"BigBlindBets", marele câștigător al World Championship of Online Poker, pe PokerStars

2019-09-27 19:54:40 1,6k 0

"BigBlindBets", un regular din UK, a dat marea lovitură la World Championship of Online Poker, festival organizat de PokerStars. Britanicul a câștigat Main Eventul, alegându-se cu un premiu uriaș: peste 1,6 milioane de dolari.

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER ONLINE RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

Cel mai prestigios festival de poker online din lume s-a încheiat joi cu evenimentul central. Nu mai puțin de 2236 de jucători au participat la competiția cu buy-in de $5200, desfășurată în stilul no limit hold'em. 

Din păcate, la masa finală nu a ajuns vreun român, dar spectacolul a fost garantat de prezența lui Danilo "dans170" de Lima Demetrio și a lui  Talal "raidalot" Shakerchi. De altfel, cei doi cunoscuți grinderi au încheiat competiția pe podium, dar nu au avut cum să îl oprească pe 'BigBlindBets" din drumul spre victorie și spre premiul de $1,665,962.

Heads-up-ul nu a avut istoric, după ce viitorul învingător a intrat cu un avantaj de 7:1 la fise. Totuși, Danilo "dans170" de Lima Demetrio ar fi avut șansa să reintre în joc, dacă la mâna finală nu ar fi fost urmărit de ghinion. Cu A romb - K romb, acesta a împins all-in și a primit un snap call de la oponent, care avea o mână dominată: A pică - 2 pică. Din păcate pentru "dans170", pe board au fost coborâte trei pici, ultimele două pe turn și river, iar "BigBlindBets" și-a completat culoarea și a bifat cel mai important rezultat din carieră.

Cine este "BigBlindBets"

Jucătorul britanic nu și-a declinat identitatea, dar siteurile de profil au reușit să îi facă o caracterizare în baza turneelor jucate de-a lungul timpului. "BigBlindBets" a început aventura în pokerul online în 2010, ca jucător recreațional, în principal la mese cash de $0.02/$0.05 și la turnee de tip sit&go. 

În 2011 și-a fixat obiective și, după ce a studiat foarte mult filosofia jucătorilor, a dobândit cunoștințe avansate de bankroll management și s-a familiarizat cu probabilitățile. A început să crească progresiv miza la care joacă, trecând la 1/2$ în decursul celui de-al doilea an de poker online. Câștigurile sale nu au fost uimitoare, dar și-a creat ușor-ușor o bancă solidă, iar după 9 ani de când a început să joace poker a dat marea lovitură. 

Clasament final Main Event

PokerStars a organizat în cele 21 de zile de turnee majore ale World Championship of Online Poker (între 5 și 25 septembrie 2019) nu mai puțin de 60 de evenimente. A fost cel mai mare festival de poker online de până acum, existând buy-in-uri mici, medii şi mari pentru majoritatea evenimentelor, cu intrări care au variat de la $2,20 la $25.000. 

De ce să alegi PokerStars

Vorbim de camera de poker cu cei mai mulți jucători, iar astfel aceasta își permite ca în afară de Texas Hold’em și Omaha să ofere și alte tipuri de poker mai de nișă precum 5-card draw, HORSE, Triple Stud, 8 Game, Razz, 7 card stud și multe altele. Sigur, și alte camere de poker pot oferi astfel de jocuri, doar că nimeni nu le va juca. La PokerStars vei găsi adversari la orice tip de joc, camera de poker online fiind cea mai populară, iar oferta fiind cea mai variată.

Poți participa la jocuri cash și mese sit & go pe toate mizele posibile, de la cele mai mici la cele de tip high roller. Găsești și jocuri precum Zoom sau Beat the Clock, dar și evenimente precum MicroMillions Marathon sau Sunday Million.

Turnee oferite

În ceea ce privește turneele, PokerStars n-are concurență în condițiile în care poți participa la turnee precum Sunday Million, care este de altfel și cel mai faimos turneu online de poker din lume. Acesta are un fond garantat de premii de un milion de dolari, dar ia totuși în considerare faptul că la astfel de turnee se înscriu foarte mulți jucători. 

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi