1. Home »
 2. Loto »
 3. Next 6 de la Superbet, o loterie virtuală la care pariezi LIVE

Next 6 de la Superbet, o loterie virtuală la care pariezi LIVE

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-02-06 06:20:00

image Next 6 de la Superbet, o loterie virtuală la care pariezi LIVE

Află tot ce trebuie să știi despre Next 6 de la Superbet, o nouă loterie virtuală la care ai în premieră posibilitatea de a plasa pariuri live pe următoarele bile în timpul extragerii!  Cei de la Superbet (L1160659W000328) nu stau deloc rău când vine vorba de loterii virtuale. În agențiile stradale oferă posibilitatea de a paria pe Besix, iar online pe Lucky 6 și Lucky 10. La aceste loterii se extrag 35-36 de bile dintr-un total de 48 - 50 (în funcție de tipul loteriei), obiectivul tău fiind acela de a avea pe bilet minim 6 numere extrase. Cu cât ele sunt extrase mai rapid, cu atât și câștigul tău este mai mare. Dar nu detaliem deoarece avem un articol amănunțit pe această temă pe care te invit să îl citești aici: ”Lucky 6 / Besix de la Superbet - informații, reguli de joc, SUPERPOT și strategii de câștig!” În schimb vreau ca în cele ce urmează să vorbesc despre Next 6, o nouă loterie ce duce pariurile virtuale la următorul nivel.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

 

1. ÎN CE CONSTĂ JOCUL NEXT 6 DE LA SUPERBET?

La jocul Next Six se extrag 35 de bile dintr-un total de 48. Bilele au șase culori după cum urmează:

 • Albastru - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 • Verde - 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
 • Violet - 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
 • Roșu - 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
 • Portocaliu - 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
 • Negru - 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Până aici este exact ca la Lucky 6, doar că acum încep diferențele. De data aceasta nu mai plasezi bilete înainte de începutul unei extrageri, ci întreg jocul este bazat doar pe pariuri live! Înaintea extragerii fiecărei bile, fereastra de pariere devine activă, iar în acel moment poți plasa pariul sau pariurile dorite. De exemplu, după ce se extrag primele opt bile pariezi că bila cu numărul 11 va fi printre următoarele 5 extrase (printre bilele 9 - 13). Sau după 15 bile extrase pariezi că a 16-a va fi de culoare albastră. Acestea sunt doar câteva exemple. Cotele oferite sunt influențate de probabilitatea matematică ca respectivul pariu să fie câștigător în acel moment (dacă până atunci s-au extras multe bile albastre, e normal să fie oferită o cotă mare pentru o nouă bilă de aceeași culoare, și asta pentru că au rămas puține opțiuni).

 

2. CE PARIURI SUNT OFERITE?

Dar să vedem mai exact ce opțiuni de pariere avem la jocul Next 6. Opțiunile pot fi împărțite în două categorii principale: pariuri pe următoarele 6 bile, și priuri pe următoarea bilă.


2.1 Pariuri pe următoarea bilă

 • Numărul următoarei bile - poți paria pe numărul exact al bilei următoare. Cu cât ne apropiem de finalul extragerii, cu atât cota va fi mai mare pentru că și opțiunile rămase sunt mai puține.
 • Următoarele 2 bile - poți încerca să ghicești următoarele 2 bile în orice ordine.
 • Par / impar - ghicește dacă următoarea bilă va fi una pară sau impară.
 • Culoarea următoarei bile - pariază pe culoarea pe care o avea următoarea bilă extrasă

Superbet
L1203785W001253
Încasează bonusul de până la 500RON - CLICK AICI
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

2.2 Pariuri pe următoarele șase bile

 • Una din următoarele 6 - pariază că bila aleasă de tine va fi printre următoarele 6 extrase
 • 2 din următoarele 6 - pariază că 2 bile alese de tine vor fi  printre următoarele 6 extrase
 • 3 din urmptoarele 6 - pariază că 3 bile alese de tine vor fi  printre următoarele 6 extrase
 • Mai multe impare / pare în următoarele șase - alege dacă în următoarele 6 bile extrase vor fi mai multe pare, mai multe impare, sau dacă numărul lor este egal (3 cu 3).

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate de comunitatea PariuriX!

 

3. STRATEGII ȘI SFATURI DE URMAT LA NEXT 6

pariurix.com/links/agentia.php

Cu siguranță este o loterie interesantă care vine cu un concept nou, acela de a plasa pariuri live pe extrageri loto virtuale. Dar să fim sinceri, ea ține 100% de noroc și nu e nimic ce ai putea face ca să schimbi asta. Cotele sunt actualizate în funcție de probabilitatea reală ca un pariu să fie câștigător, așa că nu te mira dacă vei vedea la un moment dat o cotă de 1.40 pentru un număr par de bile sau 2.50 pentru un număr impar. 

Deci dacă vrei să îți încerci șansa la așa ceva, ia în considerare faptul că acesta este doar un joc de noroc și atât! Ai grijă că este genul de joc la care poți plasa foarte multe pariuri într-un interval foarte scurt de timp, deci prima regulă pe care trebuie să o respecți este aceea de a nu te lăsa luat de val. Stabilește din start un buget pentru acest joc și nu-l depăși orice s-ar întâmpla!

Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de noroc! Dacă problemele de joc scapă de sub control, apelează cu încredere la jocresponsabil.ro!

Dacă totuși vrei să utilizezi strategii de pariuri, atunci cele mai bune pentru o astfel de situație sunt cele bazate pe o miză progresivă. Aici mă gândesc în special la Martingale și Fibonacci. De exemplu la Martingale poți paria că următoarea bilă va fi un număr par, iar dacă pariul este pierzător dublezi până câștigi. Sau la Fibonacci joci mai mult pariuri de cotă 3.00+, crescând miza după fiecare pariu pierzător conform șirului lui Fibonacci. Cel mai bine este să dai click pe link-ul aferent fiecărei strategii în parte pentru a afla în amănunt despre ce este vorba. Iar dacă vrei o listă cu mai multe strategii bazate pe mize progresive pe care să le aplici, atunci recomand să arunci un ochi peste acest ghid: https://pariurix.com/pdf/cele-mai-profitabile-strategii-de-pariuri-online.pdf. Atenție, nici o strategie nu e sigură, fiecare are problemele ei

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX