1. Home »
  2. Loto »
  3. Pariuri pe loterii virtuale – cum câștig la Besix, Turbo 6, Lucky 6, V-Bingo sau Get’s Six?

Pariuri pe loterii virtuale – cum câștig la Besix, Turbo 6, Lucky 6, V-Bingo sau Get’s Six?

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-10 10:45:00

image Pariuri pe loterii virtuale – cum câștig la Besix, Turbo 6, Lucky 6, V-Bingo sau Get’s Six?

Pariuri pe loterii virtuale – cum câștig la Besix, Turbo 6, Lucky 6, V-Bingo sau Get’s Six? Află cum se joacă la loteriile de tipul 35 /  49 sau 35 / 48, descoperă strategii și scheme de joc care să îți crească șansele de câștig, și consultă lista de case de pariuri online ce oferă pariuri pe Lucky 6. Te invităm să consulți și un alt articol în care poți descoperi cele mai bune strategii pe loterii virtuale!

Deschide cont și pariază online pe loteria virtuală Lucky 6 cu un pachet de bun venit de până la 500RON!

 

1. CE ESTE LOTERIA VIRTUALĂ LUCKY SIX?

Lucky Six, alături de Besix, Turbo 6 sau GetSix, sunt loterii virtuale. Asta înseamnă că respectivele extrageri nu au loc în realitate, ci sunt generate de către un calculator. Ele sunt transmise LIVE pe site-urile caselor de pariuri online utilizând o interfață grafică, pentru ca jucătorul să poată simți adrenalina jocurilor live, exact ca la o extragere reală.

Loteriile virtuale au apărut prima dată în România în urmă cu câțiva ani (sau cel puțin atunci le-am observat eu), iar de atunci au crescut foarte mult în popularitate. Unul din motivele pentru care acest tip de jocuri de noroc are succes este acela că afli în maxim câteva minute din momentul în care ai pariat dacă ai câștigat sau nu, plus că poți urmări live extragerea, ceea ce îți permite să simți adrenalina la maxim.  Plus că și modul în care sunt organizate extragerile le face să fie destul de interesante. Dar despre ce este vorba mai exact?

 

2. REGULAMENT DE JOC LUCKY 6, BESIX, TURBO 6 ETC

La fiecare loterie virtuală au loc extrageri o dată la câteva minute. În urnă se află 48 sau 49 de bile (48 la Lucky 6, loterie care este doar online, și 49 la celelalte loterii, care sunt doar offline) din care se extrag 35. Tu poți adăuga pe un bilet nu mai puțin de 6 numere, și nu mai mult de 12 numere (ar putea exista excepții în funcție de agenția unde joci). Pentru a câștiga ceva trebuie ca biletul tău să conțină minim 6 numere extrase, motiv pentru care în afară de variante simple de bilet (6/6) poți juca doar sisteme bazate pe combinații de 6 numere (6/7, 6/8, 6/9 etc).

Cu cât cele 6 numere ies mai repede, cu atât câștigul este mai consistent. Cota maximă de care poți beneficia este 10,000 și este acordată atunci când nimerești primele 6 numere extrase. În cazul în care al 6-lea număr îți iese abia la a 35-a bilă extrasă, atunci  beneficiezi de o cotă de 1.00.

Miza minimă pe bilet este de 2RON din ce știu (poate sunt și agenții unde poți paria 1RON), dar un bilet poate conține mai multe variante de câștig. De regulă miza minimă pe combinație este de 0,10RON. Dacă de exemplu pariezi 7RON pe un bilet cu 7 numere, înseamnă că joci sistem 6 / 7 unde sunt 7 combinații posibile, deci vorbim de o miză de 1RON / combinație. Despre cum se calculează cotele la bilete de tip sistem recomand acest articol : https://pariurix.com/tipuri-de-bilete-la-pariuri-explicate-simplu-sistem-si-cu-baza.html.

Ar trebui să mai știi că bilele sunt împărțite pe culori. Culorile bilelor la Lucky Six sunt: roșu, verde, albastru, mov, maro, galben, portocaliu și gri. Fiecărei culori îi corespund câte șase numere, după cum poți vedea în poza de mai jos (câte o coloană per culoare). Aceste culori nu sunt doar pentru frumusețe, ci au și un scop practic. De exemplu poți paria pe culoarea primei bile la o cotă de 8.00.

 

Statistici despre cele mai frecvente numere la Lucky Six

Dacă ești genul de parior care ține cont de statistici, atunci trebuie să știi că fiecare agenție ce oferă pariuri pe Lucky Six are și o secțiune de ”Statistici” acolo unde poți vedea o  listă cu cele mai extrase numere (Numere fierbinți). Astfel poți juca pe bilet numerele ce ies cel mai frecvent.

Dacă în schimb mergi pe principiul că trebuie să iasă și numerele care au ieșit mai rar, atunci poți paria și pe ”numere reci”. Nu în ultimul rând, poți consulta și alte statistici precum frecvența numerelor pare / impare sau mici / mari. 


 

3. CASE DE PARIURI CARE OFERĂ LOTERII VIRTUALE

Loterii virtuale găseam până nu demult doar la case de pariuri stradale, dar unele dintre ele au început să ofere acest tip de gambling inclusiv online. 

Extragerile pot fi urmărite în fiecare locație stradală a respectivului operator (sau pe net în cazul bookmakerilor la care pariezi online) și au loc la nivel național; deci rezultatele sunt aceleași indiferent în ce sucursală te afli (dar să aparțină de același operator, pentru că fiecare casă de pariuri are extrageri separate și individuale).

Deci dacă eu și un amic suntem în două agenții Superbet diferite vom urmări aceeași extragere, dar dacă eu sunt la Superbet și el la Fortuna (vezi site-ul agenției) atunci rezultatele sunt diferite. Hai să vedem ce agenții oferă pariuri pe loterii virtuale și cum poți verifica dacă ai câștigat.

De precizat că deși offline aceste loterii virtuale pot purta tot felul de nume, online vei găsi doar extragerea Lucky 6. Dar oricum indiferent de nume, vorbim cam de același lucru, singura diferență notabilă fiind aceea că la Lucky 6 se extrag numere între 1 și 48, iar la celelalte loterii virtuale între 1 și 49.

 

3.1 Agenții online recomandate cu pariuri pe Lucky 6

Lucky 6 de la Netbet

O voi trece în fruntea listei pentru că Netbet.ro este una dintre cele mai bune 5 case de pariuri online din România, și una din puținele la care poți plasa pariuri pe loterii virtuale online. Implementarea loteriei Lucky 6 este cu atât mai surprinzătoare cu cât vorbim de o casă de pariuri care nu are nici o tangență cu mediul offline, iar de aceea merită apreciată pentru adăugarea acestui serviciu.

Acum ai posibilitatea de a plasa pariuri online Lucky 6 din confortul casei tale la orice oră din zi sau din noapte. Miza minimă este de 2RON / bilet și 0.40RON / combinație, deci poți juca la Lucky 6 chiar dacă nu ai un buget foarte consistent. Avem și un articol detaliat despre acest subiect pe care îl poți accesa aici: Lucky Six de la Netbet!

Pariază acum cu un bonus de 500RON pe Lucky 6, una dintre cele mai bune case de pariuri online din România!

loterii virtuale pariu pe lucky 6

 

Lucky 6 de la Superbet

În afară de pariul pe numere câștigătoare, poți pune și alte pariuri secundare precum : primul număr :par / impar, primul număr : peste / sub 24.5, par / impar primele 5 numere, suma primelor numere: peste / sub 122.5. Ia totuși în considerare faptul că platforma de pariuri pe internet nu este foarte stabilă. Tot Superbet mai are un joc numit Lucky X unde se extrag 36 de numere cuprinse între 1 și 50, dar și o loterie virtuală live intitulată Next 6.

Suyperbet are pe lângă loterii virtuale și o gamă largă de pariuri virtuale, dar și loterii internaționale. Clienții noi primesc și un pachet atractiv de bun venit, așa că ai toate motivele să deschizi un cont!

Pariază acum pe Lucky Six, Lucky X sau Next Six cu un super pachet de bun venit!

loterii virtuale fotbal virtual curse cai tenis virtual

 

Lucky 6 de la PublicWin

PublicWin are o secțiune de ”Jocuri virtuale”, unde pe lângă pariuri virtuale pe fotbal, tenis, baschet, curse de cai sau curse de câini vei găsi și pariuri Lucky 6. Opțiunile de pariere sunt aceleași ca cele de la Superbet și Netbet.ro, așa că nu sunt prea multe de discutat. În 2020 PublicWin oferă cel mai mare pachet de bun venit din România, așa că din acest punct de vedere poți lua în considerare la modul serios posibilitatea deschiderii unui cont.

Pariază acum pe Lucky Six cu un super pachet de bun venit!

 

3.2 Agenții online cu pariuri virtuale pe loto ce merită încercate 

Lucky Six de la Casa Pariurilor

Și cei de la Casa Pariurilor oferă pariuri virtuale pe loterii precum Lucky Six, Lucky X, dar și pe curse virtuale de cai și câini exact ca în agențiile ostradale. 

În afară de loterii virtuale precum Lucky Six Casa Pariurilor oferă și pariuri pe loterii internaționale precum Grecia Kino, Polonia Multi sau Win For life!

Site-ul Casa Pariurilor este intuitiv și foarte ușor de folosit, astfel încât te poți descurca pe acessta fără nici o problemă chiar dacă ești la primul contact cu jocurile de cazino online!

Dacă alegi să joci la Lucky Six Casa Pariurilor, atunci trebuie să știi că atunci când deschizi un cont nou prin link-urile PariuriX vei beneficia de un bonus fără depunere de 100 RON, la verificarea contului.

Pariază acum pe loterii virtuale cu un bonus fără depunere de 100RON!

loterii virtuale pariuri pe numere la agentii online

 

Lucky 6 de la Fortuna Bet 

Miza minimă pe bilet este de 2RON, iar miza minimă pe combinație este de doar 0,10RON! Are loc câte o extragere la fiecare 3 minute și jumătate, începând de la ora 10:04 și până la 21:58. Rezultatele pot fi consultate pe site-ul Fortuna Bet (intră acum) accesând Loto – Loto – Rezultate Lucky 6. Mai nou oferă și alte loterii virtuale precum Lucky X și Next 6. Află mai multe despre Turbo 6!

Pariază acum pe loterii virtuale la această agenție de pariuri!

 

3.3 Alte agenții online cu pariuri pe loterii virtuale

 V-Bingo de la Stanleybet

Extragerile au loc la fiecare 4 minute, iar mizele minime sunt aceleași ca la agențiile de mai sus –minim 2RON / bilet și minim 0.10RON / combinație. Nu poți paria online, dar poți urmări de pe PC extragerile (totuși acest serviciu nu funcționa când l-am testat).

Loteriile virtuale sunt jocuri ce țin strict de noroc! Joacă responsabil și nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în această activitate. Dacă te confrunți cu probleme de joc apelează cu încredere la jocresponsabil.ro!


Get Six de la Get’s Bet

Get Six oferă și ea pariuri pe loterii virtuale. Loteria acestora poartă numele de GETSIX, dar numele este practic singurul lucru care diferă față de BeSix-ul celorlalte case de pariuri online.

Regulamentul de joc este același ca și la ceilalți operatori. Se extrag 35 de numere dintr-un total de 48, iar jucătorul alege 6 numere. Cu cât numerele alese de acesta ies mai repede, cu atât și câștigul este mai mare.

Poate că mai sunt și alte case de pariuri care oferă astfel de loterii virtuale, dar pe care eu nu le știu. Dacă cunoști un astfel de exemplu nu ezita să dai un reply mai jos.

Deschide cont și pariază online pe loteria virtuală Lucky 6 cu un pachet de bun venit de până la 500RON!

 

 

4. STRATEGII, SISTEME ȘI SCHEME DE JOC PE LOTO VIRTUAL

Înainte de toate un lucru trebuie să fie foarte clar : nu există o formulă magică sau o strategie incredibilă care să îți garanteze numai câștiguri pe linie, și nici măcar sisteme cu care să termini mereu ziua pe plus. Vorbim totuși de extrageri loto care în final depind de noroc. Mai mult de atât, vorbim de extrageri virtuale unde există posibilitatea ca payout-ul maxim să fie controlat - gen să iasă numere în așa fel încât agenția de pariuri să nu plătească la câștigători mai mult de 60 % - 90% din sumele total pariate. Deci ceva cam ca la păcănele. Iar atunci este cu atât mai greu de întors cotele în favoarea ta.

Totuși, aplicând anumite strategii și scheme de joc îți poți crește șansele de câștig. Utilizatorii PariuriX au propus pe forum mai multe strategii pentru Superbet Bexis, strategii ce pot fi aplicate fără probleme și la Netbet Lucky 6, Fortuna Bet Turbo 6, Bet Café Arena Lucky 6, Stanleybet V-Bingo, Casa Pariurilor Lucky 6 sau Get’s Bet Get Six.  Eu le voi prezenta pe cele mai interesante, iar pe restul le poți descoperi aici: https://pariurix.com/discutii/informatii-despre-superbet-besix-51512-pagina-2.html. Tot în acest topic te invit și pe tine să propui alte sisteme sau scheme de joc pe care le consideri interesante.


De jucat o singură culoare

La loteriile virtuale clasice bilele sunt împărțite pe 7 culori. De exemplu numerele 1,8, 9, 16 etc au aceeași culoare, cum numerele 3, 10, 17, 24 etc au altă culoare. Se întâmplă destul de des ca la o extragere să iasă toate cele 7 numere de o culoare, sau măcar 6 din ele, deci este o strategie interesantă să pariezi în acest mod.  Aici sunt două variante – ori joci un bilet simplu cu 6 numere și sari peste un număr ce aparține respectivei culori, sperând că ai făcut alegerea potrivită – sau joci un bilet cu 7 numere pentru a acoperi integral o culoare, dar atunci și miza este împărțită pe 7 variante.  Chiar și așa, să nu uităm că avem 7 culori diferite, deci trebuie să fii și inspirat  să alegi culoarea ”norocoasă”.

Utilizatorii noștri recomandau să optăm în special pentru o culoare care la precedenta extragere nu a furnizat mai mult de 2-3 bile câștigătoare, mergând pe ”legea compensației”. Sau poți juca mai multe culori per extragere dacă te ține bugetul. Sunt pariori care se laudă că au făcut bani frumoși în acest mod, dar sigur că în final depindem tot de noroc. La Superbet Besix, fiind acum doar 48 de numere, acestea  sunt împărțite pe 8 culori (6 numere per culoare), deci aici o variantă simplă de 6 numere acoperă integral o culoare.

 

De jucat șiruri de numere consecutive

Ai putea paria pe un bilet cu numere de la 11 la 16,  de la 30 la 35 sau de la 38 la 43. Nu pare cine știe ce, dar dacă te uiți peste rezultatele la toate extragerile dintr-o zi vei vedea că sunt destul de dese acele situații în care între cele 35 de numere câștigătoare se regăsesc 6 numere consecutive. Dar și aici, trebuie să fii inspirat să pui ochii pe șirul potrivit, sau să ai bugetul necesar pentru a acoperi mai multe șiruri. Și cu acest mod de a juca sunt pariorii care pretind că au făcut ceva bani. Dar îți dai seama că niciodată nu vei ochi cu o astfel de schemă o cotă fabuloasă – poate că mai devreme sau mai târziu vor ieși toate numerele de la 1 la 6 (că nah, se extrag 35 de numere), dar ca să mai iasă și primele 6, posibil să nu se întâmple vreodată.

 

De jucat combinații ciudate și de evitat combinații populare

Mai sus spuneam că fiind vorba de extrageri virtuale, este posibil ca payout-ul să fie controlat. Deci dacă mulți pariori joacă anumite numere sau anumite combinații, atunci este posibil să scadă probabilitatea ca acestea să iasă. Asta înseamnă că dacă jucăm variante puțin alese de alți pariori, atunci șansele noastre de câștig cresc. Este evident că nu avem cum să știm ce se pariază la nivel național,dar putem anticipa un pic. De exemplu majoritatea pariorilor optează mai degrabă pentru numere ”fierbinți” (care au ieșit des pe la extragerile precedente ) decât pentru numere ”reci” (care nu prea au ieșit).

Sau sunt destui care de ziua lor se duc să își încerce norocul și pariază pe data respectivă (de exemplu dacă ziua mea e pe 10 octombrie, mă duc atunci să pariez la Turbo 6 și dintre numrele alese nu lipsește numărul 10). Sună cam aiurea, dar văzusem niște statistici care confirmau acest mit ca fiind adevărat; data actuală este printre cele mai jucate numere la loto (orice tip de loto) în ziua respectivă, poate chiar cel mai jucat.

 

5. SFATURI PENTRU A SPORI ȘANSELE DE CÂȘTIG LA LUCKY 6 ȘI BESIX

  • Joacă cele mai populare numere – se bate un pic cap în cap cu strategia de mai sus, dar o poți încerca dacă îți inspiră încredere. Urmărește 4-5 extrageri, vezi care numere îți sar în ochi, apoi începe să le joci. Mulți procedează în acest mod, motiv pentru care trebuie să o trec pe această listă. 
  • Joacă cele mai puțin populare numere – sau poți face invers, mergi pe numerele care nu prea au ieșit în ultima vreme în ideea că mai devreme sau mai târziu trebuie să fie extrase.
  • Joacă după statistici - iar dacă ții la statistici, poți vedea lucrurile astfel. Dacă se extrag 35 de numere din 48 au 49, înseamnă că aproximativ 2 / 3 din numerele extrase la precedenta extragere vor fi extrase din nou. Deci ai putea adăuga pe bilet 4 numere care au fost câștigătoare ultima dată, și 2 care nu au fost. Poți dezvolta pe baza acestei idei și să ții cont și de alte statistici de genul mai complexe. 
  • Joacă cât mai diversificat – alegi 3 numere pare, 3 impare, 3 din ele mai mici de 24, 3 mai mari de 24, fiecare număr de culoare diferită și așa mai departe. Se pornește de la ideea că o variantă foarte diversificată are șanse mai mari de reușită decât una care conține numai numere mici sau numai numere pare.
  • Joacă bilete cu mai multe numere – Pentru a avea șanse mai mari de câștig poți merge pe bilete care să conțină 10 – 12 numere, eventual aplicând una din  strategiile de mai sus. Problema e că un astfel de bilet are foarte multe combinații posibile, deci pentru a câștiga ceva bani ar trebui ca și miza să fie una consistentă.

Poți citi un articol interesant despre loterii virtuale și pe Casinos.ro, site-ul nostru partener!

Deschide cont și pariază online pe loteria virtuală Lucky 6 cu un pachet de bun venit de până la 500RON!

Cazinouri online recomandate

Unibet Casino
L1160657W000330
1,000RON
Încasează bonusul Unibet Casino100% până la 1,000RON + 300 FREESPINS CASH & EGT
Deschide cont
Se aplică T&C
Vlad Cazino
L1160657W000330
2000RON
Încasează bonusul Vlad Cazino de până la 2000RON + 300 FREESPINS CASH
Deschide cont
Se aplică T&C
Betano Casino
L1170664W000663
1000RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 1000 RON bonus de bun venit la Betano Casino!
Deschide cont
Se aplică T&C
Netbet Casino
L1160651W000195
7000RON
Încasează bonusul de 200 FREESPINS + specială de 40RON fără depunere
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet Casino
L1203785W001253
1200RON
Exclusiv PariuriX
Încasează la Superbet Casino 222 FREESPINS fără depunere + până la 1200RON la depozit
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzartbet Casino
L1203414W001173
2024RON
Joacă la Mozzartbet Casino chiar acum!
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit Casino
L1213854VW001295
2500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează până la 2500RON + 600 FREESPINS
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters Casino
L1160650W000194
2000RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonusul Winmasters Casino 2000RON + 355 FREESPINS + alte cadouri!
Deschide cont
Se aplică T&C


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX