1. Home »
  2. Loto »
  3. Superbet loto – pariază online pe cele mai populare loterii din lume!

Superbet loto – pariază online pe cele mai populare loterii din lume!

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-16 09:28:00

image Superbet loto – pariază online pe cele mai populare loterii din lume!

Află cum poți paria pe cele mai populare loterii din lume direct din confortul casei tale prin serviciul Superbet loto!  De când au apărut casele de pariuri în România, am început să pariez la acestea pe diferite loterii internaționale de tipul 6/49 deoarece câștigurile de care mă pot bucura la 3, 4 sau 5 numere câștigătoare sunt mult mai mari decât ce aș lua la un bilet pus la Loteria Română cu aceeași miză. Singura situație în care câștig mai mult la Loteria Națională este dacă nimeresc toate cele 6 numere, dar nici nu visez la așa ceva.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

Superbet
L1203785W001253
Încasează bonusul de până la 500RON - CLICK AICI
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ce nu mi-a plăcut însă niciodată este că o ofertă bogată la loto găseam doar la agențiile stradale; cred că acesta este singurul criteriu la care ele erau peste cele virtuale. Din fericire, în momentul în care operatorii offline cu renume au făcut trecerea către mediul online, au luat cu ei și acest serviciu de pariuri online loto, cel puțin unii dintre ei. 

Printre ei se află și Superbet (D. 2166/28.08.2015), agenție la care acum pot paria pe cele mai populate loterii din lume de pe orice calculator sau dispozitiv mobil, fără a mai fi necesar să mă deplasez de fiecare dată la agenția de la colțul străzii.

Superbet loto ofertă

În portofoliul Superbet loto, gama de opțiuni este diversă și cuprinde unele versiuni regăsite inclusiv la agenții stradale. Spre exemplu, poți paria pe Grecia Kino din 10 în 10 minute, pe Win for Life o dată pe oră, dar și pe multe alte loterii cunoscute precum Spania Bono, Euro Millions, Italia Enalotto si multe altele. În plus, sunt disponibile peste 10 loterii americane, printre care New York Pick10, Connecticut Cash 5/35, Florida Fantasy 5, SUA Mega Millions și multe altele. 

Ca membru al operatorului licențiat Superbet ai de ales din peste 70 de loterii internaționale! Partea foarte bună este că oferta sa de lotto este completată periodic cu noi opțiuni de joc, așa că vei avea constant parte de noi provocări.

Un avantaj foarte mare este că miza minimă este de doar 1 RON / bilet indiferent de combinația aleasă. Trebuie făcută precizarea că se poate juca aproapep orice sistem îți trece prin cap: 2/4, 3/5, 6/8 etc. 

La fiecare loterie este oferită și o unealtă prin care pot fi văzute cele mai frecvente sau rare 5 numere, un trio sau o pereche frecventă și alte grupuri de numere “calde”, adică cele care tind să fie alese cel mai des. Ele se regăsesc în rubrica de “Combinații statistice”, dar nu aduc nicio garanție, ci sunt o modalitate prin care să lași totul în voia sorții. Dacă vrei să ai cât de cât un cuvânt de spus, atunci aplică un sistem sau o strategie care să se potrivească modului tău de joc, dar și loteriei unde vrei să plasezi bilete.

Un plus al membrilor Superbet este că ei pot din contul lor virtual să joace un bilet online sau să îl rezerve pentru a-l juca într-o sucursală stradală. În acest fel, ai libertatea de a-ți desfășura activitatea după cum îți place, având la îndemână toate opțiunile.

Superbet rezultate loto

Poți verifica ce numere au ieșit la fiecare extragere direct de pe site-ul agenției. Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea “Rezultate”, categoria Loto. La extragerile de tipul Kino vor fi afișate rezultatele în 15-30 de minute după fiecare eveniment, în timp ce la loterii americane poate dura și câteva ore. Pentru a te asigura că ești informat din timp, trage cu ochiul la acest articol despre loto keno, recomandat de specialiștii în jocuri de casino online. 

 

Superbet loto verificare bilet

Odată ce ai pariat onlline, poți verifica dacă biletul este câștigător în exact același mod în care verifici și rezultatul unui pariu sportiv. Accesezi secțiunea Contul Meu, rubrica Istoric Pariuri. În cazul în care ai optat pentru varianta clasică și ai pus biletul dorit la o agenție stradală va fi necesar să introduci codul biletului în căsuța Verificare Bilet, care poate fi găsită în partea dreapta sus a paginii.

Dacă vrei să joci la loto online, atunci cu siguranță Superbet este o alegere foarte bună. De asemenea, Superbet oferă și pariuri sportive, jocuri de cazino, dar și jocuri virtuale, astfel încât merită să îți creezi cont la acest operator licențiat, indiferent de categoria de gambling care te pasionează.

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX