Washington Daily - Ce trebuie să știi despre această loterie tip Keno? Ce o face atât de specială?

2022-01-12 14:54:00 1,2k 0

Prin intermediul internetului, în ziua de astăzi, avem acces la o gamă foarte vastă de opțiuni, mai ales când este vorba de jocuri de noroc. În categoria de lotto, românii au la dispoziție în cadrul operatorilor licențiați, foarte multe variante, fiecare în parte având câteva elemente prin care se remarcă. Una dintre ele este loteria Washington Daily, despre care poți citi mai multe detalii în următoarele rânduri.

Joacă acum online la această loterie cu un bonus de bun venit de până la 500RON!

Informații generale despre Washington Daily Keno

Washington Daily Keno este o loterie americană, care a fost lansată, făcută public, în anul 1982, în SUA. Inițial, scopul său a fost acela de a oferi o oarecare finanțare statului al cărui nume îl poartă, iar câțiva ani mai târziu, în anul 2000 mai exact, a ajuns să susțină financiar diverse proiecte educaționale, din banii acumulați din vânzarea de bilete. 

De-a lungul anilor, loteria Washington Daily Keno și-a donat, și-a redirecționat, veniturile pentru multe instituții, în scopul de a susține educația, dezvoltarea economică, dar și Fondul General al Statului. Pe listă se află inclusiv studenți sau elevi care au nevoie de ajutor pentru a-și continua studiile, dar și business-uri aflate în impas, parteneriatul cel mai important fiind cu WOPA Education. 

Pe lângă toate aceste donații, Washington Daily Keno are și alte redirecționări, precum în sfera administrativă și înspre ajutorarea persoanelor care au probleme cu adicția dată de gambling, dar nu numai. 


Caracteristici ale loteriei Washington Daily Keno 

Loteria Washington Daily are un format Keno, dintr-o mulțime totală de 80 de bile fiind extrase doar 20, în mod aleatoriu. Selecția este făcută electronic, adică nu mecanic, fizic, ci de un calculator care generează numerele norocoase.

Evenimentele au loc zilnic, la ora 05’00 sau ora 06’00, ora României, ea variind în funcție de cazinoul unde plasezi tichetul. Deoarece această loterie nu are transmise extragerile în timp real, este nevoie de câteva minute până când baza de date va fi actualizată. 


În România unde poți plasa bilete loto pentru Washington Keno 20/80?

La operatorii licențiați care au această loterie în portofoliu, precum Casa Pariurilor, Netbet, Maxbet sau eFortuna, poți alege până la 15 numere pe un bilet, în timp ce la Superbet poți selecta până la 16 numere per tichet. Un alt detaliu important, care variază de la cazino la cazino este legat de cote, existând fluctuații ce țin de selecțiile pe care le faci, dar și de ce dă operatorul.

De asemenea, cazinourile îți pun la dispoziție diverse aspecte pe care le poți modifica, precum miza sau sistemul. În funcție de alegerile pe care le faci, va fluctua și posibilul câștig pe care-l poți obține, el fiind influențat cel mai mult de investiția pe care o faci.

Operatorii menționați anterior, adică Netbet, Fortuna, Superbet, Casa Pariurilor și Maxbet pun la dispoziția membrilor informații foarte utile, pe care aceștia le pot folosi pentru a-și construit tehnici de joc. Spre exemplu, poți studia rezultatele anterioare, pentru a vedea care sunt numerele cu cele mai multe și cele mai puține șanse de a fi selectate aleatoriu. 

Case de pariuri recomandate cu loto
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 100RON fără depunere + 200 FREESPINS
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI
Casa Pariurilor
Casa Pariurilor
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 600RON - CLICK AICI
Winner
Winner
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS


Cum îți influențezi șansele de câștig la loteria Washington Keno 20/80?

Alege-ți cu grijă agenția unde îți vei desfășura activitatea și jocă responsabil, oricât de tentant ar părea să depui sume mari. Pentru a-ți controla mai bine investițiile, este ideal să aplici diverse tehnici de joc, în funcție de bugetul pe care-l poți investi, dar și de personalitatea ta. Unele sisteme și strategii se bazează predominant pe statistici conform rezultatelor precedene. Altele sunt construite pe creșterea mizei, în funcție de valorile cotelor, dar și de alți factori.

Pe ce alte loterii internaționale merită să pariez?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

  • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
  • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
  • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
  • Spania Bono - este o loterie de tipul 6/49, exact ca extragerea clasică organizată la noi în țară de Loteria Română.
  • Loto Austria - cel mai popular joc de loto din Austria a fost fondat în 1986 și are un format de tipul 6 / 45.
  • Loto UK - este un joc de loterie clasic, în care jucătorii aleg 6 numere din 59 (1-59).
  • Loto Italia Keno - este o loterie de tipul 20 / 90, cu extrageri din 5 în 5 minute, ceea ce o face foarte populară

Joacă acum online la această loterie cu un bonus de bun venit de până la 500RON!

Te-ar putea interesa și:

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi