Bonus poker Unibet, 200€ și bilete gratuite la turnee atractive

2,5k 0

Ce ai zice de un bonus poker Unibet foarte consistent? Pachetul de bun venit constă în 100% bonus până 200€, un bilet gratuit de 10€ la Unibet Open și 4 bilete pentru turnee cu premii totale de 2,000€. Te-am făcut curios? Atunci citește mai departe pentru că îți voi prezenta exact despre ce este vorba.

Deschide cont  de aici și încasează acum pachetul de bun venit la Unibet Poker!


Bonus Poker Unibet de 100% până la 200€

Acest bonus m-a interesat în mod deosebit pentru că pariez destul de des la Unibet (licență până în 2026 prin Decizia nr. 1564/25.08.2016). Iar atunci îmi este comod să încerc și alte tipuri de jocuri de noroc pe același site. Am observat că bonusul nu se activează imediat după efectuarea depunerii, ci după ce intri pentru prima dată în aplicația de poker. Dar hai să îți arăt exact pașii ce trebuiesc parcurși pentru a primi bonusul:


Cum mă pot califica pentru această ofertă Unibet Poker?

  1. Deschide un cont la Unibet, asta dacă nu ai deja unul.
  2. Efectuează un depozit din casieria Unibet.
  3. Descarcă aplicația pentru poker și intră în ea.
  4. Atunci când intri pentru prima dată în aplicație se va activa bonusul de bun venit.
  5. Trebuie să participi la jocuri utilizând banii proprii, iar banii bonus vor fi eliberați în mai multe tranșe pe parcurs ce te joci.

bonus-unibet-poker.png

Când primesc bonusul Unibet Poker?

Am mai văzut că bonusul de poker Unibet nu este creditat instant, ci vei primi banii pe parcurs ce te joci. Dar de fapt și la celelalte camere de poker licențiate situația este aceeași. La Unibet Poker bonusul este deblocat în 5 tranșe după cum urmează:

  • Tranșa 1: după ce realizezi un rake de 2€ primești un bonus de 1€
  • Tranșa 2: după ce realizezi un rake de 10€ primești un bonus de 4€
  • Tranșa 3: după ce realizezi un rake de 50€ primești un bonus de 15€
  • Tranșa 4: după ce realizezi un rake de 150€ primești un bonus de 40€
  • Tranșa 5: după ce realizezi un rake de 588€ primești un bonus de 140€

În caz că nu știi, rake-ul constă în taxele pe care le plătești atunci când participi la jocuri cash, sit & go și turnee. Trebuie să acumulezi un rake de 800€ pentru a debloca integral bonusul maxim. 

 

Ce trebuie să mai știu despre bonusul Unibet Poker?

La deblocarea bonusului contează toate tipurile de jocuri: cash, turnee, sit & go. În momentul în care ai primit un bonus, acesta nu este supus vreunei condiții de rulaj, ceea ce înseamnă că îl poți retrage sau îl poți folosi în orice mod dorești. Din momentul în care ai aplicat pentru această ofertă ai la dispoziție 60 de zile pentru a debloca parțial sau integral bonusul. 

 

Bilete gratuite la turnee atractive

Îmi place faptul că pachetul de bun venit conține mai mult decât bonusul despre care am vorbit mai sus. Întotdeauna mă încântă ideea de a primi câteva bilete gratuite la turnee cu premii atractive. Am posibilitatea de a câștiga ceva bani în plus fără a umbla la portofel. Plus că sunt puse în joc premii calumea, nu ca la acele turnee freeroll unde intră oricine și te lupți 2 ore ca să câștigi 10 cenți.

În primul rând primești un bilet la Unibet Open în valoare de 10€. Acesta este valabil timp de 7 zile de la creditare și îți oferă posibilitatea de a te califica la un turneu offline unde premiile evident că sunt foarte consistente.

Deschide cont de aici și încasează acest bonus poker Unibet chiar acum!

În al doilea rând, primești 4 bilete pentru turnee freeroll cu premii de 500$ fiecare. Eu din aceste turnee am reușit să câștig vreo 100$, și asta pentru că am dat de destul de mulți începători. Ceea ce e logic, pentru că vorbim de turnee destinate doar jucătorilor noi. Iar unii dintre aceștia nu s-au mai jucat niciodată pe un site de poker. Așa că dacă ai un pic de experiență, poți câștiga chiar mai mult ca mine.

La Unibet Poker mai poți beneficia și de pe urma altor promoții tentante cum ar fi Misiunea Lunară, Nebunia Freeroll-urilor sau Cursa pentru High Stakes Flop, dar despre acestea vom vorbi poate cu altă ocazie.

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și pierderile. Majoritatea articolelor din secțiunea Resurse și Agenții îmi aparțin, și te invit și pe tine să le descoperi pentru a deveni un jucător mai bun. Mai nou sunt și tipster pe Premier League, așa că vă invit să îmi urmăriți ponturile săptămânale.