Multi Loto Polonia 1 și 2 (20/80) - câștigă cu strategii & sfaturi în 2021

315,4k 0

Vrei să câștigi mai mult de pe urma pariurilor pe joc loto Polonia Multi Loto 20/80? Aici găsești cele mai bune sfaturi, strategii și scheme de joc care te vor ajuta să îți mărești șansele de câștig și poate chiar să întorci norocul în favoarea ta! Pariurile pe loterii internaționale sunt foarte populare la noi în țară, astfel încât astel vom discuta despre Loto Polonia Multi. Articolul este unul stufos, așa că te rugăm să îl citești cu răbdare.

Loto Polonia Multi 1 şi Loto Polonia Multi 2 sunt jocuri de noroc de tip loto keno 20 / 80 care au loc în Polonia, aşa cum în ţara noastră avem Loto 6/49 sau Loto 5/40. Românii pot participa la loteriile cu rezultate loto Polonia jucând direct la agenţiile de pariuri, atât offline cât și online. Deoarece vorbim de loterii foarte populare atât în România cât și în întreaga lume, am decis să prezentăm un articol amănunțit despre acest subiect în care să prezentăm tot ce ține de Polonia Multi: în ce constă, când are loc extragerea live, la ce agenții poți juca etc. De asemenea, vom prezenta sfaturi, strategii, sisteme și analiza numerelor care să te ajute să îți sporești șansele de câștig!

Deschide cont și pariază pe Polonia Loto Multi cu un bonus de până la 500RON!

Case de pariuri recomandate cu loto
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet un pariu fără risc 100% până la 500RON
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI
Casa Pariurilor
Casa Pariurilor
Încasează bonusul Casa Pariurilor de 100% până la 200RON - CLICK AICI

 

LOTO POLONIA MULTI - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

1. În ce constă loteria Polonia Multi și când au loc extrageri

2. Case de pariuri online la care poți paria pe loteria poloneză
- agenție recomandată pentru pariuri pe această loterie
- cum verific dacă am câștigat?

3. Strategii ce pot fi aplicate pe Polonia Multi

4. Sistem bazat pe probabilități matematice

5. Sfaturi utile pentru pariuri pe Loto Polonia

6. Întrebări comune pariuri Polonia Multi 20/80

 

1. ÎN CE CONSTĂ LOTERIA POLONIA MULTI ȘI CÂND AU LOC EXTRAGERI?

multi loto polonia pe pariurix.com

Există două tipuri de extrageri : Polonia  Multi 1 și Polonia Multi 2. Din punct de vedere al structurii ele sunt identice, ambele fiind loterii de tipul 20 / 80, deci în ambele cazuri se extrag 20 de numere cuprinse între 1 și 80. Diferența este că extragerile Multi 1 au sunt de format extrageri zilnic la ora 15:00, iar extragerile Multi 2 au loc tot zilnic, dar la ora 22:40. Ia în considerare faptul că la unele agenții de pariuri (cum ar fi Superbet sau Bet Cafe Arena) ambele extrageri poartă numele de Polonia Multi Multi

Deși vorbim de loterii la care se extrag 20 de numere, poți adăuga maxim 15  - 16 numere pe bilet, în funcție de agenția la care joci. Partea bună este că spre deosebire de bilete puse direct la un sediu al Loteriei Naționale, la o casă de pariuri poți juca efectiv orice sistem îți trece prin cap. Poți paria pe un singur număr (1/1), poți juca variante simple precum 2/2 , 3/3, 4/4 etc, sau sisteme care de care mai ciudate top remize maxime cum ar fi 3/4, 4/8, 5/12, 4/14, 6/15 etc. 

 

2. CASE DE PARIURI ONLINE LA CARE POȚI PARIA PE POLONIA MULTI

Majoritatea agenţiilor de pariuri offline acceptă pariuri pe loteria din Polonia, însă pe internet sunt doar câteva, și deloc surprinzător este vorba mai mult de operatori care au făcut trecerea din offline în online. Dar avem din fericire și o excepție.

 • Netbet (D.ONJN D.1279 /29.06.2016) - miza minimă este de doar 1RON indiferent de numărul de combinații. Poți avea maxim 15 numere pe bilet și maxim 8 în aceeași combinație (cauta combinatii de sistem 8/15 maxim), dar de asemenea poți juca și orice alte sisteme îți trec prin cap. Netbet este una din cele 5 case de pariuri live recomandate de PariuriX pentru că per total oferă servicii de o calitate ridicată la ultimele rezultate, iar din acest motiv este și agenția pe care o recomandăm în mod deosebit pentru pariuri loto. Aici poți primi un bonus de bun venit de până la 1,500RON, pluscă primele 10 bilete jucate sunt asigurate în limita a 50RON (maxim 5RON / bilet).  Deschide cont și pariază acum! 
   
 • Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016) - miza minimă este de doar 1RON și poți avea maxim 16 numere pe bilet. Câștigul maxim pe bilet este de 150,000RON. Superbet este fără îndoială una din cele mai bune agenții stradale din România, dar platforma online este un pic instabilă, motiv pentru care este posibil să te mai confrunți cu anumite bug-uri. Deschide cont acum!
   
 • PublicWin (D.ONJN 1307 /13.07.2017) - miza minimă este de doar 1RON / bilet, iar sistemul maxim pentru care poți opta este 8 / 15. Este o agenție ce a crescut mult în ultima vreme, și la care chiar merită să plasezi pariuri loto pe Polonia Multi. Deschide cont acum!
   
 • Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016) - Este o agenție care oferă servicii foarte bune, atât pentru keno online cât și offline. Are și o promoție numită ”Cote mărite” prin care poți beneficia de câștiguri mai mari la pariurile pe numere loto, inclusiv pe Loto Polonia1 și 2! Deschide cont acum!
 • Casa Pariurilor (D.ONJN 1289 /29.07.2016) - miza minimă este de 2RON și poți avea maxim 15 numere pe bilet . Câștigul maxim pe bilet este de 250,000RON. Consider că platforma de pariuri online a celor de la Casa Pariurilor este ceva mai stabilă decât cele de la Superbet și Mozzarbet, motiv pentru care o recomand în detrimentul celorlalte două, dar tot Netbet.ro rămâne recomandarea principală! Deschide cont acum la joc Loto Polonia!

 • Mozzartbet (D.ONJN 336 /27.02.2017) - miza minimă este tot de 1RON și poți avea maxim 15 numere pe biletCâștigul maxim pe bilet este de 125,000RON.  Dar și aici pariorii s-au confruntat de-a lungul timpului cu mai multe probleme, și nici serviciul de suport clienți nu răspunde foarte rapid. 

Deschide cont și pariază pe Polonia Loto Multi cu un bonus de până la 500RON!


2.1 Superbet - agenție de pariuri recomandată de PariuriX pentru pariuri pe loteria poloneză

Superbet se laudă că oferă cele mai bune cote pe loto. Stau lucrurile chiar așa? Hai să vedem. Dacă pariem pe un număr 100 RON la Fortuna și Casa Pariurilor, agenții recunoscute pentru cote bune la loto offline, respectiv online, în primul caz câştigul va fi de 347.62 RON, iar în al doilea va fi de 380 RON. La Superbet este 383RON, deci cel mai bun. 

Plusăm puţin şi încercăm varianta încercată de cei mai mulţi dintre cei care joacă la Loto Polonia şi anume trei numere cu miză de 5 RON. La Casa Pariurilor aţi avea un câştig de 314 RON, la Fortuna câştigul ar fi de 350 RON, iar la Superbet 351.5RON. Diferența nu e mare, dar există!

Deschide cont și pariază pe Polonia Loto Multi cu un bonus de până la 500RON!

Că tot am început cu Casa Pariurilor să spunem că putem juca pe un bilet de 1 până la 7 numere single. Pentru şapte numere suma mizată de noi s-ar înmulţi cu 25.750, astfel că putem câştiga o sumă frumoasă. La Superbet.ro cota ar fi însă și mai mare: 26,000. Şansele să prindem însă 7 numere din cele 20 extrase dintr-un total de 80 sunt destul de mici. Oricum am văzut că la unele loterii, la pariuri cu șansă de reușită de 50% este oferită chiar cotă 2.00, deci avantaj 0 pentru casa de pariuri!

Oricum nu e vorba doar de cote. Superbet are site stabil și staff care și-a demonstrat seriozitatea de-a lungul timpului. Poți depune și retrage din locații stradale Favbet & Smith & Smith, tranzacțiile începând de la doar 10RON (acestea sunt scutite de taxe)! Poți plasa pariuri prin intermediul aplicației pentru mobil (care este foarte performantă, atât pe IOS și Android), beneficiezi de multe bonusuri și promoții atractive, iar exemplele pot continua! 

 

Cât putem câștiga la pariuri pe Polonia jucate la Superbet?

Am testat să vedem care ar fi câştigurile minime şi maxime dacă am juca anumite sisteme, socotind că am paria 2 RON pe bilet.

 • sistem 2 din 3: câştig minim 9.21 RON, câştig maxim 27.62 RON
 • sistem 3 din 4: câştig minim 31.90 RON; câştig maxim 127.62 RON (o alternativă bună în opinia mea pentru cei care vor să rişte mai puţin. Pentru a face profit trebuie să prindeţi măcar o dată la două săptămâni (presupunând că jucaţi zilnic la ambele extrageri) un bilet cu 3 din 4. 
 • sistem 3 din 5: câştig minim 12.76 RON, câştig maxim 127.62 RON
 • sistem 4 din 6: câştig minim 36,19 RON, câştig maxim 542,86 RON
 • sistem 8 din 16: câştig minim 18.50 RON, câştig maxim 100.000 RON

Pariuri loto la Netbet - acum poți paria pe cele mai tari loterii internaționale la una din agențiile recomandate de PariuriX - află mai multe!

 

2.2 Verificare bilet Polonia Multi - cum aflu dacă am câștigat?

polonia multi 2 tabla cu numere

Vrei să vezi la Polonia Multi rezultatele extragerilor pe care ai pariat? Orice agenție care oferă posibilitatea de a paria pe Polonia Multi pune pe site-ul propriu la dispoziție o secțiune cu ”Rezultate” unde poți vedea ce numere au fost extrase. De obicei poate dura 20-30 de minute până când această informație este afișată. De asemenea, în cazul pariurilor jucate la agenții stradale ai posibilitatea de a verifica codul biletului pe site-ul operatorului, în timp ce agențiile de pariuri live au o secțiune ”Istoric”. Dar și în acest caz biletul va fi afișat ca și câștigător / pierzător abia după ce sunt publicate numerele extrase.  Mai nou, cei de la Netbet.ro au introdus o facilitate prin care afișează extragere live loto Polonia, astfel încât aici poți simți adrenalina la maxim. Ce poate fi mai palpitant decât să vezi live că mai stai într-un singur număr, așteptând ca acesta să vină și să declanșeze bucuria?

 

3. STRATEGII CE POT FI APLICATE PE LOTO POLONIA 20 / 80

Loto Polonia tableta cu numere

În articolul Strategii Loto Polonia 20/80 vă prezentam două dintre strategiile utilizate de pariori la aceasă loterie, care au fost propuse chiar de un utilizator PariuriX.com pe forumul nostru de discuții. Mai jos îți voi prezenta și alte sisteme ce pot fi utilizate pe această loterie.
 

Strategia Martingale

Aceasta este una dintre cele mai populare strategii din lume când vine vorba de jocuri de noroc, ea putând fi utilizată atât la pariuri sportive, cât și la jocuri de cazino sau la pariuri pe loto. Martingale este de regulă utilizată pentru pariuri de cotă 2.00 și constă în dublarea mizei dacă pariul precedent a fost pierzător. Hai să îți arăt cum ai putea să folosești această strategie la Polonia Multi, și ce top remize maxime pui. 

Ai un buget de 320RON și începi de la un pariu de 10RON. Astfel banca ta îți permite maxim 5 pași: 10 - 20 - 40 - 80 - 160. Mergi pe un sistem 2/4. Pariind 10RON, poți câștiga între 24 și 145RON. Dacă pariul inițial pe 10RON este pierzător, plasezi un nou pariu, dar pe 20RON, apoi pe 40RON și tot așa. Atunci când câștigi pui profitul de-o parte și o iei de la capăt. Poți folosi strategia în orice mod dorești, eu ți-am dat doar un exemplu simplu. 

Ține cont cont că este o metodă de pariere care implică multe riscuri. Pentru a afla mai multe despre aceasta recomand să accesezi următorul articol: https://pariurix.com/strategia-martingale.html

 

Sistemul bazat pe șirul Fibonacci

Și aceasta este o strategie foarte cunoscută la nivel internațional care este de regulă jucată pe cote de minim 3.00. Hai să îți dau un exemplu despre cum o poți aplica în situația noastră.

Jucăm un singur număr pe bilet şi dacă pierdem creştem mizele astfel încât miza curentă să fie produsul precedentelor două numere. De exemplu: jucăm 10 RON pe numărul 12, dacă nu iese jucăm tot 10 RON pe numărul 48, dacă din nou nu iese jucăm sumele ultimelor două mize (20 RON) pe numărul 69 şi aşa mai departe (numerele au fost trecute aleatoriu, poți juca ce numere dorești). În momentul în care ai prins un bilet reîncepi de la miza iniţială. Un exemplu de șir Fibonacci ar fi acesta: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55 etc. Mai multe despre strategie găsești aici: șirul fibonacci.

 

Metoda celui mai leneş număr la Polonia Loto

Consultăm statisticile şi căutăm să vedem care este numărul care n-a ieşit de cele mai multe extrageri şi îl jucăm în sistem Martingale sau șirul Fibonacci. Trebuie avut însă în vedere faptul că la un moment putem ajunge la mize foarte mari şi trebuie să avem un buget foarte consistent. Plus că se poate întâmpla ca un număr pur și simplu să nu vrea să iasă.
 

Metoda celor două numere 

Se presupune că avem două numere cu probabilitate mare de extragere: deci cauta combinatii cu fiecare număr dintr-o anumită decadă jucând astfel bilete. Presupunem că numerele alese sunt 15, 58, iar decada 11-20; ar rezulta zece bilete astfel: 15,58,11 - 15,58,12 - 15,58,13 -- etc etc -- 15,58,19 - 15,58,20. 

Deschide cont și pariază pe Polonia Loto Multi cu un bonus de până la 500RON!

 

4. SISTEM BAZAT PE PROBABILITĂȚI MATEMATICE

Mai jos îți voi prezenta un sistem de pariuri sportive care ia în considerare mai multe statistici și probabilități matematice de care ar trebui să ții cont atunci când alegi numerele pe care să pariezi. Ține cont de faptul că ele nu garantează că vei câștiga, pentru că vorbim totuși de un joc de noroc. Dar ele ar trebui să îți crească măcar un pic șansele de câștig.
 

Ține cont de statistici

Am consultat mai multe site-uri de statistici și am găsit următoarele informații care pot fi de real folos pariorilor (acestea sunt statistici pe termen lung care au luat în considerare rezultatul a câteva mii de extrageri):

 • 29% din numerele câștigătoare au ieșit și în extragerea precedentă (față de 25% cât ar fi normal)
 • 44% din numerele câștigătoare au ieșit în măcar una din ultimele două extrageri
 • 58% din numerele câștigătoare au ieșit în măcar una din ultimele trei extrageri

Anumite case de pariuri pe internet au pe site-urile proprii câteva unelte care îți arată cât de des a fost extras fiecare număr în ultima perioadă, ce grup de numere tind să se repete, de când nu a mai ieșit un număr etc. Ai putea arunca un ochi peste astfel de statistici deoarece ele pot fi de folos.
 

Joacă numele ”fierbinți”

Conform statisticilor, la Polonia Multi ai șanse de câștig mai mari jucând numere ”fierbinți” (adică numere care au ieșit des în ultima perioadă), decât numere ”reci” (acele numere care nu au mai ieșit de ceva vreme). Sigur, asta nu este o regulă.
 

Găsirea momentului perfect pentru a juca numere ”fierbinți”

În medie ar trebui cam 5 din numerele câștigătoare la ultima extragere să se repete și la următoarea. Dacă la o extragere se repetă doar 2-3 numere din precedentele câștigătoare, atunci poate la următoarea vor ieși peste 5-6 deoarece astfel de statistici tind să se echilibreze în timp.
 

Elimină numerele care au ieșit deja de 3 ori la rând

Analizând statisticile de la Loto Polonia Multi, nu sunt deloc rare acele situații când un număr iese de 3 ori la rând, dar foarte rar se întâmplă să iasă și la a patra extragere. De aceea, dacă dai de un număr care a fost extras la fiecare din ultimele 3 extrageri, poate este o idee mai bună să îl excluzi.
 

Joacă numere cât mai mixte

Dacă pui pe același bilet 10 numere, atunci poate ar fi o idee bună să alegi 5 pare și 5 impare, 5 mai mari de  40 și 5 mai mici de 40 etc. Mulți sunt de părere că o astfel de abordare crește teoretic șansele de câștig. Ce-i drept, când ai văzut vreodată să fie extrase doar numere pare, sau doar numere mai mari de 40?
 

5. SFATURI UTILE PENTRU PARIURI PE POLONIA MULTI

polonia keno cuvinte cheie

Dacă mai sus am prezentat strategii și sisteme care ar trebui să te ajute să alegi cele mai bune numere și să îți crești șansele de câștig, mai jos voi veni cu câteva sfaturi mai ”practice” care deși nu sunt nici pe departe la fel de spectaculoase, ele te pot ajuta să scoți mai mult din pariurile tale.


Pariază acolo unde câștigurile sunt mai mari

Așa cum am explicat și la punctul 2. când am vorbit despre case de pariuri online care oferă pariuri pe Polonia Multi, cotele și implicit câștigurile diferă de la agenție la agenție, plus că online ești scutit de acea taxă de 5% pe care o plătești offline la fiecare bilet plasat. Poate diferențele par mici la prima vedere, dar în cazul câștigurilor consistente ele se pot simți destul de mult.

 

Ai grijă la taxele pe câștig

În aceeași ordine de idei ca mai sus, ia în considerare faptul că la agențiile stradale ai de plătit o taxă de 16% pe câștigurile care depășesc plafonul de 66,750RON. Vei zice că ”măcar să câștig eu atât” sau ”oricum nu voi câștiga în veci asemenea sume”. Probabil așa se gândea și acest parior care a câștigat 100,000RON la Loto Polonia Multi și s-a trezit că are de plătit 6,000RON statului român, situație pe care o putea evita foarte ușor dacă împărțea miza pe două bilete. Dacă tot ai de gând să joci bilete care au câștiguri potențiale fabuloase, ține cont și de acest aspect. Acest sfat este valabil doar offline, pentru că online plătești impozit pe suma retrasă, iar în acel caz poți scoate banii în mai multe tranșe.

 

Joacă bilete realiste sau sisteme

Pe cât de tentant ar fi să pui 1-2 RON pe un bilet cu un câștig potențial de zeci sau sute de mii de lei, ia în considerare faptul că și șansele pentru a îți ieși respectivul bilet sunt extrem de mici. Dacă tot vrei să dai lovitura vieții la loto, ai putea adăuga pe bilet mai multe sisteme astfel încât să câștigi ceva bani și dacă îți ies mai puține numere.
 

Niciodată să nu cumperi sisteme, strategii sau programe de loto de pe net

Internetul este plin de site-uri care vând progrămele ”minune” sau sisteme ”sigure” de câștig, dar după ce le cumperi ajungi de fiecare dată la concluzia că singurul care a câștigat din treaba asta este ”vânzătorul”, sau ”țeparul”, depinde cum vrei să îi spui.

Pariurile pe loto reprezintă un joc de noroc și nici un software sau sistem de pe lumea asta nu îți garantează că vei câștiga. Dacă ar fi existat așa ceva, atunci inventatorii lui ar fi fost deja super bogați și nu mai aveau nevoie de 10$ sau 50$ de la tine.

Noi ți-am prezentat în acest articol câteva strategii, sisteme și sfaturi care te pot ajuta să îți crești șansele de câștig și să scoți mai mult din pariurile tale pe Polonia Multi 20/80. Poate nu ți se par super spectaculoase, dar crede-mă, nimeni nu îți poate oferi mai mult de atât, fie gratis sau pe bani. Vezi mai multe oferte la casino online, de exemplu Polonia Keno, cu reguli un pic diferite. 

Mai mut ca atât, există o serie de alte Loto care pot prezenta interes. Ele sunt Franța keno, Grecia Kino, Slovacia Keno, și toate, împreună cu Polonia Multi Loto oferă strategii de analiza numerelor bazat pe șirul Fibonacci și Martingale. 

Deschide cont și pariază pe Polonia Loto Multi cu un bonus de până la 500RON!

 

6. FAQ - ÎNTREBĂRI COMUNE PARIURI POLONIA MULTI

Loto Polonia Multi vs Loto Polonia Keno – care sunt diferențele?

Loto Polonia Keno este o loterie de tipul 20 / 70, aceasta organizând extrageri din 4 în 4 minute. De partea cealaltă Loto Polonia Multi are o structură ușor diferită, fiind o loterie de tipul 20 / 80. Aici au loc două extrageri pe zi: Multi 1 de la ora 15:00 și Multi 2 de la ora 22:40. Deci nu confunda cele două loterii deoarece sunt diferite!

Ce agenție are pe loto Polonia cotele cele mai bune?

Superbet, Netbet și PublicWin au toate cote foarte bune pe loto Polonia Multi, însă cele mai bune le are PublicWin.

Are importanță cum aleg numerele la loto Polonia?

Loto Polonia Multi 20/80, ca și orice altă loterie, ține doar de noroc. Chiar și așa, există mai multe metode de alegere a numerelor preferate de către jucători, cele mai populare fiind parierea pe numere ”fierbinți” (adică numerele care au ieșit cel mai des în ultima vreme) sau numere ”reci” (numere care nu au mai ieșit de mult, deci ar trebui să iasă eventual).

Unde găsesc cele mai bune strategii loto Polonia?

La punctul 3 al acestui articol poți găsi o listă cu cele mai bune strategii ce pot fi aplicate pe Loto Polonia Multi 20 / 80. Acolo am vorbit despre Martingale, Fibonacci, metoda celui mai leneș număr, metoda celor două numere, un sistem bazat pe probabilități matematice și multe altele. Pentru o listă și mai lungă cu strategii de aplicat la pariuri loto, poți consulta și articolul ”Pariuri loto - Strategii și sfaturi pentru șanse mai mari de câștig”.

Unde găsesc sfaturi cum să câștigi la Loto Polonia Multi?

La punctul 5 al acestui articol poți vedea o listă cu cele mai bune sfaturi de aplicat pe Loto Polonia Multi. Printre ele putem evidenția: joacă sisteme atunci când e cazul, joacă bilete Multi Polonia doar acolo unde sunt cotele mai mari, ai grijă la taxe. Am explicat pe larg în articol logica fiecărui sfat. Pentru o listă cu sfaturi suplimentare de aplicatla pariuri loto poți consulta și articolul ”Pariuri loto - Strategii și sfaturi pentru șanse mai mari de câștig”.

Cum văd o listă cu numere câștigătoare Loto Polonia?

Pentru a vedea ce numere au ieșit la Polonia 1 și 2 poți consulta site-ul unei case de pariuri precum Superbet, Netbet sau Public Win, și de acolo să accesezi secțiunea Rezultate – Loto. Vei găsi o listă completă cu numere Polonia câștigătoare la toate extragerile care au avut loc recent. Astfel poți paria pe următoarea extragere în funcție de numerele ieșite la precedentele (strategie pe care o aplică mulți).

Rezultate loto Polonia Multi – cum aflu dacă am câștigat?

Poți consulta lista cu numere câștigătoare Loto Polonia (așa cum ți-am arătat mai sus) pentru a vedea dacă printre acestea se regăsesc și cele jucate de tine. Sau poți verifica biletul de pariuri pentru a vedea dacă acesta a fost sau nu câștigător.

Verificare bilet Polonia Multi Bet – cum aflu dacă biletul e câștigător?

Procedura diferă de modul în care ai pariat. Dacă ai pus biletul la o agenție stradală, atunci va trebui să intri pe site-ul respectivei agenții și să accesezi secțiunea de Verificare Bilet. Acolo introdu codul biletului tău, iar o fereastră cu statusul biletului se va deschide automat. Dacă în schimb ai pariat online, poți accesa de pe cont istoricul biletelor. De asemenea balanța contului va fi actualizată automat.

Cum văd o listă cu bilete câștigătoare loto Polonia Multi 20/80?

Dacă ai pariat online, accesează de pe cont istoricul biletelor. Acolo vei avea și o opțiune de filtrare care să îți permită să vezi doar bilete câștigătoare.

Cazinouri online recomandate
Vlad Cazino
Vlad Cazino
Încasează bonusul Vlad Cazino de 125% până la 999RON - CLICK AICI
Betano Casino
Betano Casino
Încasează bonusul Betano Casino de 100% până la 1000RON - CLICK AICI
Netbet Casino
Netbet Casino
Încasează bonusul Netbet Casino de 100% până la 800RON - CLICK AICI
Superbet Casino
Superbet Casino
Încasează la Superbet Casino până la 1200RON - CLICK AICI!
PublicWin Casino
PublicWin Casino
Încasează bonusul PublicWin Casino de 210% până la 2,100RON
Winmasters Casino
Winmasters Casino
Încasează bonusul Winmasters Casino de 100% până la 1,000RON + 300 FREESPINS
Sportingbet Casino
Sportingbet Casino
Încasează bonusul Sportingbet Casino de 100% până la 700RON - CLICK AICI
Betfair Casino
Betfair Casino
Încasează bonusul Betfair Casino de 100% până la 1,000RON - CLICK AICI
Unibet Casino
Unibet Casino
Încasează bonusul Unibet Casino100% până la 1,000RON + 100 FREESPINS
Magic Jackpot
Magic Jackpot
Încasează bonusul MAgic Jackpot de până la 1500RON - CLICK AICI

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Autor

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi