1. Home »
  2. Loto »
  3. Lucky Six (Turbo 6) - joc loto propus de Fortuna la care puteţi câştiga extrem de rapid!

Lucky Six (Turbo 6) - joc loto propus de Fortuna la care puteţi câştiga extrem de rapid!

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-10 10:42:00

image Lucky Six (Turbo 6) - joc loto propus de Fortuna la care puteţi câştiga extrem de rapid!

Vezi cum poți juca la loteria virtuală Lucky Six (fostul Turbo 6) oferită de agenţia de pariuri Fortuna (D.ONJN 1560/25.08.2016) și află cum poți verifica dacă ai câștigat, care este miza minimă pe bilet, când sunt oferite extrageri și dacă poți paria online pe Fortuna.

Joacă acum la Fortuna Bet cu un bonus de 100% până la 500RON!


ÎN CE CONSTĂ LUCKY SIX / TURBO 6 DE LA FORTUNA?

Extragerile la acest joc au loc non-stop la intervale de aproximativ 5 minute una de cealaltă. Pe un bilet se pot paria între 6 şi 10 numere, iar la o extragere din totalul de 48 de numere existente se extrag 35. Miza minimă pe un bilet simplu este de 2 RON, iar pe biletele combinate miza minimă per variantă este de 0.10 lei (minim 2 RON biletul). Primele 5 numere nu sunt însoţite de cote, urmând ca restul până la al 35-lea să aibă fiecare câte o cotă. Câștigi dacă dintre cele 35 de numere extrase ai minim 6 pe bilet. Cu cât cele 6 numere îți ies mai repede, cu atât câștigul este mai mare. Această loterie este disponibilă doar în agențiile stradale, nu și online. Extragerile pot fi urmărite direct din agențiile stradale, sau poți consulta rezultate accesând de pe site : Pariază din agenții - Loto - Loto - Rezultate Lucky 6.

Loteria disponibilă la Fortuna Bet în 2023 se numește Lucky Six, deși înainte purta numele de Turbo 6 (era aproape identică, doar că se extrăgeau 49 de numere în loc de 48, ceea ce înseamnă că acum ai șanse mai mari de câștig). Dacă vrei să afli mai multe informații despre loteriile virtuale de tip Turbo 6, Lucky 6, Besix, V-Bingo sau Get’s Six disponibile la casele de pariuri recomand să accesezi link-ul : https://pariurix.com/pariuri-loterii-virtuale.html. Aici veți găsi regulamentul complet al lor, dar și o listă cu toate agențiile la care poți plasa astfel de pariuri (inclusiv două case de pariuri online, noi o recomandăm pe ACEASTA). Dar atracția principală a ghidului o reprezintă secțiunea cu strategii, sisteme și scheme de joc pe care chiar nu trebuie să o ratezi, deoarece acolo vei putea descoperi metode prin care să îți crești șansele de câștig la astfel de loterii virtuale.

 

CE POSIBILITĂȚI DE PARIERE AI LA LOTERIA VIRTUALĂ TURBO 6/ LUCKY 6?

Acum să revenim la loteria virtuală Lucky 6 (fostul Turbo 6) de la Fortuna Bet. Aici te așteaptă următoarele tipuri de pariuri:

  1. Pariul simplu - alegi şase numere de la 1 la 48 - câștigi dacă toate cele şase numere sunt extrase. Câştigul se calculează înmulţind cota avută de ultimul număr tras din cele pariate cu miza jucată.
  2. Pariu par / impar primul numar extras - pariezi pe tipul de număr (par / impar) care va ieşi primul la extragere. Cota va fi afişată pe bilet şi câştigul se calculează înmulţind miza cu această cotă
  3. Pariu sub / peste - pariezi pe faptul că prima bilă extrasă va fi mai mică sau egală cu 24 (1-24) sau mai mare de 24 (25-48).
  4. Par /impar primele 5 bile - câștigi dacă minim 3 din primele 5 bile extrase sunt pare / impare (în funcție de ce pariezi)
  5. Culoarea primei bile – Se poate paria și pe culoarea primei bile afișate. Se pot juca 1, 2 sau 4 culori din posibilul de 8, pe un singur bilet.
  6. Pariu sistem - paria paria şi mai mult de şase numere (maxim 10). În acest caz se pot obţine mai multe combinaţii câştigătoare. Câştigul se calculează prin înmulţirea mizei pe combinaţie (minim 0.10 lei) cu cota celui de-al şaselea număr. Numărul maxim de combinaţii pe care-l poți juca este 210 (6 din 10), iar miza minimă pe bilet va fi de 21RON (210 X 0.10).

Află ce promoții și bonusuri oferă Fortuna Bet: https://pariurix.com/agentii/fortuna/promotii

Avantajul avut de Lucky 6 / Turbo 6 faţă de extragerile loteriilor internaţionale prezente şi ele în oferta agenţiilor de pariuri este că suma câştigată poate fi ridicată, în general, imediat după ce ai câştigat. Sfatul nostru dacă joci la această loterie este să nu te "arunci" cu mize mari. Deși pare ușor de câștigat ținând cont că se extrag 35 de numere din 48, să știi că nu este chiar așa. Având posibilitatea de a juca multe bilete într-un interval rapid de timp există riscul să fii luat de val și să te trezești că pierzi rapid sume consistente. Așa că cel mai important sfat este să joci responsabil!

Joacă acum la Fortuna Bet cu un bonus de 100% până la 500RON!


Te-ar putea interesa și :

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX