1. Home »
  2. Loto »
  3. Pariuri loto la Netbet - acum poți paria pe cele mai tari loterii internaționale la una din agențiile recomandate de PariuriX!

Pariuri loto la Netbet - acum poți paria pe cele mai tari loterii internaționale la una din agențiile recomandate de PariuriX!

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-01-06 09:10:00

image Pariuri loto la Netbet - acum poți paria pe cele mai tari loterii internaționale la una din agențiile recomandate de PariuriX!

Pariuri loto la Netbet - acum poți paria la o agenție online de top pe cele mai tari loterii internaționale! Acu aproape 3 ani casa de pariuri online Netbet (vezi site-ul agenției) a venit cu o nouă surpriză de proporții pariorilor: posibilitatea de a plasa pariuri loto online. Acum în 2023, platforma de pariuri loto a acestui operator este una dintre cele mai bune disponibile în mediul online din România, iar de aceea merită să vorbim un pic despre ea.

Deschide cont și pariază acum pe cele mai cunoscute loterii internaționale!

NetBet
L1160651W000195
Încasează un pariu fără risc de 500RON
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Netbet - agenția recomandată pentru pariuri loto

Până în acest moment, mai erau câteva agenții de pariuri pe internet care ofereau acest serviciu (Casa Pariurilor, Superbet, Mozzartbet, PublicWin), dar nici una din ele nu era pe lista noastră de recomandări. Deși vorbim de unii dintre cei mai importanți operatori stradali din România, platformele online se confruntă cu diferite probleme semnalate și de utilizatorii PariuriX pe forumul nostru de discuții. De cealaltă parte Netbet (L1160651W000195) este, din punctul nostru de vedere, una dintre cele mai bune 5 case de pariuri online licențiate, motiv pentru care o și recomandăm în mod deosebit.

Aceasta a făcut eforturi în ultimul an nu doar să ofere servicii la nivelul celorlalte agenții online de top, dar și de a oferi servicii disponibile mai degrabă la operatorii veniți din offline. Iar aici mă gândesc la posibilitatea de a depune din agenții stradale Favbet și Smith & Smith, de a plasa pariuri pe sporturi virtuale, dar și de a paria pe Lucky 6

 

Pariuri loto la Netbet - ce loterii găsim?

În primul rând mi-a sărit în ochi faptul că sunt oferite pariuri pe cele mai cunoscute 3 loterii (cel puțin în rândul pariorilor români): 

  • Win For Life (10/20) - sunt oferite pariuri din oră în oră (08:00 - 00:00)
  • Grecia Kino (20/80) - sunt oferite pariuri din 5 în 5 minute, ceea ce este un plus pentru că sunt și agenții care oferă pariuri doar din sfert în sfert de oră.
  • Polonia Multi 1 și 2 (20/80) - sunt oferite extrageri de două ori pe zi, la orele 15:00 și 22:30

Oferta conține și pariuri pe multe alte loterii. Am găsit aici o gamă largă de loterii din Italia, printre care și Italia Keno (20/80), extragere care nu poate fi găsită la prea multe agenții online sau offline. Dar sunt oferite și multe loterii din SUA, dar și din alte țări precum Ungaria, Germania, Austria, Spania, Letonia, Slovacia etc.

 

Pariuri loto la Netbet - miză minimă, sisteme de joc și alte informații

Miza minimă este de 1RON / bilet , indiferent de numărul de combinații conținut de respectivul bilet. Acesta este desigur un mare avantaj pentru cei care nu dispun de sume mai consistente. Poți juca orice sistem îți trece prin cap, dar sistemul maxim permis este de 8 / 15 - deci maxim 8 numere într-o combinație, și maxim 15 numere pe întregul bilet. Cam la fel este și la alți operatori.

Dacă nu ai mai plasat până acum pariuri loto la o agenție de pariuri, atunci trebuie menționat faptul că fiecare bilă primește o cotă, iar astfel câștigurile sunt raportate la șansele reale de câștig. Deci nu e ca la Loteria Română, acolo unde o mare parte din bani se duc către potul cel mare, iar la 3 / 4 / 5 numere ghicite câștigi o sumă destul de mică raportată la probabilitatea de câștig. Pentru mai multe informații despre pariuri loto recomand articolul : ”Pariuri loto - Strategii și sfaturi pentru șanse mai mari de câștig

Deschide cont și pariază acum pe cele mai cunoscute loterii internaționale!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX