Cum joc la Unibet Poker de pe mobil si cum primesc bonusul de bun venit?

2,8k 0

Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) este un site de gambling recunoscut în mod deosebit pentru platformele de pariuri sportive și jocuri de cazino, dar care are și o cameră de poker. Această cameră se numește ”Unibet Poker”, iar despre ea voi vorbi în cele ce urmează. 

JOACĂ ACUM LA UNIBET POKER! TE AȘTEAPTĂ UN BONUS DE TOP!
 

Ce motive am să mă joc la Unibet Poker?

Unibet Poker nu se ridică la nivelul celor de la Pokerstars, Full Tilt sau 888poker, dar vine cu câteva avantaje care te pot convinge s-o alegi în detrimentul acestora. În primul rând grafica este inedită, astfel încât camera Unibet Poker arată foarte diferit față de orice altă cameră de poker. Cei de la Unibet au optat pentru o temă ceva mai animată și mai copilărească, ceea ce dă aplicației un look aparte. Poți chiar să alegi modul în care să arate masa de poker, opțiunile fiind foarte multe și diversificate. 

masa-poker.png

Numărul de jucători este suficient de mare încât să găsești la orice oră din zi sau din noapte adversari la jocul tău preferat, indiferent că acesta este Texas Hold’em, Omaha sau Banzai. Este adevărat că sunt mult mai puțini jucători decât la camerele de top, dar acesta nu este neapărat un lucru rău deoarece la turnee nu va trebui să te lupți cu mii de adversari simultan, iar astfel îți cresc șansele să termini pe un loc fruntaș. Pe lângă turnee, te poți juca la  mese cash și sit & go cu mize ce încep de la câțiva cenți și ajung până la câteva sute de euro. 


Cum pot să mă joc la Unibet Poker?

Unibet Poker vine și cu avantajul că te poți juca de pe aproape orice dispozitiv. Dacă vrei să te joci de pe calculator, atunci poți descărca aplicația pentru desktop. Aceasta este optimizată inclusiv pentru Mac, lucru cu care nu multe camere de poker se pot lăuda. Dar ai și posibilitatea de a juca direct din browser, varianta web arătând identic cu cea pentru desktop. Nu sunt uitați nici cei care vor să joace de pe telefon sau  tabletă. Dacă deții un dispozitiv cu Android, atunci poți descărca aplicația de poker direct pe unibet.ro din browserul telefonului / tabletei. De asemenea, dacă ai un Ipad, poți găsi programul Unibet Poker direct în AppStore. Din păcate aplicația nu este disponibilă momentan pe Iphone, dar poate acest lucru se va schimba în viitorul apropiat. 


Ce avantaje oferă aplicația pentru mobil / tabletă?

Dacă vrei să joci poker din mers te poți bucura de următoarele avantaje: 

  • Ai dreptul de a schimba identitatea de până la trei ori pe zi. Deci poți să schimbi destul de des userul cu care să apari în fața celorlalți jucători, pentru ca adversarii tăi să nu știe cine ești. 

  • Ai posibilitatea de a alege între 100 de avatare diferite pentru a-ți personaliza caracterul exact cum dorești. 
  • Poți debloca 40 de realizări diferite. 
  • Ai acces la misiuni prin care poți câștiga bilete la turnee și premii cash. 
  • Te așteaptă o gamă largă de promoții ce este actualizată în mod constant. 

unibet-ipad.png


Ce bonus primesc la Unibet Poker?

Clienții noi beneficiază de un bonus pentru prima depunere de 100% în limita a 200€. Bonusul este eliberat treptat în cinci tranșe pe parcurs ce joci.  

  • Tranșa 1: după ce realizezi un rake de 2€ primești un bonus de 1€ 
  • Tranșa 2: după ce realizezi un rake de 10€ primești un bonus de 4€ 
  • Tranșa 3: după ce realizezi un rake de 50€ primești un bonus de 15€ 
  • Tranșa 4: după ce realizezi un rake de 150€ primești un bonus de 40€ 
  • Tranșa 5: după ce realizezi un rake de 588€ primești un bonus de 140€ 

Sunt luate în considerare toate tipurile de jocuri (cash, sit & go, turnee). În momentul în care ai deblocat o tranșă, respectivul bonus nu este supus vreunei condiții de rulaj și poate fi retras în orice moment. Oferta este valabilă timp de 60 de zile din momentul în care ai efectuat prima depunere sau primul transfer de fonduri către Unibet Poker. 

bonus-poker.png


Alte promoții oferite de Unibet Poker

Pe lângă bonusurile pentru prima depunere, sunt oferite și alte promoții și oferte tentante pentru care merită să joci. Dacă nu vrei să efectuezi o depunere, atunci am o veste bună pentru tine: Unibet organizează din oră în oră turnee freeroll cu premii în bani reali. Sumele ce pot fi câștigate nu sunt foarte mari, dar nici numărul de adversari nu este foarte ridicat. Oricum aceasta este oportunitatea perfectă pentru a câștiga ceva bani fără a investi vreun leu din propriul buzunar, dar și pentru a-ți îmbunătăți jocul de poker. 

Lunar vei primi și câte o misiune pe care dacă o îndeplinești vei fi recompensat cu premii în bilete la turnee sau chiar cu bani cash. Ocazional sunt oferite și alte promoții și turnee atractive pe care nu trebuie să le ratezi. 

promotii-poker.png


Concluzie

Așa cum poți vedea, există foarte multe motive pentru care merită să joci la Unibet Poker, indiferet că o faci de pe calculator, MAC, telefon sau tabletă.

Deschide cont acum pentru a primi un bonus pentru prima depunere de 100% în limita a 200€!

Autor