1. Home »
  2. Loto »
  3. Pariuri loto la Fortuna Bet – Grecia Kino, Polonia Multi etc

Pariuri loto la Fortuna Bet – Grecia Kino, Polonia Multi etc

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-01-03 15:18:00

image Pariuri loto la Fortuna Bet – Grecia Kino, Polonia Multi etc

Află tot ce trebuie să știi despre pariuri loto la Fortuna Bet! Află cum poți paria pe cele mai tari loterii internaționale (Grecia Keno, Polonia Multi, Win For Life etc) direct din confortul casei tale!

Pariază acum pe cele mai tari loterii internaționale cu un super bonus!


Acum poți juca online pariuri loto la Fortuna Bet!

Pentru o lungă perioadă de timp Fortuna Bet oferea pariuri loto doar în agenții de cartier, nu și pe platforma de pariuri online. Acest lucru s-a schimbat începând cu octombrie 2023, când oferta loto a fost implementată inclusiv pe efortuna.ro!

Nici că se putea un moment mai bun, mai ales acum când ne aflăm în vremuri tulburi din cauza noului Corona Virus, iar casele de pariuri stradale nu mai reprezintă o opțiune la fel de bună și sigură ca înainte.

Pentru a plasa pariuri loto online la Fortuna Bet este suficient să intri pe efortuna.ro și să accesezi secțiunea Loto din meniul de sus.


Ce loterii internaționale găsim în oferta loto Fortuna?

Oferta loto la Fortuna Bet este mai mult decât generoasă. Găsim nu mai puțin 74 de loterii din 23 de țări diferite, cele mai importante fiind:

  • Grecia Kino 20 / 80 – Fortuna Bet oferă pariuri pe loteria grecească din 5 în 5 minute, aceasta fiind cea mai populară loterie din ofertă.
  • Polonia Multi 20 / 80 – O altă loterie extrem de populară de tipul 20 / 80, unde avem extrageri din 4 în 4 minute, este Polonia Multi.
  • Italia Win For Life 10 / 20 – Aceasta este fără îndoială cea mai populară loterie italiană din ofertă, însă te așteaptă și altele precum Italia Numerone, Italia Classico, dar și loterii regionale din Bari, Mapoli, Palermo, Roma, Torino, Venetia, Genoa și multe alte orașe.
  • SUA MegaMillions 5/70 – poți paria și pe cea mai populară loterie din SUA, alături de loterii locale cum ar fi Connecticut Classic 6/44, Washington 6/49 sau Florida Fantasy 5/36

Oferta online de pariuri loto Fortuna conține și loterii din multe alte țări cum ar fi Ungaria, Spania, Slovenia, Slovacia, Letonia, Norvegia, Finlanda, Elveția, Singapore etc. Deci cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău!

Pariază acum pe cele mai tari loterii internaționale cu un super bonus!


Miză minimă, cote. sisteme și alte informații

Fortuna îți oferă posibilitatea de a personaliza biletele loto în orice mod îți trece prin cap. Poți adăuga până la 15 numere pe un bilet, și poți utiliza până la 8 numere în aceeași combinație! Deci poți juca sisteme precum 8/15, deși la fel de bine poți paria pe un singur număr dacă asta dorești.

Miza minimă este de doar 1RON / bilet, ceea ce este cu siguranță o veste bună. Cotele sunt și ele foarte bune, așa cum vei putea constata și singur.

Poți verifica oricând dacă ți-au ieșit biletele din secțiunea ”Istoric loto”. Iar dacă ai aplicația de mobil Fortuna instalată, vei primi notificări pe ecranul principal al telefonului în legătură cu rezultatul biletului de îndată ce se termină extragerea! Există și o secțiune de Rezultate Loto pe efortuna.ro dacă vrei să vezi ce numere au ieșit la extragerile precedente.

Te-am convins că merită să joci online pe loto la Fortuna? Atunci deschide un cont acum și vei beneficia și de un super pachet de bun venit pe care îl poți descoperi AICI.

Pariază acum pe cele mai tari loterii internaționale cu un super bonus!

ÎNTREBĂRI COMUNE DESPRE PARIURI PE LOTERII LA FORTUNA

Pe ce loterii pot paria?

Casa de pariuri Fortuna oferă pariuri pe loterii din peste 20 de țări, iar din ofertă nu lipsesc loterii populare precum Polonia Multi 1 și Multi 2, Win For Life, Grecia Keno, Spania Bono sau Euro Millions.


Ce sisteme pot juca?

Pe un bilet poți adăuga maxim 15 numere și poți juca combinații de maxim 8 numere. Deci poți juca orice sistem îți trece prin cap, de la 1/1 (adică pariu pe un singur număr) și până la 8/15.


Care este miza minimă pe bilet?

Miza minimă pe bilet este de doar 1RON, iar vestea bună este că nu există o miză minimă pe combinație.  


Cum verific dacă am câștigat?

Pentru a vedea ce numere au ieșit la o anumită extragere intră pe site-ul Fortuna și accesează : Pariază din agenții – Loto – Rezultate loto. De asemenea, în partea dreaptă a paginii există o secțiune ”Verifică bilet” unde poți introduce codul de verificare online de pe bilet (este trecut în partea de jos a biletului). Apasă pe ”Trimite” și vei afla instant dacă ai câștigat sau nu. 


Este oferită o loterie virtuală?

Da, Fortuna Bet are propria loterie virtuală numită Turbo 6. Aceasta este o loterie de tipul 6 / 49 unde se extrag 35 de numere și unde poți câștiga o cotă cuprinsă între 1.00 și 10,000 în funcție de cât de rapid îți ies toate cele 6 numere. Află mai multe!

Pariază acum pe cele mai tari loterii internaționale cu un super bonus!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX