Slovenia 7/39 - Caracteristicile unei loterii extrem de populare!

2022-01-12 14:52:00 782 0

Ești în căutarea unei noi loterii la care să îți încerci norocul? Vrei să alegi o versiune interesantă, accesibilă și care pune la bătaie premii generoase? Una dintre loteriile care se potrivește acestei scurte descrieri este Slovenia 7/39.

Ea este de origine europeană și poți plasa un bilet pentru această loterie la mai mulți operatori din România, precum Netbet sau Fortuna, Casa Pariurilor sau Maxbet. Fiecare în parte vine cu surprize pentru membrii săi, așa cum poți citi mai jos.

Însă, revenind la Slovenia 7/39, înainte de a decide să faci o depunere și să vezi care sunt numerele pe care le vei alege, este important să știi câteva informații despre ea. Loteriile au un regulament simplu, care este completat de caracteristicile aparte pe care le are fiecare în parte. 

Deschide cont și pariază online pe Loto Slovenia 7 / 39

Primele 5 bilete sunt fără risc + primești 500RON EXTRA

Ce este de știut despre loteria Slovenia 7/39?

letonia keno bile de joc cu numere de loterie

Această loterie este cea mai veche loterie din Slovenia și una dintre cele mai populare în momentul de față. Ea are parte de atâta popularitate deoarece are un format ceva mai diferit față de alte versiuni, dar și pentru că oferă premii generoase, pe care este cam greu să le ignori.  

Slovenia 7/39, după cum poți să ghicești din numele său, presupune extragerea în mod aleatoriu a 7 numere, din intervalul 1-39. Evenimentele au loc de două ori pe săptămână, mai exact în fiecare zi de Miercuri și Duminică. 

Conform fusului nostru orar, ele au loc în jur de ora 18’00, așa cum vei observa și pe paginile de la Netbet, Fortuna, Maxbet și Casa Pariurilor. De asemenea, fiecare cazino în parte permite parierea pe extrageri în avans. Numărul permis depinde de fiecare operator în parte. 

În țara sa de origine, loteria are câte o extragere suplimentară per eveniment, aceasta presupunând selectarea unui număr extra. Din păcate, el nu este valabil și pentru România. Pentru ca biletul tău să fie câștigător, ai nevoie de minim 4 numere ghicite, asta pentru că Premiul numărul 8, adică 3+1, nu este valabil la noi în țară.


Ce poți face pentru a-ți crește șansele de câștig la Slovenia 7/39?

Da, când vine vorba de jocuri de noroc, câștigurile nu sunt niciodată garantate. Cu toate acestea, nu înseamnă că nu pot fi folosite diverse metode prin care să ai mai multe șanse de reușită. În cazul loteriilor, deseori, ele sunt sub formă de sisteme sau strategii, deși unele tehnici se bazează exclusiv pe rezultatele precedente.

Dacă faci o analiză atentă a evenimentelor trecute, ori dacă verifici informațiile deja prezentate în statisticile oficiale, vei vedea că unele numere au tendința de a ieși mai des sau mai rar. În funcție de acest criteriu, ele sunt împărțite în “Numere reci” și “Numere calde”. Având aceste date poți să plasezi un tichet în funcție de cum consideri - fie că se vor repeta cele calde, fie că vei avea norocul ca fix cele reci să iasă la această extragere.

De asemenea, poți să te orientezi și către schemele de joc, care implică construirea a două sau mai multe mulțimi de numere, împărțirea făcându-se după anumite criterii. Ulterior, pe bilet selectezi numere din mai multe grupe, această abordare fiind ideală mai ales când joci în sistem.


Ce cazinouri din România au loteria Slovenia 7/39 în portofoliul lor?

Operatorii din România pun la dispoziția membrilor destul de multe oportunități de câștig, dar și numeroase opțiuni când vine vorba de diversitatea portofoliilor. Slovenia 7/39 poate să fie găsită la doar câteva cazinori, precum Fortuna, Netbet, Casa Pariurilor și Maxbet. Aceste agenții sunt licențiate și fiecare în parte vine cu avantajele sale. 

Spre exemplu, la Netbet și Maxbet, pe lângă pachetul de bun venit care este foarte generos, periodic vei putea să revendici cadouri valabile pentru categoria de lotto. Adică, pentru biletele pierzătoare, primești înapoi banii pe care i-ai investit, dacă suma este de maxim 5 RON per tichet.

Înainte de a activa orice ofertă, citește regulamentul său și vezi care sunt condițiile sale, dacă ești eligibil, până când este valabilă, dacă există cerințe de rulaj. Alege operatorul de jocuri de noroc care consideri că este mai potrivit nevoilor tale.

Case de pariuri recomandate cu loto
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 20RON fără depunere + 100% până la 500RON
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI
Casa Pariurilor
Casa Pariurilor
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 600RON - CLICK AICI

 

Pe ce alte loterii internaționale merită să joc?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

  • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
  • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
  • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
  • Spania Bono - este o loterie de tipul 6/49, exact ca extragerea clasică organizată la noi în țară de Loteria Română.
  • Loto Austria - cel mai popular joc de loto din Austria a fost fondat în 1986 și are un format de tipul 6 / 45.
  • Loto UK - este un joc de loterie clasic, în care jucătorii aleg 6 numere din 59 (1-59).
  • Loto Italia Keno - este o loterie de tipul 20 / 90, cu extrageri din 5 în 5 minute, ceea ce o face foarte populară

Deschide cont și pariază online pe Loto Slovenia 7 / 39

Primele 5 bilete sunt fără risc + primești 500RON EXTRA
 

Te-ar putea interesa și:

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi