Ce camere de poker licențiate oferă posibilitatea de a juca poker online gratis?

2022-01-05 15:53:00 8,5k 0

Vrei să joci poker online gratis? Atunci ești în locul potrivit deoarece în acest articol îți voi arăta cum poți să îți îmbunătățești jocul de poker și cum poți câștiga bani reali fără a investi vreun leu din propriul buzunar. 

JOACĂ POKER LA CAMERA RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM

poker.jpg

 

Există camere de poker care oferă bonus fără depunere? 

De-a lungul timpului au fost foarte puține acele camere de poker care ofereau bonus fără depozit, dar totuși erau câteva. Pe de altă parte, existau anumite site-uri terțe care ofereau bonusuri consistente fără depozit dacă îți deschideai un cont prin link-urile lor. De obicei astfel de bonusuri erau de ordinul zecilor de dolari și erau mai mult decât suficiente pentru a-ți oferi șanse reale să câștigi sume consistente de bani fără a depune. Dar aceste vremuri au trecut de mult, mai exact din momentul în care site-urile de gambling au început să aibă nevoie de o licență pentru a funcționa legal pe teritoriul țării noastre. Acestea fiind spuse vei fi dezamăgit să afli că dacă vrei să joci poker online gratis nu poți primi la nici o cameră de poker bonus fără a depune. Dar nu te da bătut încă, deoarece există alte metode a câștiga bani din poker online fără depozit. 
 

Turnee freeroll – soluția pentru a câștiga bani reali fără nici un risc! 

Majoritatea camerelor de poker oferă ocazional turnee freeroll de poker unde înscrierea este gratuită, dar premiul este în bani reali. Este adevărat că de obicei potul total nu este foarte mare, dar asta n-ar trebui să fie o surpriză din moment ce oricine are drept de participare, inclusiv cei care n-au efectuat vreodată un depozit la respectiva cameră. În cele ce urmează îți voi enumera camerele de poker online licențiate în România și-ți voi arăta ce turnee freeroll oferă fiecare. 
 

Unibet Poker (D.ONJN 1564/25.08.2016)  – deschide un cont acum

La fiecare două ore are loc câte un turneu freeroll unde potul total este de 25€-100€, iar înscrierea este gratuită și deschisă tuturor clienților. În majoritatea turneelor se joacă Texas Hold’em, dar ocazional sunt și turnee Omaha. De asemenea, Unibet organizează ocazional și turnee freeroll cu premii mai mari, dar în cazul lor trebuie să îndeplinești anumite condiții pentru a putea participa. Nu în ultimul rând, cei care efectuează un depozit primesc acces gratuit în turneul ”$500 Welcome Freeroll”. 
 

PokerStars (D.ONJN 1438/12.08.2016)  – deschide un cont acum 

La fiecare patru ore are loc câte un turneu cu premii de 10$. Din punctul meu de vedere ele reprezintă o pierdere de timp pentru că participă mii de concurenți. Fără îndoială Pokerstars este o cameră excepțională de poker, dar trebuie să ai bani pentru a câștiga alţi bani. Nu este chiar locul potrivit pentru a juca poker online gratis.

Full Tilt Poker o altă cameră ce face parte din aceeași rețea este chiar mai zgârcită în ceea ce privește turneele freeroll. În afară de un turneu gratuit cu premii de 25$ ce poate fi accesat doar de pe mobil, n-am găsit nimic interesant. 

 

888Poker (D.ONJN 1439/12.08.2016)  – deschide un cont acum

Dacă n-ai depus niciodată la această cameră de poker vei găsi foarte puține turnee freeroll la care să poți participa (maxim 2-3 pe zi și premii de maxim 25$). Excepții pot apărea de ocazii speciale precum sărbătorile de iarnă, când sunt adăugate turnee suplimentare deschise tuturor în mod gratuit. În schimb, jucătorii fideli sunt recompensați foarte des cu bilete la turnee freeroll unde premiile sunt de ordinul miilor de dolari. Chiar și jucătorii noi, care efectuează un depozit, primesc un pachet de bun venit foarte tentant. Părerea mea este că merită să depui măcar 10$ deoarece vei primi un bonus instant de încă 10$, dar și șapte bilete pentru turneele ”$500 First Depositors” acolo unde cu siguranță ai șanse să câștigi ceva bani. 

 

Jocuri de antrenament pentru jucătorii noi 

Dacă nu ești neapărat interesat de câștiguri în bani, ci pur și simplu vrei să-ți testezi și să-ți îmbunătățești aptitudinile la poker înainte de a investi bani, atunci poți încerca jocuri de antrenament. Fiecare din camerele de poker prezentate mai sus oferă jocuri pe bani virtuali; nu investești nici un leu, dar nici nu câștigi. Dar lipsa mizei financiare la aceste jocuri gratuite de poker online aduce implicit și o problemă: faptul că mulți jucători nu le tratează serios. Dar chiar și așa ele pot fi folositoare dacă nu te-ai mai jucat poker pe internet până acum

Dacă vrei să participi la astfel de jocuri de antrenament atunci recomand Pokerstars, pentru că aici vei găsi mereu foarte mulți adversari. Plus site-ul Pokerstars oferă foarte multe tutoriale de poker utile care te pot ajuta să-ți îmbunătățești jocul. 

Așa cum poți vedea, există câteva modalități de a juca poker online gratis, indiferent că vrei să câștigi bani fără a efectua o depunere sau pur și simplu dacă vrei să joci de divertisment, fără o miză reală. 

JOACĂ POKER LA CAMERA RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult