Pariuri pe loterii virtuale – cum câștig la Besix, Turbo 6, Lucky 6, V-Bingo sau Get’s Six?

2022-01-05 15:47:00 92,6k 0

Pariuri pe loterii virtuale – cum câștig la Besix, Turbo 6, Lucky 6, V-Bingo sau Get’s Six? Află cum se joacă la loteriile de tipul 35 /  49 sau 35 / 48, descoperă strategii și scheme de joc care să îți crească șansele de câștig, și consultă lista de case de pariuri online ce oferă pariuri pe Lucky 6. Poți citi un articol interesant despre loterii virtuale și pe Casinos.ro, site-ul nostru partener!

Deschide cont și pariază online pe loteria virtuală Lucky 6 cu un pachet de bun venit de până la 500RON!

Case de pariuri recomandate cu loto
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 20RON fără depunere + 100% până la 500RON
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI
Casa Pariurilor
Casa Pariurilor
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 600RON - CLICK AICI

 

1. REGULAMENT DE JOC LUCKY 6, BESIX, TURBO 6 ETC

Loteriile virtuale au apărut prima dată în România în urmă cu câțiva ani (sau cel puțin atunci le-am observat eu), iar de atunci au crescut foarte mult în popularitate. Unul din motivele pentru care acest tip de jocuri de noroc are succes este acela că afli în maxim câteva minute din momentul în care ai pariat dacă ai câștigat sau nu, plus că poți urmări live extragerea, ceea ce îți permite să simți adrenalina la maxim.  Plus că și modul în care sunt organizate extragerile le face să fie destul de interesante. Dar despre ce este vorba mai exact?

La fiecare loterie virtuală au loc extrageri o dată la câteva minute. În urnă se află 48 sau 49 de bile (48 la Lucky 6, loterie care este doar online, și 49 la celelalte loterii, care sunt doar offline) din care se extrag 35. Tu poți adăuga pe un bilet nu mai puțin de 6 numere, și nu mai mult de 12 numere (ar putea exista excepții în funcție de agenția unde joci). Pentru a câștiga ceva trebuie ca biletul tău să conțină minim 6 numere extrase, motiv pentru care în afară de variante simple de bilet (6/6) poți juca doar sisteme bazate pe combinații de 6 numere (6/7, 6/8, 6/9 etc).

Cu cât cele 6 numere ies mai repede, cu atât câștigul este mai consistent. Cota maximă de care poți beneficia este 10,000 și este acordată atunci când nimerești primele 6 numere extrase. În cazul în care al 6-lea număr îți iese abia la a 35-a bilă extrasă, atunci  beneficiezi de o cotă de 1.00.

loterii virtuale lucky 6 online

În poza de mai sus poți vedea o extragere încheiată la Lucky 6. În interiorul bilelor sunt precizate în ordine numerele extrase, iar în dreptul lor cota la care ai fi câștigat biletul dacă atunci completai o serie de 6 numere câștigătoare. Bilele din centru conțin primele 5 numere extrase. Dacă de exemplu aveai pe bilet numele 3, 16, 31, 32, 33 și 41 ai fi câștigat o cotă de 70.

Miza minimă pe bilet este de 2RON din ce știu (poate sunt și agenții unde poți paria 1RON), dar un bilet poate conține mai multe variante de câștig. De regulă miza minimă pe combinație este de 0,10RON. Dacă de exemplu pariezi 7RON pe un bilet cu 7 numere, înseamnă că joci sistem 6 / 7 unde sunt 7 combinații posibile, deci vorbim de o miză de 1RON / combinație. Despre cum se calculează cotele la bilete de tip sistem recomand acest articol : https://pariurix.com/tipuri-de-bilete-la-pariuri-explicate-simplu-sistem-si-cu-baza.html.
 

2. CASE DE PARIURI CARE OFERĂ LOTERII VIRTUALE

Loterii virtuale găseam până nu demult doar la case de pariuri stradale, dar unele dintre ele au început să ofere acest tip de gambling inclusiv online. Mai nou chiar un operator de pariuri pe internet foarte cunoscut a implementat acest tip de loterie deși nu deține agenții stradale proprii! Indiferent de agenția la care joci regulamentul este în mare parte același cu cel prezentat mai sus, dar chiar și așa, loteriile poartă nume diferite de la agenție la agenție.

Extragerile pot fi urmărite în fiecare locație stradală a respectivului operator (sau pe net în cazul bookmakerilor la care pariezi online) și au loc la nivel național; deci rezultatele sunt aceleași indiferent în ce sucursală te afli (dar să aparțină de același operator, pentru că fiecare casă de pariuri are extrageri separate și individuale). Deci dacă eu și un amic suntem în două agenții Superbet diferite vom urmări aceeași extragere, dar dacă eu sunt la Superbet și el la Fortuna (vezi site-ul agenției) atunci rezultatele sunt diferite. Hai să vedem ce agenții oferă pariuri pe loterii virtuale și cum poți verifica dacă ai câștigat. Le vom împărți în două categorii - online și offline, dar vom vorbi mai mult despre cele de pe internet pentru că este mai comod să pariezi de acasă. Poți paria pe mai multe extrageri consecutive fără a fi necesar să stai la o coadă de fiecare dată, și implicit poți utiliza fără probleme și tot felul de strategii cu mize progresive.

De precizat că deși offline aceste loterii virtuale pot purta tot felul de nume, online vei găsi doar extragerea Lucky 6. Dar oricum indiferent de nume, vorbim cam de același lucru, singura diferență notabilă fiind aceea că la Lucky 6 se extrag numere între 1 și 48, iar la celelalte loterii virtuale între 1 și 49.

 

2.1 Agenții online recomandate cu pariuri pe Lucky 6

Lucky 6 de la Netbet - deschide cont acum!

O voi trece în fruntea listei pentru că Netbet.ro este una dintre cele mai bune 5 case de pariuri online din România, și una din puținele la care poți plasa pariuri pe loterii virtuale online. Implementarea loteriei Lucky 6 este cu atât mai surprinzătoare cu cât vorbim de o casă de pariuri care nu are nici o tangență cu mediul offline, iar de aceea merită apreciată pentru adăugarea acestui serviciu.

Acum ai posibilitatea de a plasa pariuri online Lucky 6 din confortul casei tale la orice oră din zi sau din noapte. Miza minimă este de 2RON / bilet și 0.40RON / combinație, deci poți juca la Lucky 6 chiar dacă nu ai un buget foarte consistent. Avem și un articol detaliat despre acest subiect pe care îl poți accesa aici: https://pariurix.com/lucky-6-netbet.html.

Mai nou, Netbet.ro (eu am observat în 2018) a adăugat în ofertă și alte loterii virtuale precum NetSix și Lucky X, care sunt similare dar nu identice cu Lucky 6. Dacă intri acum pe site-ul operatorului vei putea găsi regulile exacte ale acestor jocuri.

Netbet.ro este o alegere excelentă pentru cei care sunt interesați și de alte tipuri de gambling, și asta pentru că site-ul are una dintre cele mai apreciate platforme de pariuri sportive online din România, dar și un cazino de top. Mai mult decât atât, poți plasa și pariuri loto pe cele mai populare loterii din lume (detalii aici). Sunt oferite și foarte multe promoții atractive pe toate platformele Netbet, dintre care 2 îmi vin imediat în minte. Clienții noi pot primi până la 1,500RON bonus de bun venit pe durata primelor 5 depuneri, plus că primele 10 bilete pe loto sunt asigurate în limita a 50RON (maxim 5RON / bilet)! Mai exact, mizele sunt rambursate sub formă de cash, fără condiții de rulaj! 

Pariază acum cu un bonus de 500RON pe Lucky 6, una dintre cele mai bune case de pariuri online din România!

loterii virtuale pariu pe lucky 6

 

Lucky 6 de la Superbet - deschide cont acum!

În afară de pariul pe numere câștigătoare, poți pune și alte pariuri secundare precum : primul număr :par / impar, primul număr : peste / sub 24.5, par / impar primele 5 numere, suma primelor numere: peste / sub 122.5. Ia totuși în considerare faptul că platforma de pariuri pe internet nu este foarte stabilă. Tot Superbet mai are un joc numit Lucky X unde se extrag 36 de numere cuprinse între 1 și 50, dar și o loterie virtuală live intitulată Next 6.

Suyperbet are pe lângă loterii virtuale și o gamă largă de pariuri virtuale, dar și loterii internaționale. Clienții noi primesc și un pachet atractiv de bun venit, așa că ai toate motivele să deschizi un cont!

Pariază acum pe Lucky Six, Lucky X sau Next Six cu un super pachet de bun venit!

loterii virtuale fotbal virtual curse cai tenis virtual

 

Lucky 6 de la PublicWin - deschide cont acum!

PublicWin are o secțiune de ”Jocuri virtuale”, unde pe lângă pariuri virtuale pe fotbal, tenis, baschet, curse de cai sau curse de câini vei găsi și pariuri Lucky 6. Opțiunile de pariere sunt aceleași ca cele de la Superbet și Netbet.ro, așa că nu sunt prea multe de discutat. În 2020 PublicWin oferă cel mai mare pachet de bun venit din România, așa că din acest punct de vedere poți lua în considerare la modul serios posibilitatea deschiderii unui cont.

Pariază acum pe Lucky Six cu un super pachet de bun venit!

 

2.2 Agenții online cu pariuri virtuale pe loto ce merită încercate 

Lucky Six de la Casa Pariurilordeschide cont acum!

Și cei de la Casa Pariurilor oferă pariuri virtuale pe loterii precum Lucky Six, Lucky X, dar și pe curse virtuale de cai și câini exact ca în agențiile ostradale. Iar dacă te plictisești de loterii virtuale, trebuie să știi că și aici îți poți încerca norocul la loterii internaționale precum Grecia Kino, Polonia Multi sau Win For life! Casa Pariurilor are și un pachet de bun venit super atractiv pe care îl poți descoperi AICI.

Pariază acum pe loterii virtuale la această agenție de pariuri!

loterii virtuale pariuri pe numere la agentii online

 

Lucky 6 de la Fortuna Bet - deschide cont acum!

Miza minimă pe bilet este de 2RON, iar miza minimă pe combinație este de doar 0,10RON! Are loc câte o extragere la fiecare 3 minute și jumătate, începând de la ora 10:04 și până la 21:58. Rezultatele pot fi consultate pe site-ul Fortuna Bet (intră acum) accesând Loto – Loto – Rezultate Lucky 6. Mai nou oferă și alte loterii virtuale precum Lucky X și Next 6. Află mai multe despre Turbo 6!

Pariază acum pe loterii virtuale la această agenție de pariuri!

 

2.3 Alte agenții online cu pariuri pe loterii virtuale

 V-Bingo de la Stanleybet

Extragerile au loc la fiecare 4 minute, iar mizele minime sunt aceleași ca la agențiile de mai sus –minim 2RON / bilet și minim 0.10RON / combinație. Nu poți paria online, dar poți urmări de pe PC extragerile (totuși acest serviciu nu funcționa când l-am testat).

Loteriile virtuale sunt jocuri ce țin strict de noroc! Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în această activitate. Dacă te confrunți cu probleme de joc apelează cu încredere la jocresponsabil.ro!

 


Get Six de la Get’s Bet

Extragerile au loc din 5 în 5 minute non-stop, deși nu sunt prea lămurit cum poți paria de exemplu pe o extragere de la 04:00 dimineața în condițiile în care toate agențiile sunt închise.  Rezultatele sunt afișate mereu pe site.

Poate că mai sunt și alte case de pariuri care oferă astfel de loterii virtuale, dar pe care eu nu le știu. Dacă cunoști un astfel de exemplu nu ezita să dai un reply mai jos.

Deschide cont și pariază online pe loteria virtuală Lucky 6 cu un pachet de bun venit de până la 500RON!

 

 

3. STRATEGII, SISTEME ȘI SCHEME DE JOC PE LOTO VIRTUAL

loterii virtuale mingi cu numere loto

Înainte de toate un lucru trebuie să fie foarte clar : nu există o formulă magică sau o strategie incredibilă care să îți garanteze numai câștiguri pe linie, și nici măcar sisteme cu care să termini mereu ziua pe plus. Vorbim totuși de extrageri loto care în final depind de noroc. Mai mult de atât, vorbim de extrageri virtuale unde există posibilitatea ca payout-ul maxim să fie controlat - gen să iasă numere în așa fel încât agenția de pariuri să nu plătească la câștigători mai mult de 60 % - 90% din sumele total pariate. Deci ceva cam ca la păcănele. Iar atunci este cu atât mai greu de întors cotele în favoarea ta.

Totuși, aplicând anumite strategii și scheme de joc îți poți crește șansele de câștig. Utilizatorii PariuriX au propus pe forum mai multe strategii pentru Superbet Bexis, strategii ce pot fi aplicate fără probleme și la Netbet Lucky 6, Fortuna Bet Turbo 6, Bet Café Arena Lucky 6, Stanleybet V-Bingo, Casa Pariurilor Lucky 6 sau Get’s Bet Get Six.  Eu le voi prezenta pe cele mai interesante, iar pe restul le poți descoperi aici: https://pariurix.com/discutii/informatii-despre-superbet-besix-51512-pagina-2.html. Tot în acest topic te invit și pe tine să propui alte sisteme sau scheme de joc pe care le consideri interesante.


De jucat o singură culoare

La loteriile virtuale clasice bilele sunt împărțite pe 7 culori. De exemplu numerele 1,8, 9, 16 etc au aceeași culoare, cum numerele 3, 10, 17, 24 etc au altă culoare. Se întâmplă destul de des ca la o extragere să iasă toate cele 7 numere de o culoare, sau măcar 6 din ele, deci este o strategie interesantă să pariezi în acest mod.  Aici sunt două variante – ori joci un bilet simplu cu 6 numere și sari peste un număr ce aparține respectivei culori, sperând că ai făcut alegerea potrivită – sau joci un bilet cu 7 numere pentru a acoperi integral o culoare, dar atunci și miza este împărțită pe 7 variante.  Chiar și așa, să nu uităm că avem 7 culori diferite, deci trebuie să fii și inspirat  să alegi culoarea ”norocoasă”.

Utilizatorii noștri recomandau să optăm în special pentru o culoare care la precedenta extragere nu a furnizat mai mult de 2-3 bile câștigătoare, mergând pe ”legea compensației”. Sau poți juca mai multe culori per extragere dacă te ține bugetul. Sunt pariori care se laudă că au făcut bani frumoși în acest mod, dar sigur că în final depindem tot de noroc. La Superbet Besix, fiind acum doar 48 de numere, acestea  sunt împărțite pe 8 culori (6 numere per culoare), deci aici o variantă simplă de 6 numere acoperă integral o culoare.

 

De jucat șiruri de numere consecutive

Ai putea paria pe un bilet cu numere de la 11 la 16,  de la 30 la 35 sau de la 38 la 43. Nu pare cine știe ce, dar dacă te uiți peste rezultatele la toate extragerile dintr-o zi vei vedea că sunt destul de dese acele situații în care între cele 35 de numere câștigătoare se regăsesc 6 numere consecutive. Dar și aici, trebuie să fii inspirat să pui ochii pe șirul potrivit, sau să ai bugetul necesar pentru a acoperi mai multe șiruri. Și cu acest mod de a juca sunt pariorii care pretind că au făcut ceva bani. Dar îți dai seama că niciodată nu vei ochi cu o astfel de schemă o cotă fabuloasă – poate că mai devreme sau mai târziu vor ieși toate numerele de la 1 la 6 (că nah, se extrag 35 de numere), dar ca să mai iasă și primele 6, posibil să nu se întâmple vreodată.

 

De jucat combinații ciudate și de evitat combinații populare

Mai sus spuneam că fiind vorba de extrageri virtuale, este posibil ca payout-ul să fie controlat. Deci dacă mulți pariori joacă anumite numere sau anumite combinații, atunci este posibil să scadă probabilitatea ca acestea să iasă. Asta înseamnă că dacă jucăm variante puțin alese de alți pariori, atunci șansele noastre de câștig cresc. Este evident că nu avem cum să știm ce se pariază la nivel național,dar putem anticipa un pic. De exemplu majoritatea pariorilor optează mai degrabă pentru numere ”fierbinți” (care au ieșit des pe la extragerile precedente ) decât pentru numere ”reci” (care nu prea au ieșit).

Sau sunt destui care de ziua lor se duc să își încerce norocul și pariază pe data respectivă (de exemplu dacă ziua mea e pe 10 octombrie, mă duc atunci să pariez la Turbo 6 și dintre numrele alese nu lipsește numărul 10). Sună cam aiurea, dar văzusem niște statistici care confirmau acest mit ca fiind adevărat; data actuală este printre cele mai jucate numere la loto (orice tip de loto) în ziua respectivă, poate chiar cel mai jucat.

 

4. SFATURI PENTRU A SPORI ȘANSELE DE CÂȘTIG LA LUCKY 6 ȘI BESIX

  • Joacă cele mai populare numere – se bate un pic cap în cap cu strategia de mai sus, dar o poți încerca dacă îți inspiră încredere. Urmărește 4-5 extrageri, vezi care numere îți sar în ochi, apoi începe să le joci. Mulți procedează în acest mod, motiv pentru care trebuie să o trec pe această listă. 
  • Joacă cele mai puțin populare numere – sau poți face invers, mergi pe numerele care nu prea au ieșit în ultima vreme în ideea că mai devreme sau mai târziu trebuie să fie extrase.
  • Joacă după statistici - iar dacă ții la statistici, poți vedea lucrurile astfel. Dacă se extrag 35 de numere din 48 au 49, înseamnă că aproximativ 2 / 3 din numerele extrase la precedenta extragere vor fi extrase din nou. Deci ai putea adăuga pe bilet 4 numere care au fost câștigătoare ultima dată, și 2 care nu au fost. Poți dezvolta pe baza acestei idei și să ții cont și de alte statistici de genul mai complexe. 
  • Joacă cât mai diversificat – alegi 3 numere pare, 3 impare, 3 din ele mai mici de 24, 3 mai mari de 24, fiecare număr de culoare diferită și așa mai departe. Se pornește de la ideea că o variantă foarte diversificată are șanse mai mari de reușită decât una care conține numai numere mici sau numai numere pare.
  • Joacă bilete cu mai multe numere – Pentru a avea șanse mai mari de câștig poți merge pe bilete care să conțină 10 – 12 numere, eventual aplicând una din  strategiile de mai sus. Problema e că un astfel de bilet are foarte multe combinații posibile, deci pentru a câștiga ceva bani ar trebui ca și miza să fie una consistentă.

Pentru mai multe strategii și sfaturi, dar și pentru scheme loto sau sisteme bazate pe probabilități matematice recomand articolul : https://pariurix.com/loto-online.html. Este destinat mai degrabă pariurilor pe loterii clasice, dar multe din cele prezentate acolo pot fi aplicate fără probleme și aici. 

Deschide cont și pariază online pe loteria virtuală Lucky 6 cu un pachet de bun venit de până la 500RON!

Cazinouri online recomandate
Fortuna Casino
Fortuna Casino
Încasează bonusul Fortuna Casino de 77RON fără depunere - CLICK AICI
Unibet Casino
Unibet Casino
Încasează bonusul Unibet Casino100% până la 1,000RON + 333 FREESPINS
Sportingbet Casino
Sportingbet Casino
Încasează bonusul Sportingbet Casino de 100% până la 1200RON - CLICK AICI
Winmasters Casino
Winmasters Casino
Încasează bonusul Winmasters Casino de 100% până la 1,000RON + 230 FREESPINS
Vlad Cazino
Vlad Cazino
Încasează bonusul Vlad Cazino de 125% până la 999RON - CLICK AICI
Betano Casino
Betano Casino
Încasează bonusul Betano Casino de 100% până la 1000RON - CLICK AICI
Netbet Casino
Netbet Casino
Încasează bonusul Netbet Casino de 100% până la 1000RON - CLICK AICI
Superbet Casino
Superbet Casino
Încasează la Superbet Casino până la 1200RON - CLICK AICI!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi