La ce camere de poker online din România putem juca legal în 2020?

Poker online România - află la ce camere de poker online din România se poate juca poker legal. Până în septembrie 2015 puteam juca la orice cameră de poker de pe internet, dar lucrurile s-au schimbat în momentul în care licența a devenit obligatorie pe teritoriul țării noastre. În acest moment doar site-urile de gambling autorizate de către ONJN  au drept de funcționare în România, iar astfel putem accesa legal doar camere de poker ce aparțin de aceste site-uri. 

În acest moment lista conține doar 5 nume, dar printre acestea se regăsesc cei mai importanți doi operatori de poker din lume, plus că avem acces și la o cameră ceva mai inedită numai bună pentru jucătorii începători sau de ocazie.

Deschide cont și joacă la camera de poker online recomandată de PariuriX!

 

POKER ONLINE ROMÂNIA – OPERATORI LICENȚIAȚI

  • PokerStars (L1160658W000323) – este fără îndoială de ani buni lider în domeniu, iar clienții noi din România au de ales între două pachete de bun venit: 100% până la 600$ sau jocuri gratuite în valoare totală de 30$.

  • 888Poker (L1160654W000324) – mulți o consideră ca fiind a doua cea mai importantă cameră de poker din lume, iar tu poți începe să te joci cu un bonus de 100% până la 3,000RON.

  • Unibet (L1160657W000330) – nu își propune să concureze cu cele două camere amintite mai sus, ci vine cu facilități noi, un design aparte și un mediu relaxant pentru jucătorii de ocazie. Este oferit și un bonus de 100% până la 200$ + un bilet gratuit de 10€ pentru Unibet Open + intrare la 4 turnee freeroll cu premii de 500€ fiecare.

  • Netbet (L1160651W000195) - timp de vreo 2 ani a renunțat la camera de poker, dar începând cu partea a doua a anului 2018 oferă din nou acest serviciu. Clienții noi pot încasa un bonus de 200% până la 1,500RON + 20€ cash la primul depozit.

  • PublicWin (L1172986W000768) – nu impresionează, dar o trecem pe listă ținând cont că și așa nu avem multe opțiuni


PokerStars – până la 600$ bonus - deschide cont acum

Pokerstars este din toate punctele de vedere cea mai mare cameră de poker online din lume și este un mare plus că aceasta a aplicat pentru licență pe teritoriul țării noastre. Ea este camera care oferă cele mai diversificate tipuri de poker, motiv pentru care putem juca: Texas Hold'em, Omaha, Omaha Hi/Lo (8 or Better), Stud, Stud Hi/Lo (8 or Better), Courchevel, Razz, Badugi, HORSE, HOSE, Five-card draw, 2-7 Triple Draw & 2-7 Single Draw, Mixed Omaha Hi/Lo, Mixed Hold'em, Triple Stud și 8-Game Mix. Partea cu adevărat bună este aceea că peste 15.000 de persoane joacă zilnic poker pe bani reali la pokerstars.com, ceea ce înseamnă că găsim adversari chiar și la tipurile de poker mai puțin populare. În orice caz, dacă la Pokerstars nu găsești cu cine să joci un anumit tip de poker, nici că vei găsi în altă parte. 

Mie îmi place Pokerstars în special pentru diversitatea de turnee oferite, acolo unde premiile sunt de obicei foarte consistente dacă le raportăm la taxele de înscriere. O cameră foarte populară vine și cu dezavantaje: în fiecare turneu sunt foarte mulți concurenți, deci este foarte greu să ne clasăm pe locuri fruntașe. De asemenea, la Pokerstars vom da de mulți jucători foarte buni, care abia așteaptă să profite de pe urma începătorilor, deci ai mare grijă dacă joci poker pentru prima dată. 

Dacă deschizi acum un cont la pokerstars.com ai de ales între două bonusuri pentru prima depunere. Poți utiliza codul ”THIRTY” pentru a primi jocuri gratuite în valoare de 30$ sau poți folosi codul ”STARS600” pentru a opta pentru un bonus de bun venit de 100% în limita a 600$. Acest bonus este eliberat treptat pe parcurs ce joci: primești câte o tranșă de 10$ la fiecare 200 VPP acumulate. 

Deschide cont și încasează până la 600$ bonus la PokerStars!

 

888Poker România – până la 3,000RON bonus - deschide cont acum

E discutabil dacă 888Poker chiar este sau nu a doua cea mai bună cameră de poker din lume, dar în orice caz este acolo în top. Nu sunt oferite la fel de multe tipuri de poker ca la Pokerstars, dar poți juca Hold’em, Omaha și Stud. Sunt oferite foarte multe jocuri de tipul ”Turbo” și ”Super Turbo” astfel încât poți găsi fără probleme mese specifice jocurilor mai alerte, la care să nu aștepți prea mult după ceilalți jucători. Iar dacă chiar vrei să joci foarte multe mâini într-un timp scurt, atunci recomand jocurile de tip ”SNAP”. Dacă dai fold la acestea vei fi trimis imediat la altă masă unde o mână abia începe, astfel încât nu vei mai pierde nici măcar o secundă. 

Știai că 888Poker este a doua cea mai populară cameră de poker din lume? Vezi aici ce oferă!

Jucătorii noi sunt eligibili pentru un pachet de bun venit ce constă într-un bonus de 100% în limita a 3,000RON, dar și în bilete gratuite pentru turnee foarte atractive precum ”$ 80k First Depositors’ Challenge”, "$ 500 First Depositors’ Freerolls” și ”$ 1,000 Depositors' Freeroll”. Pentru a afla mai multe informații despre aceste oferte recomand ACEST ARTICOL.

Este oferit și un program VIP intitulat ”888.ro club” unde jucătorii fideli primesc recompense foarte atractive. De asemenea, cei de la 888Poker obișnuiesc să vină constant și cu alte promoții atractive.

Deschide cont și încasează până la 3,000RON bonus la 888Poker!

 

Unibet Poker Online – până la 200€ bonus - deschide cont acum

Când vine vorba de poker online România, Unibet Poker este unul din cele mai importante nume care îmi vin în cap. Aceasta nu se ridică la nivelul camerelor prezentate mai sus, dar nici nu își propune asta. Vorbim de o cameră destinată mai degrabă jucătorilor începători sau de ocazie, motiv pentru care aici nu prea vei găsi profesioniști. Astfel ai șanse mai mari să obții rezultate bune la mese. Și turneele sunt mai puțin aglomerate, deci nu te chinui 3 ore la un turneu ca să câștigi 2$.

Camera de poker a celor de la unibet.ro este o alegere foarte bună și pentru cei care s-au plictisit de grafica destul de similară a celorlalte camere. Cei care au dezvoltat platforma de poker au avut ideea inovativă de a se axa pe o grafică inedită și chiar copilărească, ceea ce nu este un lucru rău în condițiile în care toți ne-am obișnuit cu aplicații de poker cu o grafică monotonă.

Un alt motiv pentru a te juca aici este acela că unibet.ro oferă servicii de top pentru toți pasionații de gambling. Este singurul operator licențiat care oferă patru tipuri de jocuri de noroc. În afară de poker, te poți juca pe unul din cele mai bune site-uri de pariuri sportive din România, la un cazino care oferă o varietată largă de jocuri, dar și la singura cameră de bingo licențiată pe teritoriul țării noastre. Așa că nu este o mare surpriză faptul că Unibet este operatorul preferat de cei mai mulți români, conform topului nostru de popularitate.

Clienții noi beneficiază de un bonus de până la 200€ pentru prima depunere + un bilet gratuit de 10€ pentru Unibet Open + intrare la 4 turnee freeroll cu premii de 500€ fiecare. Iar dacă nu vrei să efectuezi un depozit, atunci îți recomand să încerci turneele freeroll care au loc o dată la fiecare două ore. Află mai multe!

Deschide cont și încasează până la 200€ bonus la Unibet Poker!

 

Netbet Poker - 200% până la 1,500€ bonus + 20€ cash - DESCHIDE CONT

Încă din ziua în care a primit o licență temporară ONJN, Netbet a avut propria cameră de poker intitulată Netbet Poker. Aceasta a fost închisă în momentul în care operatorul a primit licența definitivă, dar a fost relansată în partea a doua a anului 2018, cu o grafică nouă.

Interfața este una modernă, iar aplicația este destul de stabilă, astfel încât putem juca în condiții bune. Sunt oferite mese de tipul Hold'em 6+, Twister, Speed, Cash, KO și Sit&Go, dar și turnee pentru toate bugetele. Nu lipsesc nici freeroll-urile bineînțeles.

Clienții noi beneficiază și de un pachet de bun venit destul de atractiv. Poți încasa un bonusde 200% până la 1,500€, dar și 20€ instant la primul depozit. Trebuie doar să utilizezi codul promoțional ”FREE20”. Dar asta nu este tot, pentru că vei primi acces și la freeroll-uri exclusive cu premii garantate de 10,000€, deci chiar ai toate motivele pentru a îți deschide un cont.

Deschide cont și încasează până la 1,500€ bonus + 20€ cash la Netbet Poker!

 

PublicWin Poker - una din camerele de poker licențiate în România

Din păcate această cameră de poker nu iese în evidență cu nimic deosebit. Nu pot spune că vine cu ceva ce nu am găsit la concurență. Este adevărat, aplicația se mișcă bine și este lipsită de bug-uri, dar sunt destul de puțini jucători, astfel încât nu găsim mereu cu cine să ne jucăm la mesele preferate. Sunt oferite 3 tipuri de jocuri: Ring Game, Sit & Go și turnee. Jocurile sunt de tip Fixed Limit, Pot Limit și No Limit, iar ele pot fi împărțite în mai multe categorii și în funcție de miză: micro, mic, mediu și mare.

Singurele jocuri care pot spune că mi-au sărit cât de cât în ochi sunt turneele freeroll, zilnic fiind organizate 5-6 turnee cu înscriere gratuită și premii în bani. În schimb nu am văzut să fie oferit vreun bonus de bun venit. Dacă vrei să afli mai multe informații despre PublicWin Poker, accesează ACEST LINK.

 

Site-uri de poker cu licență în România - concluzii finale

Dacă dorești să joci poker pe un site din România, atunci trebuie să știi că cea mai bună alegere este fără îndoială Pokerstars (deschide cont acum), iar a doua recomandare ar fi 888Poker (deschide cont). Pe de altă parte, dacă ești în căutarea unui joc ceva mai relaxat, atunci Unibet Poker și Netbet Poker sunt și ele alegeri foarte bune.

Deschide cont și joacă la camera de poker online recomandată de PariuriX!


Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!