1. Home »
 2. Loto »
 3. Loto Polonia Keno 20/70 – cum câștigi în 2024?

Loto Polonia Keno 20/70 – cum câștigi în 2024?

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-10 10:43:00

image Loto Polonia Keno 20/70 – cum câștigi în 2024?

Polonia Keno este o loterie foarte populară la noi în țară la care poți juca surprinzător de ușor din confortul propriei case. De aceea în paragrafele următoare vom vorbi despre tot ce ține de această loterie de tip keno, de la noțiuni de bază și până la strategii și tehnici de câștig.

Deschide cont și pariază pe Polonia Keno cu un super pachet de bun venit!

 

În ce constă loteria Polonia Keno?

Polonia Keno este una din principalele loterii poloneze, și una dintre cele mai apreciate din Europa. Aceasta are o structură de tipul 20 / 70, ceea ce înseamnă că dintr-o urnă cu bile numerotate de la 1 la 70 se extrag 20 de bile. Din acest punct de vedere ea este identică cu alte loterii precum Belgia Keno 20 / 70, Germania Keno 20/70, Finlanda Keno 20/70 sau Franța Keno 20/70. Au loc extrageri Polonia Keno din 4 în 4 minute, ceea ce înseamnă că poți juca pe o serie lungă de extrageri într-un timp foarte scurt.


Polonia Keno vs Polonia Multi

Mulți ajung să facă confuzia între cele două loterii. În primul rând loteria Kino Polonia are o structură de 20 / 70, în timp ce Polonia Multi este o loterie de tipul 20 / 80. În al doilea rând, la Loto Keno Polonia au loc extrageri din 4 în 4 minute, în timp ce la cealaltă loterie au loc doar două extrageri pe zi: Polonia Multi 1 la ora 15:00 și Polonia Multi 2 la ora 22.40. Pentru a afla mai multe informații despre loteria poloneză 20/80, accesează articolul: ”Multi Loto Polonia 1 și 2 (20/80) - câștigă cu strategii & sfaturi în 2024

Pariază pe Loto Polonia Keno la casa de pariuri online recomandată!

 

Agenții unde poți paria pe Loto Polonia 20 din 70

În caz că nu prea ești familiarizat cu acest fenomen, atunci trebuie să știi că de pe teritoriul României poți juca la loterii internaționale doar de la case de pariuri licențiate la noi în țară. O poți face fie din agenții stradale, fie online de pe site-uri omologate ONJN. Dacă nu prea te pricepi și nu știi ce site este legal și care nu, atunci nu trebuie să îți bați prea tare capul cu asta. Poți deschide cu încredere cont la una din agențiile de mai jos pentru a paria pe Polonia Keno 20 / 70, sau pe orice altă loterie internațională. Noi lucrăm doar cu agenții legale la noi în țară, și recomandăm doar pe cele care oferă servicii de calitate. Deci indiferent la care din site-urile de mai jos te-ai juca, nu vei fi dezamăgit. Vei benefica și de un bonus atractiv pentru prima depunere ce este menționat în dreptul agenției:

Agenții unde poți paria pe Loto Polonia Keno 20 din 70

NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Încasează bonus de 500RON bonus la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
PublicWin
L1172986W000768
200% până la 2.000RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonusul PublicWin de 200% până la 2000RON
Deschide cont
Se aplică T&C
eFortuna
L1160665W000326
200RON
Încasează bonusul Fortuna de 50RON fără depunere + 150RON la depozit - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Casa Pariurilor
L1160652W0000306
50 RON fără depunere
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 50RON fără depunere + 250RON fără risc - CLICK AICI
Deschide cont
Se aplică T&C
Winner
L1193408W001140
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C

 

Cote Polonia Keno 20 / 70

Ca și la celelalte loterii de tipul 20/70, cotele oferite sunt după cum urmează (dar ele pot diferi ușor de la agenție la agenție)

 • Pariu pe un singur număr – cotă 3.40
 • Pariu pe două numere – cotă 12.50
 • Pariu pe trei numere – cotă 47
 • Pariu pe patru numere – cotă 180
 • Pariu pe cinci numere – cotă 750
 • Pariu pe șase numere – cotă 3500
 • Pariu pe șapte numere – cotă 12500
 • Pariu pe opt numere – cotă 50000

Aceste cote sunt valabile pentru situațiile în care joci bilete simple cu o singură variantă de câștig. Desigur, toate casele de pariuri oferă posibilitatea de a juca tot felul de sisteme, majoritatea permițând să adaugi până la 15 numere pe un bilet, în combinații de maxim 8 numere. Deci poți juca orice sisteme îți trec prin cap până la un maxim de 8/15. În acest caz cotele se recalculează în funcție de sistemul ales. Dacă vrei să afli cum se calculează cotele la pariuri sistem, accesează articolul: ”Tot ce trebuie să știi despre cote la pariuri sportive în 2024”.

 

Casa de pariuri recomandată pentru Loto Polonia Keno

Dacă nu știi la ce agenție să joci, atunci noi îți recomandăm Superbet. Și celelalte agenții de pe lista noastră sunt la fel de bune, însă îți dăm câteva motive să joci la Superbet:

 • Aceasta este fără îndoială una dintre cele mai faimoase case de pariuri din România, dar și una de maximă încredere
 • Superbet oferă pariuri pe cele mai cunoscute loterii internaționale din întreaga lume, printre care bineînțeles și loto Kino Polonia.
 • Superbet deține peste 750 de locații stradale din întreaga țară, iar tu poți alimenta cu bani contul online din oricare din aceste sucursale. Deci nu îți trebuie un card de credit / debit sau un portofel electronic pentru a putea juca pe Loto Keno Polonia.
 • Depunerea minimă este de 20RON, iar miza minimă de 1RON, deci îți poți încerca norocul la loto chiar dacă ai un buget limitat.
 • Procesul de verificare bilet este unul foarte ușor de parcurs, așa cum vei vedea mai jos.
 • Superbet vine și cu un instrument interesant de creat combinații  de numere, despre care vom vorbi în paragraful următor.

Recomandăm și Netbet.ro, pentru că acolo puteți urmări extragerile din Polonia LIVE, aceestea fiind transmise live stream!

Deschide cont și pariază pe Loto Polonia Keno cu un super pachet de bun venit!


Polonia Keno combinații la Superbet

La Superbet poți face combinații de numere pe Polonia Keno. Tot ce trebuie să faci este să selectezi extragerea pe care vrei să joci, iar în partea stângă vei vedea că ai un instrument care îți permite să alegi:

 • Cele mai rare 5 numere
 • Cele mai frecvente 5 numere
 • Pereche frecventă de 2 numere
 • Trio frecvent
 • Pereche frecventă consecutivă
 • Trio frecvent consecutiv

Poți genera la Polonia Keno și combinații de numere aleatoare. Trebuie doar să selectezi numărul de bile loto pe care vrei să îl adaugi pe bilet, și apoi să apeși pe butonul ”Alegere rapidă”.

 

Rezultate Polonia Keno – cum aflu dacă am câștigat?

Am văzut că foarte mulți căutați pe Google expresii precum ”rezultate loto polonia arhiva tabel”, ”rezultate polonia”, ”loto polonia arhiva tabel” sau ”arhiva generala loto polonia”, așa că am zis că ar fi cazul să abordăm și acest subiect.

 • Rezultate loto Polonia Keno la Superbet – Intră pe superbet.ro, iar de acolo dă click pe ”Rezultate” din meniul principal de sus. Selectează Loto, și caută loteria dorită.
 • Polonia Keno rezultate la Netbet – Intră pe netbet.ro, iar de acolo dă click pe ”Loto” din meniul principal de sus. Selectează din partea dreaptă ”Rezultate anterioare”. Aici poți urmări inclusiv Loto Polonia Keno live, Netbet fiind singura agenție online din România care oferă în direct fiecare extragere. Acesta este singurul mod în care poți afla rezultatele de la extragerea actuală înainte de a începe următoarea extragere (aviz pentru cei ce obișnuiesc să utilizeze strategii cu miză progresivă).
 • Loto Polonia Keno Fortuna rezultate - Intră pe efortuna.ro, iar de acolo dă click pe ”Loto” din meniul principal de sus. Selectează Rezultate din partea dreaptă, și caută loteria.
 • Keno Polonia rezultate la Casa Pariurilor – Intră pe casapariurilor.ro, iar de acolo dă click pe ”Loto” din meniul principal de sus. Selectează Rezultate din submeniu, și caută loteria poloneză.
 • Rezultate Polonia Keno la Publicwin – acesta este singurul site de pe listă unde nu vei găsi o secțiune de rezultate keno Polonia, dar în schimb vei fi notificat atunci când câștigi sau pierzi. Trebuie doar să accesezi de pe publicwin.ro secțiunea Contul Meu – Pariurile mele – Loto. Sau poți consulta pentru rezultate unul din site-urile de mai jos.
 • Rezultate keno Polonia Gets Bet - Momentan la Gets Bet poți paria pe loto doar din agenții de cartier, nu și online. Totuși poți verifica rezultate pe site urmând pașii: Intră pe getsbet.ro, accesează ”Pariază în agenții” și dă click pe ”Rezultate” - ”Loto”.
 • Loto Polonia keno rezultate la  Stanleybet – Intră pe site-ul Stanleybet, iar de acolo dă click pe ”Loto” din meniul principal de sus. Selectează Rezultate Anterioare din partea dreaptă, și caută loteria poloneză.

 

Sfaturi și strategii de câștig la Polonia Keno

Știu că acesta este subiectul care interesează cei mai mulți jucători. Nu vom intra aici în detalii despre strategii și sfaturi de câștig deoarece ar fi destul de mult de explicat, însă vă recomandăm câteva articole unde am detaliat aceste subiecte:

 • Strategii și scheme de succes la Grecia Kino – deși articolul este destinat în primul rând loteriei grecești, strategiile de aici pot fi aplicate fără probleme și la Loto Keno Polonia datorită similitudinilor dintre cele două loterii. Recomand în special schema loto cu 22 de numere, dar și sistemul loto bazat pe probabilități matematice. Ambele au fost explicate în detaliu în articolul menționat.
 • Keno online - reguli joc, tipuri de keno, strategii și sfaturi utile – dacă te duci la punctul 3. Din articol vei găsi câteva strategii ce pot fi aplicate pe toate loteriile de tip keno.
 • Strategie simplă loto - este o strategie propusă pe forumul nostru de discuții, aceasta strângând peste 130,000 de vizualizări și 70 de comentarii, deci este destul de citită și apreciată. Așa că merită să arunci un ochi.
 • Strategie pe numere loto – o altă strategie propusă pe forumul nostru de discuții. Deși ea este destinată loteriei Polonia Multi, poate fi folosită fără probleme și la Loto Polonia Keno.
 • Loto Polonia - câștigă cu strategii & sfaturi în 2024 – la punctul 3 găsești câteva strategii ce pot fi aplicate cu succes, iar la punctul 4 te așteaptă un sistem bazat pe probabilități matematice. Am încheiat respectivul articol cu câteva sfaturi utile. Articolul este destinat loteriei Polonia Multi, dar din nou, tot ce e acolo este valabil și pentru Polonia Keno 20/70.
 • Cele mai bune strategii de pariuri – deși strategiile din acest ghid sunt destinate în special pariurilor sportive, majoritatea dintre ele pot fi aplicate cu succes și la pariuri loto. Așa că merită să citești ghidul.

Deschide cont și pariază pe Polonia Keno cu un super pachet de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX