1. Home »
  2. Loto »
  3. Betcafe Arena Loto oferă pariuri pe cele mai cunoscute loterii internaționale!

Betcafe Arena Loto oferă pariuri pe cele mai cunoscute loterii internaționale!

Baicu Marius
Baicu Marius

2016-06-17 22:18:26

image Betcafe Arena Loto oferă pariuri pe cele mai cunoscute loterii internaționale!

Betcafe Arena loto – pariază pe cele mai cunoscute loterii internaționale! În ceea ce privește pariurile sportive, Betcafe Arena are servicii decente și o ofertă suficient de bună pentru o agenție stradală, dar nu poate concura cu casele de pariuri online, care îi iau fața din toate punctele de vedere. Ea nu oferă nimic în plus față de concurență şi atunci nu văd motive pentru care să pariez la ea. Lucrurile se schimbă însă atunci când vine vorba de pariuri loto, această agenție având o ofertă foarte bogată și diversificată, cu care nici o casă de pariuri online nu se poate lăuda. Rămâne însă un singur inconvenient: deoarece aici putem paria doar offline, trebuie să ne deplasăm la o agenție stradală de fiecare dată când vrem să punem un bilet. Să vedem dacă merită sau nu.

Pariază cu până la 500RON bonus pe Grecia Kino, Polonia Multi și alte loterii internaționale!

 

Grecia Kino Bet Cafe Arena

Cea mai populară loterie internațională în rândul românilor este Grecia Kino 20/80. Dar Superbet, Casa Pariurilor și Mozzartbet oferă posibilitatea de a paria online pe această loterie; atunci de ce s-o facem la un operator offline? Există totuși un argument. În timp ce agențiile menționate oferă extrageri din 10 în 10 minute sau din 15 în 15 minute, la Bet Cafe se poate paria din 5 în 5 minute. Însă acesta este singurul avantaj care îmi vine în minte.

Părerile celor care joacă Loto Kino le găseşti în topicul de discuţii Grecia Kino.

 

Bet Cafe Arena Win For Life

Aceasta este o altă loterie populară la care sunt oferite pariuri din oră în oră, dar din nou, ea poate fi găsită și la agențiile online care au făcut trecerea din mediul offline. Alte loterii acoperite de Betcafe Arena sunt Finlanda Keno, Singapore TOTO, Connecticut Cash, Canada Atlantic Bucko, Spania Bono sau Franța Keno, iar lista ar putea continua pentru că este mult mai lungă. Ar mai trebui menționat că miza minimă este de doar 1 RON pe bilet indiferent de sistemul ales, ceea ce cu siguranță este un plus.

Vezi ce strategii utilizează jucătorii la Loto Win For Life pe forum. 

 

Betcafe arena rezultate loto

Poți afla dacă ai câștigat sau nu consultând site-ul betcafearena.ro. Pe lângă faptul că este oferită opțiunea ”Verificare bilet”, este oferită și o secțiune Rezultate unde sunt trecute numerele câștigătoare de la fiecare loterie care a făcut parte din oferta agenției. La loteriile de tip keno sau Win For Life aceste rezultate sunt actualizate în maxim 15 minute de la terminarea extragerii, în timp ce la alte loterii poate dura și câteva ore până să afli numerele câștigătoare.

Pot înțelege motivele pentru care cineva ar plasa pariuri loto la 1x2betcafearena, dar personal consider că avantajele oferite nu sunt suficiente pentru a mă convinge să mă deplasez de fiecare dată la o agenție stradală. Prefer să deschid cont la o casă de pariuri online care oferă servicii similare și să pariez pe loteriile favorite direct din fața calculatorului sau de pe dispozitive mobile.

Pariază cu până la 500RON bonus pe Grecia Kino, Polonia Multi și alte loterii internaționale!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX