Slovacia 5/35 - Ce este bine să știi înainte să plasezi un bilet online la această loterie?

2022-01-12 14:53:00 749 0

În general, jocurile de noroc au reguli simple, foarte puține fiind ceva mai complexe. Loteriile se află în categoria celor care au un regulament scurt, însă asta nu înseamnă că fiecare variantă în parte nu are propriile caracteristici. Înainte de a depune un bilet este important să ai idee care sunt specificațiile sale, pentru a știi când, cum și în ce fel se desfășoară evenimentele. 

Printre loteriile pe care le-ai putea lua în considerare se află Slovacia 5/35. După cum probabil bănuiești deja, ea este de origine europeană, extragerile având loc periodic, doar în țara sa de proveniență. 

În acest articol vei putea să afli toate informațiile de care ai nevoie înainte să plasezi un bilet la cea mai populară loterie din Slovacia. Citește cu atenție și ține minte că, deși regulile sunt puține, este important să îți menții un joc responsabil, de fiecare dată!

Deschide cont și pariază online pe Loto Slovacia 5 / 35

Primele 5 bilete sunt fără risc + primești 500RON EXTRA


Care sunt caracteristicile loteriei Slovacia 5/35?

letonia keno bile de joc cu numere de loterie

După cum probabil bănuiești deja, această loterie presupune extragerea în mod aleatoriu a 5 numere dintr-o mulțime totală de 35. Evenimentele au loc în fiecare zi de Miercuri și Duminică, la ora 18’30, ora României. 

Pentru a obține un premiu, este nevoie ca pe un bilet să ai cel puțin 3 dintre numerele câștigătoare. Dacă le ai pe toate 5, atunci vei obține cel mai mare câștig, a cărui valoare variază de la eveniment la eveniment. Conform statisticilor, șansele de a obține Jackpot-ul sunt de 1 la 324,632, însă pentru a nimeri doar 3 numere și pentru a lua astfel, cel mai mic premiu, șansele sunt de 1 la 75.


Cum poți avea mai multe șanse de câștig la lotto Slovacia 5/35? 

Rezultatele unei loterii nu pot fi știute înainte de extragere, orice ai face, orice ai încerca, oricare ar fi tipul acesteia. Însă, pentru a-ți crește șansele de câștig, poți să te folosești de statistici și de probabilități. În funcție de loteria la care vrei să joci, poți să aplici inclusiv sisteme sau strategii.

  • Primele două abordări se bazează pe studierea rezultatelor precedente, în urma cărora se stabilesc numerele care au ieșit cel mai des și cel mai rar. 
  • Ultimele două abordări sunt deseori aplicate pentru ca în urma mai multor sesiuni, câștigurile pe care le obții să compenseze pierderile, scopul fiind de a obține inclusiv profit.

În cazul loteriilor, este ideal să încerci ca pe bilet să ai numere cât mai diferite, care să nu fie alese în urma unui tipar. Adică, nu alege niciodată doar numere pare sau impare, mici sau mari. Acest lucru nu este recomandat pentru că este aproape imposibil ca selectarea aleatorie să dea numere de un singur fel.

Dacă vrei, poți încerca asta pentru a experimenta. Ține cont că orice sumă pe care o investești, trebuie să îți asumi că o poți pierde, nu să te bazezi pe un câștig ce nu ai garanția că va fi al tău.


Ce cazinouri au în portofoliul lor loteria Slovacia 5/35?

Dacă în urma acestui articol vrei să îți încerci norocul la Slovacia 5/35, poți să îți creezi cont la Netbet, Fortuna, Casa Pariurilor sau la Maxbet. Aceste cazinouri au în portofoliul lor mult mai multe loterii. În plus, ele te vor aștepta cu pachete de bun venit generoase, care să te ajute să cunoști oferta lor de jocuri, fără prea multe riscuri financiare. 

Însă, deși fiecare are plusurile sale, trebuie să determini care este un operator mai potrivit pentru tine. În acest sens, ai în vedere ce categorii au titluri mai diverse, cam ce are de oferit programul de fidelizare, ce metode de plată sunt disponibile. Atât Maxbet și Casa Pariurilor, cât și Fortuna și Netbet au licență din partea ONJN și sunt considerate opțiuni foarte populare în România.

Case de pariuri recomandate cu loto
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 20RON fără depunere + 100% până la 500RON
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI
Casa Pariurilor
Casa Pariurilor
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 600RON - CLICK AICI

 

Pe ce alte loterii internaționale merită să joc?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

  • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
  • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
  • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
  • Spania Bono - este o loterie de tipul 6/49, exact ca extragerea clasică organizată la noi în țară de Loteria Română.
  • Loto Austria - cel mai popular joc de loto din Austria a fost fondat în 1986 și are un format de tipul 6 / 45.
  • Loto UK - este un joc de loterie clasic, în care jucătorii aleg 6 numere din 59 (1-59).
  • Loto Italia Keno - este o loterie de tipul 20 / 90, cu extrageri din 5 în 5 minute, ceea ce o face foarte populară

Deschide cont și pariază online pe Loto Slovacia 5 / 35

Primele 5 bilete sunt fără risc + primești 500RON EXTRA

Te-ar putea interesa și:

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi