Bonus de 3,000RON la 888Poker!

2022-01-04 05:10:00 5,1k 0

Bonus poker 888Poker - încasează până la 3,000RON bonus la una dintre cele mai tari camere de poker din mediul online!  Am citit pe mai multe site-uri și forumuri de afară păreri despre această platformă și am constatat că la nivel mondial 888Poker este considerată ca fiind a doua cea mai bună cameră de poker din lume, după PokerStars desigur.

Deci este foarte bine că aceasta este licențiată și la noi. După ce și-a luat licența pe 10 ani site-ul 888.ro (Licență până în 2026 prin Decizia nr. 1439/12.08.2016) a început să se concentreze pe nevoile jucătorilor români oferind întreaga platformă în limba română, dar și posibilitatea de a depune și juca în lei românești. Tot atunci a introdus și un nou bonus pentru poker care trebuie să recunosc că este foarte consistent: 100% până la 3,000RON. Și termenii ofertei sunt avantajoși. Mai mult decât atât, clienții noi primesc în plus și câteva bilete pentru turnee cu premii atractive, astfel încât cu puțin noroc îți poți crește rapid bankrollul.

Deschide cont de aici și încasează acest bonus poker 888Poker de 3,000RON!
 

Cum mă calific pentru bonusul de bun venit 888Poker?

888poker.png

  1. Deschide un cont la 888Poker și descarcă aplicația pentru poker.
  2. Uplodează actele necesare verificării identității contului (imediat după înregistrare vei primi un mail cu informațiile necesare) și așteaptă până când primești un mail de confirmare prin care ești înștiințat că procesul de verificare s-a încheiat cu succes.
  3. Efectuează un depozit din cadrul aplicației de poker pentru a fi eligibil pentru un bonus de 100% în limita a 3,000RON. Dacă ai depus fără a verifica identitatea contului, atunci bonusul maxim pe care îl poți încasa este de 800RON

Discută cu alți pariori ai comunității noastre despre 888Poker: https://pariurix.com/discutii/888-poker-2474.html

 

Cum pot debloca bonusul 888Poker?

Bonusul nu este creditat instant pe cont, ci în rate de câte 40RON. În regulamentul promoției scrie că vei primi câte o tranșă la fiecare 100 de puncte de poker acumulate, iar un pic mai jos se vorbește de 125 de puncte, deci nu știu sigur care este varianta corectă. Probabil staff-ul 888Poker va edita când va observa greșeala.

Asta înseamnă că dacă ai depus 1,000RON, ești eligibil să primești maxim 25 de tranșe de câte 40RON fiecare. Bonusul primit nu este supus vreunei condiții suplimentare de rulaj, deci poate fi retras în orice moment dorești. Din momentul efectuării primului depozit ai la dispoziție 90 de zile pentru a debloca parțial sau integral bonusul. Dacă de exemplu la finalul acestui interval deblochezi 12 tranșe, înseamnă că ai primit un bonus total de 480RON, dar pierzi dreptul de a mai primi în continuare bonus.

Probabil vei spune că sună cam vag regula 40RON la fiecare 100 / 125 de puncte, pentru că nu știi exact cât de repede pot fi acele puncte acumulate. Ele sunt acordate în funcție de rake (banii cu care ai contribuit la plata de taxe) după cum urmează:

  • 2 puncte la fiecare 4RON investiți în rake la jocuri cash 
  • 2 puncte la fiecare 4RON investiți în rake la turnee
  • 1 punct la fiecare 40RON investiți în jocuri de cazino 

Per total această promoție este destul de tentantă, astfel încât chiar se merită să profiți de pe urma ei!

 

Bilete la turnee și alte facilități pentru jucătorii noi

Pe lângă pachetul de bun venit, ca și client nou mai primești în plus:

  • Acces gratuit în Jocul primelor depuneri - ”$ 80k First Depositors’ Challenge”.  Primii 10 jucători clasați vor primi fiecare câte un loc la "Sunday Challenge", turneu ce are loc în fiecare duminică la ora 19:35 GMT
  • Bilet pentru un turneu cu premii de 1,000$ destinat special jucătorilor noi.
  • Bilete pentru șapte turnee freeroll cu premii de 500$ fiecare, toate destinate jucătorilor noi

Deschide cont de aici și încasează un bonus de bun venit până la 3,000RON!

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult