Pennsylvania Treasure Hunt 5/30 - Ce are special această loterie?

2022-01-12 14:54:00 1,5k 0

Chiar dacă în România nu este, încă, prea populară, loteria Pennsylvania Treasure Hunt 5/30 este una foarte generoasă și interesantă. Ea are câteva specificații aparte, care o diferențiază de cele despre care ai auzit până acum, ori pe care poate chiar le-ai și încercat. 
 
Află în următoarele rânduri ce specificații are, dar și de ce merită să îți încerci norocul la această loterie de peste “mări și țări”.

Joacă acum online la această loterie cu un bonus de bun venit de până la 500RON!

Caracteristici ale loteriei Pennsylvania Treasure Hunt

pariuri loto mingi cu numere

După cum probabil bănuiești deja, lotto Pennsylvania Treasure Hunt are un format de 5/30, ceea ce înseamnă că din mulțimea 1-30 sunt extrase aleatoriu 5 numere norocoase. Evenimentele au loc în fiecare zi, în Statele Unite ale Americii, în jur de 01’30 PM ET, adică ora 19’30 în România.

Un plus considerabil pe care îl are această loterie este că îți oferă șansa de a obține un Jackpot, la fiecare extragere. Valoarea garantată a premiului este de 10.000$, iar dacă el nu este obținut la un eveniment, suma va fi păstrată pentru următoarea extragere. Astfel, valoarea sa crește cu câte 10.000$ până când Jackpot-ul este câștigat. 

De asemenea, premiul minim pe care îl poți obține este de 1$, dacă ai pe tichet 2 numere norocoase. Pentru 3 numere vei câștiga 6$, pentru 4 vei obține 100$, iar pentru toate cele 5, vei fi fericitul câștigător al Jackpot-ului. 


Unde poți juca în România Pennsylvania Treasure Hunt

La noi în țară există mai mulți operatori de jocuri de noroc care au în portofoliul lor loteria Pennsylvania Treasure Hunt 5/30, precum: 

Pe lângă faptul că aceștia au licență din partea ONJN și sunt recomandați de către PariuriX pentru calitatea serviciilor și generozitatea pachetelor de bun venit, mai au și alte elemente comune. Printre ele se află faptul că Netbet, Fortuna, Superbet, Maxbet și Casa Pariurilor permit selectarea a cel mult 15 numere pe un bilet pentru loteria Pennsylvania Treasure Hunt.

Însă, între cei 5 operatori există și câteva diferențe pe care nu le poți ignora, de la interfața platformelor, până la elementele care se află pe tichet. Un exemplu în plus este ora extragerii: în timp ce la Maxbet și Netbet ea are loc la ora 19’00, la eFortuna și Casa Pariurilor are loc la 19’30, iar la Superbet la ora 20’30.

Case de pariuri recomandate cu loto
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 100RON fără depunere + 200 FREESPINS
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI
Casa Pariurilor
Casa Pariurilor
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 600RON - CLICK AICI
Winner
Winner
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS

 

Cum influențezi șansele de câștig la lotto Pennsylvania Treasure Hunt?

Loteria Pennsylvania Treasure Hunt 5/30 are o singură extragere pe zi, ceea ce înseamnă că poți să îți încerci norocul des, însă nu foarte des. Această caracteristică este perfectă pentru că nu îți permite să exagerezi cu numărul de bilete plasate în aceeași zi. 

Faptul că evenimentele au loc mai rar este foarte util, pentru că îți dă timp să îți refaci calculele și să îți pui la punct tehnica de joc, să analizezi mai bine și mai mult ce numere să alegi data viitoare. Pe de altă parte, va fi nevoie să aștepți și până la aproape 24 de ore pentru a vedea dacă ai făcut alegerea potrivită. 

Joacă responsabil și folosește-te de statistici pentru a face alegeri cât mai bune. Chiar dacă nu îți poți asigura câștigurile, nu înseamnă că nu poți să folosești sisteme și strategii care să-ți crească șansele de a le obține.

 

Pe ce alte loterii internaționale merită să pariez?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

  • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
  • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
  • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
  • Spania Bono - este o loterie de tipul 6/49, exact ca extragerea clasică organizată la noi în țară de Loteria Română.
  • Loto Austria - cel mai popular joc de loto din Austria a fost fondat în 1986 și are un format de tipul 6 / 45.
  • Loto UK - este un joc de loterie clasic, în care jucătorii aleg 6 numere din 59 (1-59).
  • Loto Italia Keno - este o loterie de tipul 20 / 90, cu extrageri din 5 în 5 minute, ceea ce o face foarte populară

Joacă acum online la această loterie cu un bonus de bun venit de până la 500RON!

 

Te-ar putea interesa și:

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi