New York Pick 10 - Prin ce a ieșit în evidență această loterie?

2022-01-12 14:54:00 962 0

New York-ul este superb, fiind recunoscut pentru foarte multe atracții, însă puține persoane știu despre el că este orașul-gazdă al mai multor loterii. Una dintre cele care a devenit destul de populare și în alte țări, este versiunea cunoscută și ca New York Pick 10. 

Ea are câteva caracteristici destul de deosebite, ce au contribuit la popularizarea sa. Acestea sunt legate de modul în care sunt acordate premiile și de formatul său, el fiind diferit de cam orice altă loterie. Continuă să citești articolul, iar dacă ți se pare interesantă, încearcă-ți norocul la New York Pick 10. Alege-ți cazinoul cu grijă și joacă responsabil de fiecare dată!

Joacă acum online la această loterie cu un bonus de bun venit de până la 500RON!

Caracteristici ale loteriei New York Pick 10

În primul rând, este nevoie de o clarificare destul de importantă. Loteria New York Pick 10 nu presupune extragerea a doar 10 numere. În cadrul evenimentelor sunt selectate aleatoriu 20 de numere din intervalul 1-80. 

Loteria are în denumirea sa “Pick 10” deoarece dacă reușești să ghicești fix 10 numere dintre cele norocoase, vei câștiga Jackpot-ul. Deși 20 numere sunt selectate în cadrul evenimentului, cel mai mare premiu este acordat când nimerești fix 10 dintre ele.

O altă caracteristică aparte a loteriei New York Pick 10 este faptul că este acordat un premiu inclusiv când nu ai nimerit absolut niciun număr din extragere. Chiar dacă valoarea câștigului nu va fi prea mare, există această recompensă. Pentru a obține orice alt premiu, va fi nevoie să ai pe tichet cel puțin 6 numere norocoase.

Evenimentele au loc în fiecare zi, conform fusului orar din România, la ora 01’35 sau la ora 2’35. Indiferent de acest detaliu, durează câteva minute până când baza de date va fi actualizată, așa că poți consulta rezultatele de dimineață. Din păcate, această loterie nu are extragerile transmise în timp real, așa că va fi nevoie să aștepți.


Sisteme și strategii pentru New York Pick 10

Toți specialiștii spun că este ideal ca de fiecare dată când joci, pe lângă a pune accent pe distracție, să acorzi multă atenție și modului în care îți desfășori activitatea. Acest lucru înseamnă să îți calculezi o sumă pe care îți permiți să o investești. Ea variază în funcție de suma pe care o primești periodic ca venit, dar și de cheltuielile pe care le ai.

În funcție de cât îți permiți să pierzi din totalul respectiv, vei putea să optezi pentru una sau mai multe tehnici de joc. Ele pot fi personalizate în funcție de jocul pe care îl alegi, dar și de alte detalii, precum cât de des faci investiții.

Sistemul sau strategia pe care o alegi depinde în principal, de bugetul pe care îl ai, dar și de caracteristicile loteriei și de modul tău de a juca. Astfel, poți opta pentru unele abordări care să se bazeze doar pe rezultatele anterioare și pe statistici. Ori, poți alege unele care să implice creșterea mizei tale (până la suma maximă pe care ți-ai stabilit-o în avans ca fiind pragul de cheltuit).

Ideal este, mai ales că poți avea o selecție destul de mare pe un bilet, să te asiguri că ai numere cât mai diverse, care să se încadreze în cât mai multe categorii. Adică, selectează numere pare și impare, cu o valoare mică și mare, din intervale diferite, precum 1-20 / 21-40 / 41-60 / 61-80.

Conform statisticilor și datelor furnizate de specialiști, este aproape imposibil ca la o extragere, mai ales atât de mare, toate numerele să fie de un singur fel, să fie dintr-o singură categorie.


Unde poți juca în România New York Pick 10

A devenit mult mai clar de ce această loterie este atât de specială? Ea are premii surprinzătoare, un sistem de recompensare ieșit din comun și poartă cu sine multă adrenalină. Dacă vrei și tu să-ți încerci norocul la New York Pick 10, dar ești în România, stai liniștit! Nu este nevoie să te deplasezi din confortul casei pentru a face asta.

Mai mulți operatori de la noi din țară îți pun la dispoziție numeroase loterii internaționale, inclusiv pe aceasta. Principalele cazinouri pe care le recomandăm, cand este vorba de loterii, sunt Netbet, Superbet și Fortuna. Au cote avantajoase și pachete de bun venit substanțiale, dar și multe alte loterii, așa că va fi cam greu să te plictisești. 

Dacă îți dorești, însă, să încerci și alte agenții, nu ezita să-ți faci cont la Casa Pariurilor sau la Maxbet. Înainte de a-ți face alegerea finală, consultă recenziile pentru a stabili, măcar teoretic, care dintre ele ți-ar fi mai potrivită.

Case de pariuri recomandate cu loto
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 100RON fără depunere + 200 FREESPINS
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI
Casa Pariurilor
Casa Pariurilor
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 600RON - CLICK AICI
Winner
Winner
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS

 

Pe ce alte loterii internaționale merită să pariez?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

  • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
  • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
  • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
  • Spania Bono - este o loterie de tipul 6/49, exact ca extragerea clasică organizată la noi în țară de Loteria Română.
  • Loto Austria - cel mai popular joc de loto din Austria a fost fondat în 1986 și are un format de tipul 6 / 45.
  • Loto UK - este un joc de loterie clasic, în care jucătorii aleg 6 numere din 59 (1-59).
  • Loto Italia Keno - este o loterie de tipul 20 / 90, cu extrageri din 5 în 5 minute, ceea ce o face foarte populară

Joacă acum online la această loterie cu un bonus de bun venit de până la 500RON!

 

Te-ar putea interesa și:

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi