă ocazional turnee freeroll de poker unde înscrierea este gratuită, dar premiul este în bani reali. Este adevărat că de obicei potul total nu este foarte mare, dar asta n-ar trebui să fie o surpriză din moment ce oricine are drept de participare, inclusiv cei care n-au efectuat vreodată un depozit la respectiva cameră. În cele ce urmează îți voi enumera camerele de online poker licențiate în România și-ți voi arăta ce turnee freeroll oferă fiecare.

 • Unibet Poker - La fiecare două ore are loc câte un turneu freeroll unde potul total este de 25€-100€, iar înscrierea este gratuită și deschisă tuturor clienților. În majoritatea turneelor se joacă Texas Hold’em, dar ocazional sunt și turnee Omaha. De asemenea, Unibet organizează ocazional și turnee freeroll cu premii mai mari, dar în cazul lor trebuie să îndeplinești anumite condiții pentru a putea participa. Nu în ultimul rând, cei care efectuează un depozit primesc acces gratuit în turneul ”$500 Welcome Freeroll”. 
 • PokerStars - La fiecare patru ore are loc câte un turneu cu premii de 10$. Din punctul meu de vedere ele reprezintă o pierdere de timp pentru că participă mii de concurenți. Fără îndoială Pokerstars este o cameră excepțională de poker, dar trebuie să ai bani pentru a câștiga alţi bani. Nu este chiar locul potrivit pentru a juca jocuri poker online gratis.
 • 888Poker - Dacă n-ai depus niciodată la această cameră de poker vei găsi foarte puține turnee freeroll la care să poți participa (maxim 2-3 pe zi și premii de maxim 25$). Excepții pot apărea de ocazii speciale precum sărbătorile de iarnă, când sunt adăugate turnee suplimentare deschise tuturor în mod gratuit. În schimb, jucătorii fideli sunt recompensați foarte des cu bilete la turnee freeroll unde premiile sunt de ordinul miilor de dolari. Chiar și jucătorii noi, care efectuează un depozit, primesc un pachet de bun venit foarte tentant. Părerea mea este că merită să depui măcar 10$ deoarece vei primi un bonus instant de încă 10$, dar și șapte bilete pentru turneele ”$500 First Depositors” acolo unde cu siguranță ai șanse să câștigi ceva bani. 
 • GGPoker România - este cea mai nouă cameră de poker online de la noi din țară. Merită să îi dai o șansă.
   

Jocuri de antrenament pentru jucătorii noi 

Dacă nu ești neapărat interesat de câștiguri în bani, ci pur și simplu vrei să-ți testezi și să-ți îmbunătățești aptitudinile la poker înainte de a investi bani, atunci poți încerca jocuri de antrenament. Fiecare din camerele de poker prezentate mai sus oferă jocuri pe bani virtuali; nu investești nici un leu, dar nici nu câștigi. Dar lipsa mizei financiare la aceste jocuri gratuite de poker online aduce implicit și o problemă: faptul că mulți jucători nu le tratează serios. Dar chiar și așa ele pot fi folositoare dacă nu te-ai mai jucat poker pe internet până acum

Dacă vrei să participi la astfel de jocuri de antrenament atunci recomand Pokerstars, pentru că aici vei găsi mereu foarte mulți adversari. Plus site-ul Pokerstars oferă foarte multe tutoriale de poker utile care te pot ajuta să-ți îmbunătățești jocul. 

Așa cum poți vedea, există câteva modalități de a juca online poker gratis, indiferent că vrei să câștigi bani fără a efectua o depunere sau pur și simplu dacă vrei să joci de divertisment, fără o miză reală. 
 

Întrebări comune despre poker România

Poker România Download - pot juca poker online fără a trebui să descarc o aplicație?

Sunt camere online de poker în România care oferă posibilitatea de a juca direct din browser, dar pentru o experiență coimpletă recomand să descarci aplicația de joc.

Poker România online gratis - pot juca online poker cu bonus fără depunere?

Da, acest lucru esteposibili la 888Poker , cameră ce oferă un bonus de poker fără depunere de 50RON.

Poker Romania gratis - care este cea mai bună cameră de poker când vine vorba de turnee freeroll?

Pentru turnee freeroll recomandăm Unibet Poker deoarece oferă astfel de turnee din oră în oră, au premii decente, și nu se înscrie un număr la fel de mare de jucători ca la PokerStars sau 888Poker. Deci ai șanse reale la premii în bani.

Dacă vreau să joc poker real, unde o pot face?

 • Poker București 2024 - în capitală poți juca poker real la Poker Room din Piața Alba Iulia, dar și la Grand Casino Marriott
 • Poker Cluj - recomandăm Player's Poker Cluj-Napoca
 • Poker Iasi - recomandăm Poker Arena Iași


9. Site-uri de poker cu licență în România - concluzii finale

Dacă dorești să joci jocuri poker online în România, atunci trebuie să știi că cea mai bună alegere este fără îndoială Pokerstars (deschide cont acum), iar a doua recomandare ar fi 888Poker (deschide cont). Pe de altă parte, dacă ești în căutarea unui joc ceva mai relaxat, atunci Unibet Poker și Netbet Poker sunt și ele alegeri foarte bune.

Pentru a vedea mai mult despre strategie de poker, accesează acest articol

Deschide cont și joacă la cea mai buna camera de poker online din lume recomandată de PariuriX!

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX