Loteria Singapore 6/49 - Care sunt specificațiile sale și la ce cazinouri se găsește?

2023-04-18 10:19:00 1,8k 0

Loteria este unul dintre cele mai căutate jocuri de noroc, mai ales în România, unde aceasta face parte din cultura noastră de peste 100 de ani. Însă, odată cu trecerea timpului, odată cu trecerea industriei iGaming în mediul online, a devenit extrem de ușor accesul la unele variante internaționale. 

Una dintre loteriile pe care le poți testa la cazinourile virtuale este Singapore 6/49, care are unele caracteristici interesante. Vezi care sunt acestea, dar și ce operatori o au în ofertă!

Deschide cont și pariază online pe Loto Singapore 6 / 49

Primele 5 bilete sunt fără risc + primești 500RON EXTRA

Prezentarea loteriei Singapore 6/49

În mediul online, cel mai probabil vei întâlni numele de “Singapore Toto 6/49”, însă ea are și alte denumiri. Aceasta aparține de Singapore (Private) Pools, o companie deținută de stat. Ea este singura loterie legală din Singapore.

Loteria a devenit în 2015 a doua cea mai populară alegere făcută de jucători, imediat după cea numită 4-Digits. Este important de știut că o mare parte din câștigurile companiei este dată către cazuri sociale sau alte acte de caritate.

Pe data de 9 Iunie 1968 a fost lansată prima versiune fizică a loteriei Toto. Se consideră că Loteria Singapore 6/49 a apărut în perioada anilor ‘60, cu scopul de a estompa gambling-ul ilegal. În anul 1981, a fost introdus conceptul “bulgărele de zăpadă”, care presupune creșterea valorilor premiilor de la extragere la extragere, atunci când premiile nu sunt obținute sau revendicate la un eveniment. 

Formatul loteriei Toto a avut parte de câteva schimbări de-a lungul anilor, după cum poți observa:

 • Pe data de 19 Mai 1986, loteria a devenit digitală, având un format de 5 numere selectate aleatoriu dintr-un total de 49. 
 • În 1988, loteria a fost de tipul 6/42.
 • În 1997 a fost lansat formatul de 6 din 45.
 • De-abia pe data de 7 Octombrie 2014, loteria Singapore Toto a primit forma pe care o are astăzi, adică 6/49. 

În Septembrie 2016, aceasta a devenit disponibilă în mediul online. Astfel, a început să fie inclusă în portofoliile mai multor cazinouri din toată lumea.


Ce trebuie să știi despre loto Singapore 6/49

Loteria Toto are evenimente săptămânal, în fiecare zi de Luni și Joi, la ora 12’30, ora României. Evenimentele presupun în ziua de astăzi extragerea în mod aleatoriu a 7 numere din mulțimea 1-49. În funcție de norocul pe care îl ai, poți să ghicești toate numerele pentru a lua Jackpot-ul, ori doar o parte, pentru a obține un premiu mai mic. 

Cea mai mică treaptă de câștig necesită să ai pe bilet 3 selecții corecte. În total există 7 categorii de premii, fiecare având șansele sale de reușită. Cea mai mare grupă are garantată valoarea minimă de 1 milion de dolari.


Ce cazinouri din România au în portofoliu loteria Singapore 6/49?

De când a devenit disponibilă online, loteria Toto a început să se răspândească repede în mai multe țări. Una dintre ele este și România, unde o vei găsi în portofoliile unor operatori de top precum Netbet, Casa Pariurilor, Fortuna, Maxbet sau Superbet. 

Fiecare dintre aceștia are avantaje, de aceea este important să citești recenziile lor cu atenție și să vezi care pare mai potrivit pentru nevoile și preferințele tale. După ce studiezi care sunt promoțiile generale, pachetele de bun venit și ce alte jocuri sunt disponibile, ar fi bine să te documentezi despre ce opțiuni au pentru biletele lotto, cazinourile Superbet, Fortuna, Casa Pariurilor, Maxbet și Netbet. 

Acest lucru presupune să ai acces la rezultatele precedente pentru a știi dacă poți să-ți faci singur statistici de șanse de câștig, dacă îți dau posibilitatea să alegi numerele pe bilet aleatoriu, ce cote îți oferă, ce miză minimă este impusă și nu numai. La toate cele 5 cazinouri ai posibilitatea să te distrezi în siguranță, pentru că atât Casa Pariurilor și Fortuna, cât și Netbet, Superbet și Maxbet au licență din partea ONJN.

Fii responsabil cu investițiile pe care le faci și încearcă să aplici sisteme și strategii adaptate timpului tău, bugetului pe care îl ai, dar și caracteristicilor loteriei. Singapore 6/49 are doar 2 extrageri pe săptămână, indiferent că plasezi un bilet la Maxbet, Netbet, Superbet, Fortuna sau Casa Pariurilor.

Case de pariuri recomandate cu loto
NetBet
NetBet
Încasează 20RON fără depunere + 200% până la 400RON FREEBET!
Superbet
Superbet
Încasează 50RON FREEBET fără depunere + 500RON la depozit!
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 200% până la 2000RON
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI
Casa Pariurilor
Casa Pariurilor
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 600RON - CLICK AICI
Winner
Winner
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
Mozzart Bet
Mozzart Bet
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Betano
Betano
Încasează 50RON fără depunere + 50RON EXTRA + 100% la 500RON!

 

Pe ce alte loterii internaționale merită să pariez?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

 • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
 • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
 • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
 • Spania Bono - este o loterie de tipul 6/49, exact ca extragerea clasică organizată la noi în țară de Loteria Română.
 • Loto Austria - cel mai popular joc de loto din Austria a fost fondat în 1986 și are un format de tipul 6 / 45.
 • Loto UK - este un joc de loterie clasic, în care jucătorii aleg 6 numere din 59 (1-59).
 • Loto Italia Keno - este o loterie de tipul 20 / 90, cu extrageri din 5 în 5 minute, ceea ce o face foarte populară

Deschide cont și pariază online pe Loto Singapore 6 / 49

Primele 5 bilete sunt fără risc + primești 500RON EXTRA

 

Te-ar putea interesa și:

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta... citeste mai mult

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX