Știai că 888Poker este a doua cea mai populară cameră de poker din lume? Vezi aici ce oferă!

2022-01-04 05:10:00 5,7k 0

888poker-interfata.png

Știai că 888Poker este a doua cea mai populară cameră de poker din lume? Vezi aici ce oferă aceasta! În România se vorbește foarte mult de PokerStars, și asta pe bună dreptate ținând cont că este cea mai mare cameră de poker din lume. Însă puțini știu că și a doua cea mai importantă cameră de poker din mediul online poate fi accesată legal de pe teritoriul țării noastre. De fapt sunt destui care au auzit de ea și știu că ea deține o licență, dar mulți o subestimează și nu cunosc cu adevărat nivelul acesteia. Este vorba de 888 Poker (D.ONJN 1439/12.08.2016). Aceasta face parte din grupul 888 Holdings, grup de care mai aparțin 888 Sport și 888 Casino. 

JOACĂ ACUM LA 888POKER, CAMERĂ DE TOP LA NIVEL MONDIAL!
 

Despre 888 Poker și accentul pus pe piața din România

888 Holdings a fost lansat în 1998, dar camera de poker a apărut patru ani mai târziu, în perioada în care o mare parte din platformele cunoscute de poker din ziua de astăzi și-au făcut apariția în mediul online. 888 Poker are în acest moment peste 10 milioane de utilizatori din întreaga lume, iar trei ani la rând a câștigat premiile EGR pentru cel mai bun operator de poker al anului. Datorită acestor aspecte, și nu numai, 888 Poker este conform Wikipedia și conform altor site-uri de specialitate a doua cea mai populară cameră de poker online de pe întreaga planetă, după Pokerstars desigur.  

Puțini români știu aceste lucruri fiindcă cei de la 888 Holdings n-au pus niciodată un accent deosebit pe piața de la noi din țară, motiv pentru care nici serviciile lor n-au fost mediatizate în mod deosebit. De-a lungul anilor n-am putut vedea reclame la TV despre acest operator, așa cum am văzut la alte site-uri care poate sunt mult mai slabe. De asemenea, site-ul 888poker (intră pe el acum) a fost o lungă perioadă de timp disponibil doar în engleză, ceea ce a alungat o parte din potențialii clienți, deși este drept că el poate fi accesat acum direct în limba română. Mai mult decât atât, și aplicația de poker este disponibilă în română.  

 

Ce tipuri de jocuri oferă 888 Poker?

În prim plan la 888 Poker sunt jocurile cash, acolo unde sunt foarte mulți jucători de toate nivelurile: de la începători și până la profesioniști. Oricum părerea mea personală este că nivelul este per total mai scăzut ca la Pokerstars, iar pentru mine unul este mai ușor să câștig bani la mesele cash de la 888 Poker. Sunt foarte mulți jucători care nu sunt deloc prudenți și fac bluff-uri agresive pe mize mari, iar aceasta poate fi o pâine de mâncat. Îmi place și faptul că sunt oferite câteva mese speciale pentru începători, unde n-ar trebui să dai de jucători prea buni. 

La 888 Poker vei găsi foarte multe mese pentru toate bugetele: miza minimă la jocurile cash începe de la doar un cent și ajunge până la 100$, iar partea bună este că vei găsi la orice oră din zi sau din noapte, adversari indiferent de miza aleasă. Același lucru este valabil și la sit & go, unde diferențele între mize sunt chiar mai dramatice: de la 1 cent la 1,000$. 

888 Poker nu dezamăgește nici în ceea ce privește diversitatea de turnee. Nu prea vei găsi turnee freeroll la care să poți participa fără a depune, dar dacă ești un jucător fidel vei primi foarte multe invitații gratuite la turnee cu premii consistente în bani. Sunt oferite și multe alte turnee tentante cu un raport excelent taxă / premii. 

Află de la pariurix.com ce turnee freeroll oferă camerele de poker aflate în legalitate!

888poker-camera.png

 

Bonus pentru prima depunere

În unele țări cei de la 888 Poker oferă un bonus fără depozit de 88$, dar reputația proastă pe care România și-a făcut-o de-a lungul timpului când vine vorba de astfel de oferte face ca pe teritoriul țării noastre să nu fie disponibilă această promoție. În schimb este oferit un pachet de bun venit mai mult decât atractiv, care este format dintr-un bonus de 100% în limita a 3,000RON! Detalii complete despre această ofertă poți găsi aici: https://pariurix.com/bonus-de-3000ron-la-888poker.html.

Ia în considerare faptul că acest bonus este disponibil pentru o perioadă limitată de timp, iar mai devreme sau mai târziu nu va mai fi valabil.


 

Moduri de a juca la 888 Poker 

Pe lângă jocurile și bonusurile oferite, 888 Poker mai impresionează la un capitol: suportul oferit pentru toate tipurile de platforme. Astfel te poți juca în următoarele moduri: 

  • de pe calculator, descărcând o aplicație pe desktop - aplicația este foarte stabilă, iar acesta este modul perfect de a te juca dacă utilizezi un calculator personal. 

  • de pe calculator, direct din browser - dacă joci de pe un MAC PC, de pe un calculator public sau nu poți descărca aplicația pe desktop, atunci poți să te joci direct din browser la 888 Poker prin intermediul unei ferestre flash. 
  • de pe Iphone / Ipad - aplicația funcționează pe IOS6+ și poate fi descărcată direct din AppStore 
  • de pe orice telefon sau tabletă cu Android – poți descărca aplicația direct de pe site-ul 888poker (deschide un cont acum)

Există foarte multe motive pentru a deschide un cont și a juca la 888poker, iar de aceea te invit să te alături și tu acum uneia din cele mai mari camere de poker din lume! 

JOACĂ ACUM LA 888POKER, CAMERĂ DE TOP LA NIVEL MONDIAL!
 

Te-ar mai putea interesa:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult