1. Home »
 2. Loto »
 3. Sfaturi și strategii de câștig la Loto Slovacia Keno

Sfaturi și strategii de câștig la Loto Slovacia Keno

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-10 10:43:00

image Sfaturi și strategii de câștig la Loto Slovacia Keno

Slovacia Keno este o loterie destul de nouă pe piața din România, care a fost recent adăugată în oferta caselor de pariuri online, dar care a intrat rapid în topul preferințelor utilizatorilor români. De aceea în cele ce urmează vom vorbi pe larg despre Loto Slovacia pentru a vedea când au loc extrageri și unde putem juca pe ele. De asemenea vom prezenta câteva strategii și sfaturi utile cu care să vă puteți crește șansele de câștig. E drept, o loterie depinde în mare de noroc, însă asta nu înseamnă că nu există câteva trucuri pe care le putem încerca pentru câștiguri mai consistente.

Pariază pe Slovacia Keno – depunere minimă de 20RON, miză minimă 1RON.

Te așteaptă un prim pariu fără risc de 500RON

 

1.Slovacia Keno – în ce constă această loterie?

Slovacia Keno este o loterie de tipul 20/80, ceea ce înseamnă că dintr-un total de 80 de numere sunt alese aleatoriu câte 20 per extragere. Extragerile au loc non-stop din 5 în 5 minute, exact cum se întâmplă și la Italia Keno. De pe teritoriul României poți juca la această loterie din aproape orice casă de pariuri stradală (indiferent de operatorul de care aparține), dar și la unele agenții de pariuri online (acolo unde noi vă recomandăm să jucați).


De ce să joc la Keno Slovacia?

Din start pot fi scoase în evidență câteva motive pentru care acest gen de loterie este foarte populară în rândul pariorilor:

 • Poți paria la orice oră din zi sau din noapte (mai ales dacă joci online), și vei afla dacă ai câștigat într-un interval de maxim câteva minute.
 • Poți afla rezultatul la actuala extragere înainte de începerea următoarei (vezi cum la punctul 4. al articolului), ceea ce favorizează utilizarea de strategii cu miză progresivă precum Martingale sau Fibonacci pe o serie de extrageri consecutive. Dar din nou, acest lucru este posibil doar la case de pariuri online. La cele stradale va dura mai mult să afli rezultatul, și va trebui să stai la coadă de fiecare dată când vrei să pui un bilet. Deci nu ai cum să faci aceste lucruri în sub 5 minute.
 • Poți juca orice sistem îți trece prin cap pe Kino Slovacia, de la pariuri pe un singur număr (care are cotă de 3.83) până la sisteme de tipul 3/5, 5/9, 7/8 sau chiar 8/15! În condițiile în care orice agenție de pariuri te lasă să adaugi până la 15 numere pe bilet și până la 8 în aceeași combinație, poți personaliza biletul tău în orice mod îți trece prin cap. Află cum sunt calculate cotele și câștigurile la pariurile jucate în sistem.
   

2.Pariuri pe loto Slovacia la Fortuna Bet

Este o șansă bună să fi ajuns la acest articol introducând pe motoarele de căutare termeni precum ”Slovacia Fortuna”, ”Loto Slovacia Fortuna”, ”Slovacia Keno Fortuna” sau ”Fortuna Slovacia”. Am văzut că astfel de sintagme sunt destul de căutate, motiv pentru care am decis să dedic un paragraf pariurilor pe Slovacia Keno la casa de pariuri Fortuna.

Poți paria pe această loterie din orice sucursală stradală Fortuna, miza minimă fiind de doar 1RON / bilet. Ținând cont că sunt peste 750 de locații stradale Fortuna Bet în România, cu siguranță ai una prin zona ta. Extragerile pot fi găsite sub numele de ”Slovacia eKlubKeno 20/80”, iar operatorul oferă inclusiv posibilitatea de a paria pe o succesiune de mai multe jocuri consecutive. De exemplu dacă vrei să pariezi pe aceleași 6 numere la fiecare din următoarele 10 extrageri, poți face acest lucru pe un singur bilet.

Vei putea profita și de pe urma unei promoții atractive prin care vei beneficia de cote mărite la pariuri loto, dar pe de altă parte nu vei putea beneficia de avantajele enumerate la punctul 1. Și asta pentru că Fortuna, deși are o platformă chiar bună de pariuri online, nu oferă posibilitatea de a plasa pariuri loto din cadrul acesteia. Deci poți paria doar la agenții stradale. Dar poți să deschizi un cont online acum și să profiți de un bonus de bun venit ce constă într-un pariu fără risc de 100% până la 300RON!

 

3.Case de pariuri online care oferă pariuri pe Loto Slovacia Keno

Sunt în schimb câteva case de pariuri pe internet care oferă pariuri online pe loteria slovacă, dar și pe multe alte loterii internaționale.

 

Superbet - casă de pariuri recomandată pentru pariuri loto

Superbet este în acest moment una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate în România, aceasta punând la dispoziția jucătorilor o gamă variată de pariuri sportive și non-sportive. Printre altele, poți paria pe sporturi virtuale, jocuri virtuale, dar și pe loterii internaționale. Una din loteriile din ofertă este Slovacia Kino, acolo unde poți juca orice sisteme îți trece prin cap. De asemenea, miza minimă este de doar 1RON, iar cotele oferite sunt printre cele mai bune de pe piață. Dacă deschizi un cont acum beneficiezi și de un pachet atractiv de bun venit pe care îl poți descoperi AICI.

Iar pentru a beneficia de cele mai bune rezultate, merită să tragi cu ochiul pe articolul despre loto keno și să te informezi despre reguli și strategii de joc. 

Pariază pe Slovacia Keno chiar acum cu un pachet de bun venit de până la 500RON!

 

 


Netbet – o altă agenție recomandată de PariuriX pentru pariuri loto

Noi recomandăm cu încredere Netbet.ro pentru pariuri pe numere loto din mai multe motive. În primul rând depunerea minimă este de 20RON, iar miza minimă pe bilet de doar 1RON, deci poți juca aici chiar dacă ai un buget mai mult decât redus. În al doilea rând, poți efectua depuneri și retrageri de bani din orice locație stradală FavBet sau Smith&Smith, deci nu ai nevoie de un card pentru a juca.

De asemenea, te așteaptă un bonus de bun venit de 100% în limita a 1500RON ce este oferit de-a lungul primelor 5 depuneri (detalii aici). Mai mult decât atât, miza primelor 10 bilete pierzătoare este rambursată integral până la 50RON (5RON / bilet) sub formă de bani CASH (deci nu bonus ce trebuie rulat). Netbet este și singura agenție online la care poți afla instant dacă ai câștigat sau nu deoarece afișează live extragerea (detalii la punctul 4).

Aceasta este și una din casele de pariuri alese de cei mai mulți români, iar majoritatea sunt destul de mulțumiți de serviciile oferite. Așa că probabil vei fi și tu destul de încântat de ceea ce ceea ce vei găsi la Netbet.ro!

Pariază pe Slovacia Keno chiar acum cu un prim pariu fără risc în limita a 500RON!

 

Alte case de pariuri online la care poți paria pe Loto Slovacia

 • Casa Pariurilor – depozitul minim este de 20-50RON (diferă în funcție de metoda de plată), iar miza minimă este de 2RON / bilet.
 • Mozzartbet – depunerea minimă este de 45RON, iar miza minimă de 1RON / bilet. Site-ul are ceva probleme de stabilitate, așa că l-aș evita.
 • PublicWin – depunerea minimă este de 10 - 50RON (diferă în funcție de metoda de plată), miza minimă este de 1RON / bilet. Clienții noi primesc un bonus de bun venit de 100% până la 300RON.

 

Pe ce alte loterii merită să pariez?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

 • Grecia Kino - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
 • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
 • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
 • Finlanda Keno - sunt foarte mulți români care joacă pe această loterie, așa că încearc-o și tu!
 • Germania Keno - este o loterie de tipul 20 / 70, exact ca cea din Finlanda sau cea din Franța
 • Franta Keno - poți aplica aceleași strategii ca pe precedentele două loterii, având același format
 • Ungaria Putto - este o loterie cu un format inedit de tipul 8 / 20.

 

4.Rezultate Loto Slovacia – află rapid dacă ai câștigat

Este destul de ușor de a vedea la Slovacia Keno rezultate de la extragerile precedente. În primul rând casele de pariuri care au în ofertă această loterie au pe site și o secțiune intitulată bineînțeles ”Rezultate” unde poți vedea lista de numere extrase la jocul care te interesează. Există și site-uri de specialitate care oferă așa ceva și pe care le poți găsi rapid câutând pe google ”rezultate Slovacia Keno” sau ”rezultate loto Slovacia”.

De asemenea, poți verifica dacă biletul tău de pariuri este câștigător. Procedeul diferă în funcție de modul în care ai jucat. Dacă ai pariat online, atunci accesează secțiunea ”Istoric” din contul tău de pariuri (numele poate fi ușor diferit în funcție de agenția la care ai jucat). Dacă ai pariat offline, ai un cod de verificare pe bilet ce trebuie introdus pe site-ul agenției, așa cum te-am învățat AICI.

Vezi că poate dura de la câteva minute la câteva zeci de minute până sunt afișate rezultatele sau până este validat biletul. Există însă și un mod prin care poți afla instant dacă ai câștigat sau nu, și pe care l-am prezentat mai jos.

 

5.Slovacia Keno Live – urmărește în direct rezultatul extragerilor

Problema e că dacă vrei să aplici strategii cu miză progresivă pe extrageri consecutive, nu prea ai cum să te folosești de metodele de verificare prezentate mai sus pentru a putea afla rezultatele extragerii curente înainte de a începe următoarea. Și asta pentru că durează mai mult de 5 minute până sunt afișate rezultatele.

Dar există o facilitate numită ”Slovacia Keno Live” prin care poți vedea în timp real numerele extrase. Deci practic în momentul în care o extragere s-a încheiat, tu cunoști deja rezultatele. Acest serviciu mai poartă numele și de ”Kino Slovacia Live” sau ”Loto Slovacia Live”.

El este însă disponibil la o singură casă de pariuri online licențiată – netbet.ro. Intră acum pe site-ul Netbet, accesează secțiunea ”Loto” și dă click din meniul din stânga pe ”Slovacia Keno”. Se va deschide automat o fereastră flash, precum cea din poza de mai sus, acolo unde poți vedea ce bile ies.
 

6.Strategii de joc și sfaturi de urmat pe Loto Slovacia

Așa cum am menționat în mai multe rânduri de-a lungul acestui articol, cele mai bune strategii de joc ce pot fi aplicate pe Loto Slovacia Keno sunt cele cu miză progresivă. Ce înseamnă asta mai exact? Alegi să zicem un număr sau o serie de numere, dar cu cote decente (de exemplu 4 numere jucate în sistem 2/4). Dacă la extragerea actuală nu îți iese numărul sau combinația aleasă, la următoarea extragere pariezi pe același număr / aceeași combinație, dar mărind miza conform unei anumite strategii. Și faci așa până câștigi, moment în care o iei de la capăt.

De exemplu strategia Martingale se utilizează pe cote în jur de 2.00 și constă în dublarea mizei după fiecare pariu pierzător. Fibonacci se joacă pe cote de peste 3.00, iar miza următorului pariu este egală cu suma mizelor precedentelor două pariuri, exact ca în șirul lui Fibonacci (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 etc). Sistemul 1-3-2-6 constă în plasarea în ordine a unor mize de 1u, 3u, 2u și 6u. O listă completă cu astfel de strategii, și cu explicații detaliate despre fiecare în parte, poate fi găsită în ACEST GHID. Deși destinate inițial pentru pariuri sportive, strategiile pot fi adaptate fără probleme și la pariuri pe Loto Slovacia sau pe alte loterii internaționale.

În articolul ”Strategii și scheme loto la Grecia Kino” am prezentat pe larg și o schemă loto cu 22 de numere, dar și un sistem bazat pe probabilități matematice. Ambele sunt destul de interesante și pot fi adaptate fără probleme și pe Slovacia Loto. Dacă cunoști și tu strategii sau sisteme de joc ce ar merita încercate, nu ezita să dai un reply mai jos.

Cât despre sfaturi de urmat, ți-aș zice în primul rând să joci responsabil și să nu mizezi mai mult decât îți permiți să pierzi. Totuși vorbim despre un joc ce ține doar de noroc. De asemenea, joacă bilete realiste (nu cote fabuloase), joacă la agenții care oferă cote mai mari și eventuale bonusuri (cum e netbet.ro), și încearcă să joci cât mai diversificat (joacă atât numere pare cât și impare, atât numere mari cât și mici etc). Poate că sfaturile nu par prea spectaculoase, dar nu am o formulă magică de îmbogățire din pariuri loto, iar cine susține contrariul crede-mă că te minte. Dacă ar fi existat o asemenea metodă, devenea faimoasă de mult.

Pariază pe Slovacia Keno chiar acum cu un pachet de bun venit de până la 500RON!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX