1. Home »
  2. Loto »
  3. Pariuri loto la Casa Pariurilor – pariază pe cele mai populare loterii din lume direct de acasă!

Pariuri loto la Casa Pariurilor – pariază pe cele mai populare loterii din lume direct de acasă!

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-01-06 11:32:00

image Pariuri loto la Casa Pariurilor – pariază pe cele mai populare loterii din lume direct de acasă!

Pariuri loto Casa Pariurilor – pariază pe cele mai populare loterii din lume online direct din confortul casei tale sau din mers de pe orice dispozitiv mobil. Eu sunt un mare fan al pariurilor loto, chiar dacă sunt conștient că ele depind 100% de noroc și nu există vreo strategie în lumea asta care să poată întoarce cotele în favoarea jucătorului. Chiar și așa îmi place să-mi încerc din când în când șansa la cele mai importante loterii din Europa și nu numai.

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la Casa Pariurilor

casa pariurilor loto pagina de start

Problema cu pariurile pe loto

Pentru o lungă perioadă de timp însă, mi-a fost destul de greu să fac acest lucru. Deși apreciez case de pariuri online precum unibet.ro, sportingbet.ro, betfair.ro sau betano.ro, adevărul este că acestea ori nu oferă deloc pariuri loto, ori au o ofertă mult prea modestă comparativ cu ceea ce caut. Agențiile care într-adevăr stăteau foarte bine la oferta loto erau cele stradale, acestea fiind singurele care ofereau posibilitatea de a paria zilnic pe zeci de loterii internaționale utilizând orice sistem sau combinație îmi trecea prin cap. Dar să mă duc de fiecare dată la o agenție de la colțul străzii pentru a pune pariuri pe câțiva lei nu era nici asta o soluție ideală.


Și a apărut soluția...

Totul s-a schimbat atunci când s-a reglementat piața de pariuri sportive online, iar o parte din operatorii stradali s-au extins în mediul online. Casa Pariurilor loto (D.ONJN 1289 /29.07.2016) a avut inspirația de a permite clienților ca pe lângă pariuri sportive să poată plasa și pariuri loto online, oferta fiind identică cu cea ce la agențiile stradale. Alți operatori, precum Stanleybet sau Fortuna Bet n-au avut aceeași inspirație. Posibilitatea de a putea plasa pariuri loto la Casa Pariurilor pe internet a fost pentru mine un argument suficient să mă convingă să deschid un cont la acest operator.

 


Pariuri loto la Casa Pariurilor

Când vine vorba de loto joc la Casa Pariurilor loto cu încredere, mai ales că nici celelalte servicii nu sunt rele. Pot depune și retrage direct din agenții stradale (și am destule prin zona mea), site-ul este scutit de bug-uri și erori deranjante, plus că este pusă la dispoziție și o aplicație pentru mobil care permite să pariez pe loteriile internaționale preferate atunci când nu sunt acasă.


Ce oferă Casa Pariurilor în materie de pariuri loto?

Miza minimă este de doar 2 RON pe bilet, indiferent de sistemul ales și de numărul de combinații pe care îl conține respectivul sistem. Pentru mine acesta este un lucru bun, deoarece nu prea joc bilete simple, ci prefer sisteme de tipul 2/3, 3/5, 2/6, etc (depinde de loterie). Loteriile mele preferate sunt Grecia Kino şi de aceea mă bucură faptul că pot paria pe extrageri din 15 în 15 minute, de la ora 10:15 și până la 22:00. Alte loterii de tipul keno care îmi plac sunt Letonia Keno și Franța Keno, dar din când în când mai pariez și pe loterii naționale de tipul 6/49, precum cele din Germania, Hong Kong sau Spania. Câteva idei despre loto keno poți găsi în acest articol explicativ. 

Mă bucură faptul că acum pot plasa pariuri loto la Casa Pariurilor la orice oră din zi sau din noapte direct din fața calculatorului, fără să fie nevoie să mă deplasez la o agenție de cartier de fiecare dată când vreau să pun un bilet.

Deschide cont si ia bonusul de bun venit 200RON acum la Casa Pariurilor

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX