Wisconsin Badger 5 - De ce este o loterie la care să-ți încerci norocul?

2022-01-12 14:53:00 708 0

Jocurile de noroc vin însoțite de multă adrenalină, unul dintre cele mai bune exemple fiind loteriile. Ele au un regulament destul de simplu, ușor de respectat, însă pun la bătaie premii foarte mari. Acestea sunt principalele motive pentru care jocul a devenit tot mai popular, astăzi existând numeroase versiuni din care să alegi.

Fiecare loterie are specificațiile sale, care o fac să fie mai avantajoasă sau mai puțin atractivă. Află în continuarea acestui articol de ce Wisconsin Badger 5 merită atenția ta, iar în urma informațiilor de mai jos, decide dacă este potrivită și pentru tine. 

Joacă acum online la această loterie cu un bonus de bun venit de până la 500RON!

Prin ce se caracterizează loteria Wisconsin Badger 5?

pariuri loto mingi cu numere

Dacă vrei să îți supui norocul la încercare pentru a vedea dacă poți obține un Jackpot, atunci fă asta la lotto Wisconsin Badger 5. Zilnic are loc o extragere, care după fusul nostru orar are loc în fiecare dimineață, la ora 04’05 sau 05’05. În cadrul evenimentului sunt selectate aleatoriu 5 numere, din intervalul 1-31.

Ghicirea tuturor celor 5 numere aduce cu sine un Jackpot care are o valoare minimă garantată. Dacă ai făcut bine selecția, vei primi un premiu de cel puțin 10.000$. Valoarea sa poate să varieze, deoarece dacă nu este acordat, va fi păstrat pentru următoarea extragere. Așadar, poți să ai norocul de a obține chiar și sute de mii euro, dacă au fost multe evenimente în care nu a fost obținut de nimeni. 

Cum să-ți crești șansele de câștig la lotto Wisconsin Badger 5?

Pentru fiecare joc de noroc în parte există mai multe tehnici pe care le poți folosi pentru a-ți crește șanele de câștig. Folosindu-le, nu vei știi exact rezultatele, pentru că nu există garanții când este vorba de gambling. Însă, unele te vor ajuta să fii mai organizat cu bugetul tău.

Deoarece raportul dintre bilele extrase și totalul lor nu este prea avantajos, te poți baza pe rezultatele precedente. În funcție de asta îți poți construi scheme pe care să le aplici, astfel încât să acoperi o plajă cât mai mare de posiibile combinații.

Unde poți plasa bilete pentru Wisconsin Badger 5, din România?

Dacă vrei să te distrezi la loterii și să îți pui la încercare norocul, poți să îți creezi cont la un operator de jocuri de noroc care să îți fie potrivit. Asta înseamnă nu doar că el trebuie să fie licențiat, ci și să pună la dispoziție cât mai multe variante ale jocului care îți place mai mult. 

Pentru a plasa bilete pentru loteria Wisconsin Badger 5, recomandăm mai multe agenții. Ele își desfășoară activitatea legal și au potofolii destul de bogate, iar în plus, au pachete de bun venit destul de substanțiale. Iată cu ce te va întâmpina fiecare în parte:

Superbet (L1160659W000328)

Superbet pune accent pe nevoile jucătorilor și pe răsfățarea membrilor săi, lucru care se vede încă din pachetul său de bun venit. El este valabil pentru primele 3 depuneri de minim 20 RON, fiind împărțit astfel:

 • 100% până la 500 RON
 • 80% până la 400 RON
 • 60% până la 300 RON

Netbet (L1160651W000195)

Netbet este unul dintre cei mai cunoscuți operatori din gambling-ul românesc. El are o vechime mare pe piața națională și internațională, lucru care se vede atât în calitatea serviciilor, cât și în diversitatea portofoliului său. 

În plus, își întâmpină membrii cu multe surprize, precum pachetul de bun venit, care include recompense foarte bogate, pentru primele 5 depuneri. Pe lângă acest cadou, cazinoul are și oferte dedicate secțiunii de loto, precum cel pentru membrii care nu au încercat încă Lotto Netbet:

 • Pentru a avea parte de o experiență cât mai plăcută, fără niciun risc, folosește-te de promo-ul “5 bilete fără risc”. Acesta presupune returnarea mizei pe care o investești, dacă tichetul este necâștigător și valoarea pariului tău este de cel mult 5 RON.

Fortuna (L1160665W000326)

Fortuna îți aduce mai multe cadouri, odată ce ți-ai creat și validat contul de membru. Primul de care te poți bucura este sub formă de pachet de bun venit și constă în recompensarea ta pentru primele 3 depuneri pe care le faci, dacă ele sunt de cel puțin 25 RON. Pentru fiecare în parte vei primi:

 • 100% până la 800 RON
 • 150% până la 600 RON
 • 200% până la 600 RON

Casa Pariurilor (L1160652W000306)

Casa Pariurilor te întâmpină cu un pachet de bun venit substanțial, însă pe lângă acesta, poți să te bucuri inclusiv de un cadou special. El este destinat loteriilor internaționale și conține:

 • Dacă ți-ai încheiat procesul de validare a contului și faci o primă depunere de minim 25 RON, atunci ești eligibil pentru a primi 100% până la 200 RON pe care să îi folosești în secțiunea de lotto.

Maxbet (L1160661W000651)

La Maxbet ai parte de numeroase beneficii prin programul său de fidelizare, operatorul fiind recunoscut pentru generozitatea sa. El are pachete de bun venit substanțiale, dar și alte cadouri extrem de bogate, care te vor ajuta să-ți diminuezi considerabil riscurile, însă să îți crești șansele de distracție și câștig. Spre exemplu, la Maxbet ai pentru categoria de loterii:

 • Returnarea banilor pentru primele 5 bilete care sunt pierzătoare, dacă ele au o miză mai mică sau egală cu 5 RON. Această ofertă este valabilă doar pentru jucătorii care au contul creat și validat după data de 03.06.2021.

Indiferent de ce alegi, joacă responsabil și distrează-te. Aplică sisteme sau strategii pentru a-ți crește șansele de reușită, inclusiv când este vorba de lotto Wisconsin Badger 5 sau de o altă loterie. Ține cont, însă, câștigurile nu pot fi garantate, indiferent de ce joc de noroc este vorba!

Case de pariuri recomandate cu loto
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 20RON fără depunere + 100% până la 500RON
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI
Casa Pariurilor
Casa Pariurilor
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 600RON - CLICK AICI

 

Pe ce alte loterii internaționale merită să pariez?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

 • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
 • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
 • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
 • Spania Bono - este o loterie de tipul 6/49, exact ca extragerea clasică organizată la noi în țară de Loteria Română.
 • Loto Austria - cel mai popular joc de loto din Austria a fost fondat în 1986 și are un format de tipul 6 / 45.
 • Loto UK - este un joc de loterie clasic, în care jucătorii aleg 6 numere din 59 (1-59).
 • Loto Italia Keno - este o loterie de tipul 20 / 90, cu extrageri din 5 în 5 minute, ceea ce o face foarte populară

Joacă acum online la această loterie cu un bonus de bun venit de până la 500RON!
 

Te-ar putea interesa și:

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi