1. Home »
 2. Loto »
 3. Ungaria Putto - cum și unde joc, verificare bilet, strategii și sfaturi utile

Ungaria Putto - cum și unde joc, verificare bilet, strategii și sfaturi utile

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-10 10:43:00

image Ungaria Putto - cum și unde joc, verificare bilet, strategii și sfaturi utile

Dacă ești fan al loteriilor de tip keno, atunci ar trebui să dai o șansă și extragerilor Ungaria Putto. Deși nu sunt la fel de populare precum cele de la Grecia Multi sau Polonia Keno, vei vedea în cele ce urmează că există câteva motive pentru care merită să joci și la loteria ungară. La finalul acestui articol îți voi prezenta și câteva sfaturi și strategii de câștig ce pot fi aplicate pe Ungaria Putto.

Pariază acum pe Ungaria Putto cu un bonus de până la 500RON

 

În ce constă loteria Ungaria Putto?

Ungaria Putto 8/20 este o loterie la care se extrag 8 de numere dintr-un total 20. Dacă vrei să joci pe un singur număr, atunci vei avea o cotă de aproximativ 2.40. Însă casele de pariuri online oferă posibilitatea de a juca orice sisteme îți trec prin cap, așa că poți personaliza biletul de pariuri după bunul plac.

Dacă obișnuiești să joci la pariuri loto, atunci loteria ungară probabil ți-a sărit deja în ochi. Și asta pentru că sunt extrageri tot timpul – de fapt au loc 24 / 7 din 5 în 5 minute! Așa că practic vei găsi oricând o extragere pe care să pariezi. Mai există o loterie din această țară numită Ungaria 5 din 90, dar nu vom vorbi despre aceasta aici.


De ce să joc la loteria Ungaria Putto?

 • Au loc extrageri din 5 în 5 minute, deci vei găsi oricând o extragere pe care să pariezi fără să aștepți.
 • Deoarece se extrag 8 numere dintr-un total de 20 este destul de simplu să joci orice tip de bilet îți trece prin cap, de la pariuri pe un singur număr (cotă 2.40) la combinații ce pot conține chiar și sisteme de tipul 8 / 15. Poți astfel să faci atât bilete realiste, cu cote mici, cât și bilete cu cote foarte mari.
 • Este o loterie mult mai simplă decât cele de tipul 20 / 80 deoarece aceasta conține un total de doar 20 de numere. Vei observa că este mai simplu și să aplici sisteme de joc. Chiar dacă tu de exemplu la o loterie de tipul 20/80 te axezi doar pe un grup de 20 de bile, este posibil ca dintre acelea să se extragă puține numere câștigătoare, iar ”grosul” să vină dintr-un alt grup. Aici însă ești sigur că din cele 20 de bile vor fi extrase întotdeauna 8.
 • Evident este mai ușor de câștigat aici decât la Unigaria 5 din 90, adică a doua cea mai populară loterie a vecinilor noștri.

Pariază acum pe Ungaria Putto cu un bonus de până la 500RON!

 

Ungaria Putto vs Loto Ungaria Keno

Ai grijă să nu confunzi Ungaria Putto cu Ungaria Keno. Cea din urmă este o loterie de tipul 20 / 80 care are loc o singură dată pe zi, la ora 20:00. Ea este o loterie identică cu Grecia Keno, așa că dacă vrei să descoperi sfaturi, strategii și sisteme de câștig ce ar putea fi eficiente pe Ungaria Keno recomand să accesezi articolul ”Grecia Kino: strategii și scheme loto de succes”. Practic tot ce este valabil acolo se poate aplica fără probleme și pe Keno Ungaria.

 

Agenții unde poți paria pe Ungaria Putto & Keno

Atât Ungaria Putto 8 / 20 cât și Ungaria Keno 20 / 80 pot fi găsite în oferta tuturor caselor de pariuri stradale și a agențiilor online care oferă pariuri loto. Noi recomandăm să joci pe internet deoarece poți paria 24 / 7 din confortul casei tale, și poți beneficia și de un bonus atractiv la prima depunere. Plus că la o loterie precum Putto Ungaria, acolo unde au loc extrageri din 5 în 5 minute, vei ajunge să pariezi probabil destul de des, lucru care este ceva mai greu de făcut offline. Se justifică doar dacă îți place de fata de la ghișeu și ai nevoie de un motiv pentru a sta pe capul ei toată ziua :))

Noi am testat toate casele de pariuri online care oferă pariuri loto, iar în final am ales cinci dintre ele care considerăm că oferă cele mai bune servicii. Acestea sunt:

Case de pariuri recomandate cu loto

NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Încasează bonus de 500RON bonus la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
PublicWin
L1172986W000768
200% până la 2.000RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonusul PublicWin de 200% până la 2000RON
Deschide cont
Se aplică T&C
eFortuna
L1160665W000326
200RON
Încasează bonusul Fortuna de 50RON fără depunere + 150RON la depozit - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Casa Pariurilor
L1160652W0000306
50 RON la verificare
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 50RON la verificare + 150 RON la depunere - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Winner
L1193408W001140
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C

 

Pariază pe Ungaria Putto & Ungaria Keno la Superbet

Dacă nu știi ce agenție să alegi și ai nevoie de o recomandare, atunci noi îți sugerăm să joci la Superbet. Hai să îți prezint câteva argumente:

 • Superbet este poate cea mai cunoscută casă de pariuri din România, deci poți juca aici cu încredere.
 • În afară de Ungaria Putto & Ungaria Keno, Superbet oferă pariuri și pe multe alte loterii din întreaga lume.
 • Poți depune și retrage bani din peste 750 de locații stradale din întreaga țară, deci nu îți trebuie un card de credit / debit pentru a putea juca
 • Depunerea minimă este de 20RON, iar miza minimă de 1RON, deci poți juca aici chiar dacă ai un buget limitat.
 • Poți verifica foarte ușor dacă biletul tău este câștigător (detalii mai jos).
 • Superbet vine și cu câteva facilități interesante pentru jucători, cum ar fi posibilitatea de a alege rapid cele mai rare 5 numere, sau cele mai frecvente 5 numere. De asemenea, dintr-un singur click poți adăuga pe bilet o pereche frecventă sau un trio frecvent de numere.

Pariază acum pe Ungaria Putto cu un bonus de până la 500RON!

 

Rezultate Putto Ungaria & Keno Ungaria

Poți consulta rezultatele la Ungaria Putto și la Ungaria Keno direct pe site-ul casei de pariuuri online la care joci, majoritatea având o secțiune ce conține numerele extrase de la toate loteriile din ofertă din ultimele zile. La majoritatea dintre acestea va trebui să accesezi secțiunea de ”Loto” din meniul principal, și apoi să cauți butonul de ”Rezultate”. Pașii exacți pot diferi ușor de la operator la operator.

Oricum site-urile tuturor caselor de pariuri online recomandate de noi au o interfață intuitivă, astfel încât din maxim câteva click-uri poți ajunge pe pagina dorită pentru a vizualiza o listă cu rezultate Ungaria Putto și Ungaria Keno.

Însă nu trebuie să consulți neapărat la loteriile ungare rezultate pentru a afla dacă ai câștigat sau nu. Fiecare agenție online ține și un istoric al biletelor jucate pe care îl poți accesa oricând din ”Contul meu” – ”Istoric pariuri” pentru a vedea dacă un bilet a fost câștigător sau pierzător. De asemenea, unele case de pariuri îți vor trimite notificări direct pe telefonul mobil dacă ai aplicația lor instalată și ești logat pe cont.

 

Pe ce alte loterii merită să pariez?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

 • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
 • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
 • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
 • Finlanda Keno - sunt foarte mulți români care joacă pe această loterie, așa că încearc-o și tu!
 • Germania Keno - este o loterie de tipul 20 / 70, exact ca cea din Finlanda sau cea din Franța
 • Franta Keno - poți aplica aceleași strategii ca pe precedentele două loterii, având același format
 • Belgia Keno - este o loterie belgiană ce organizează extrageri în fiecare zi la ora 19:55.

 

Sfaturi și strategii de câștig Ungaria Putto

Înainte de a încheia acest articol vreau să îți prezint și o serie de sfaturi de care ar trebui să ții cont atunci când pariezi pe Putto Ungaria. Acestea te vor ajuta să joci mai organizat, și de ce nu, să îți crești șansele de câștig pe termen lung. Îți voi prezenta și câteva strategii ce pot fi încercate.


Sfaturi de care să ții cont atunci când joci pe Ungaria Putto

 • Alocă un buget fix pentru această activitate – jocul de loto este unul ce ține 100% de noroc, și trebuie tratat ca atare. Alocă un buget lunar fix, care să nu depășească 10% din salariul lunar, și niciodată să nu joci mai mult decât îți permiți să pierzi. Un money management corect este mai mult decât vital pentru a putea avea rezultate bune pe termen lung.
 • Nu te lăsa purtat de val – faptul că au loc extrageri din 5 în 5 minute înseamnă că tu poți paria pe Ungaria Putto la orice oră din zi sau din noapte. Este ușor să pierzi noțiunea timpului și să începi să pariezi pe extragere după extragere, așa că recomand să fii precaut și să îți gestionezi bine bugetul, așa cum am menționat la punctul precedent. De asemenea, vezi că agențiile online oferă opțiunea de a te auto-limita; de exemplu poți seta să primești notificări atunci când trece o oră de când ești logat pe cont.
 • Joacă la mai multe case de pariuri online – dacă intenționezi să joci mai mult pe Ungaria Putto, atunci ai putea să o faci la mai multe agenții. De ce? Pentru că la fiecare poți beneficia de un bonus de bun venit, ceea ce înseamnă că vei avea mai mulți bani la dispoziție să te joci. Ți-am prezentat mai sus o listă cu agenții recomandate pentru pariuri pe Putto Ungaria. Plus că unele dintre ele vin ocazional și cu diferite promoții interesante ce pot fi utilizate pe loto.


Trei strategii de aplicat pe Ungaria Putto

 • Martingale – deoarece cota unui număr este de 2.40, ai putea folosi populara Martingale ce constă în dublarea mizei după fiecare pariu pierzător. Totuși recomand să fii foarte precaut; se extrag doar 8 numere din 20, deci ai sub 50% șanse ca numărul tău să fie câștigător! Dacă ai ghinion poți ajunge la o serie lungă de pariuri pierzătoare, iar atunci ai nevoie de un buget destul de consistent. Recomand să adaptezi un pic strategia și să nu dublezi miza, ci să o crești mai lent.
 • Paroli – dacă urăști strategia Martingale (din motive pe care le pot înțelege), atunci ce ai zice să încerci fix opusul ei?
 • D’Alembert – este o strategie ce merge pe o creștere a mizei după un pariu pierzător, și scăderea mizei după un pariu câștigător. Oscilația mizei nu este la fel de bruscă precum la Martingale, deci vei putea gestiona mai ușor o serie mai lungă de pariuri pierzătoare.

Dacă vrei să descoperi și alte strategii ce pot fi utilizate pe loto Ungaria Putto, dar și pe Ungaria Keno, atunci recomand articolul Pariuri loto - Strategii și sfaturi pentru șanse mai mari de câștig.

Pariază acum pe Ungaria Putto cu un bonus de până la 500RON!

Te-ar putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX