Camere de poker online no download autorizate în România

2022-01-05 15:56:00 3,4k 0

Fiecare cameră de poker este accesibilă prin intermediul unei aplicații pe care trebuie s-o descarci de pe site-ul de gambling de care aparține acea cameră. Dar sunt persoane care nu vor să descarce și să instaleze aplicații de poker pe calculator, iar altele din diferite motive n-o pot face (nu le merge o anumită aplicație, nu se joacă de pe calculatorul personal, au un MAC PC pe care nu merge descărcată aplicația etc).

Vezi aici care este camera de poker online recomandată de PariuriX!

Dacă faci parte din această categorie, atunci trebuie să știi că anumite site-uri de poker îți oferă posibilitatea de a juca direct din browser. De aceea în cele ce urmează îți voi prezenta camere de poker online no download la care poți juca legal de pe teritoriul țării noastre. Îți amintesc faptul că fiecare site de gambling are nevoie de o licență pentru a putea oferi servicii în România. Dacă joci pe site-uri neautorizate, riști o amendă usturătoare între 5.000 și 10.000 RON. Toate camerele de poker din lista mea dețin bineînțeles o astfel de licență. 

 

Intră pe unibet.ro în secțiunea ”Poker”, iar aici vei vedea că ai două opțiuni: ”Descarcă” și ”Joacă acum”. Cea de-a doua opțiune este pentru a juca direct din browser, fără a descărca vreo aplicație. Varianta web a camerei de poker este identică cu varianta pentru desktop și merge surprinzător de bine. Dacă în cele din urmă te hotărăști să downloadezi programul de poker, trebuie să știi că acesta funcționează de pe orice PC, inclusiv pe MAC-uri. De asemenea există și variante optimizate pentru Ipad, dar și pentru telefoane și tablete cu Android. 

Camera Unibet Poker impresionează printr-o grafică deosebită și diferită față de celelalte camere de poker. Plus că ai acces cu același cont la platformele de pariuri sportive și jocuri de cazino, care sunt fără îndoială printre cele mai bune din România. Dacă te înregistrezi acum primești un bonus de bun venit de 100% în limita a 200€. 

unibet.png

 

Atunci când intri pe 888poker.com vei vedea că în centrul paginii este un buton mare ”Descarcă acum”, iar mai jos scrie mai mic ”Joc instantaneu”. Dă click pe acel buton pentru a fi redirecționat către varianta flash a aplicației. Aceasta arată identic cu aplicația pentru desktop și chiar se mișcă bine. 

888Poker iese în evidență în special prin jocurile care se desfășoară într-un ritm foarte rapid precum Turbo, Super Turbo și SNAP. Un alt punct forte este reprezentat de către promoțiile ocazionale foarte tentante pe care te las să le descoperi singur.

 

Este cea mai importantă cameră de poker din lume și deține licență de funcționare pe teritoriul României. Deci poți juca legal la ea, dar n-o poți face direct din browser. În schimb poți descărca aplicații atât pentru PC, cât și pentru dispozitivele cu Android și IOS.  Deci singurele camere de poker online no download autorizate în România sunt Unibet și 888poker, în timp ce la PokerStars este obligatoriu să descarci o aplicație pentru a juca. 

Pentru un articol mai actualizat, accesează ACEST LINK.

Vezi aici care este camera de poker online recomandată de PariuriX!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult