Mega Millions 5/70 - De ce este celebră această loterie?

2023-01-18 14:38:00 1,9k 0

Fiecare joc de noroc are o istorie, mai lungă sau mai scurtă, care a condus la versiunea sa pe care o cunoaștem în ziua de astăzi. Acest lucru este valabil inclusiv pentru loteriile care se desfășoară în toată lumea, fiecare în parte având un curs al său. 
 
Mega Millions a apărut în anul 1996 și inițial a fost numită “The Big Game”, ulterior fiind redenumită în 2002, “The Big Game Mega Millions”. Povestea sa este destul de complexă, însă s-a ajuns ca în prezent, începând din anul 2020, loteria să fie oferită în 45 de state. 
 
De-a lungul anilor, au fost acordate premii impresionante, norocoșii câștigători bucurându-se de zeci sau chiar de sute de mii de dolari. Cel mai mare premiu obținut vreodată a fost acordat în urma extragerii din 23 Octombrie 2018, el având valoarea de 1.537 bilioane de dolari.

Joacă acum online la această loterie cu un bonus de bun venit de până la 500RON!

Caracteristici ale loteriei Mega Millions 5/70

Loteria Mega Millions este destul de interesantă, având două extrageri în cadrul unui eveniment. În Statele Unite ale Americii sunt alese în mod aleatoriu 5 numere din intervalul 1-70, extragerea principală, și încă 1 număr din intervalul 1-25, extragerea secundară a Bilei de Aur. Conform regulamentului, Jackpot-ul se obține atunci când toate cele 6 sunt ghicite corect, pe același bilet.

Evenimentele au loc în fiecare zi de Miercuri și Sâmbătă, ora 05’00 sau ora 06’00, conform fusului orar al României. Din păcate, la operatorii naționali, se pot plasa tichete doar pentru extragerea principală. Pe bilete se pot selecta până la 15 numere, care pot fi împărțite în diverse sisteme.

Miza minimă pe care trebuie să o depui la cazinourile din România este de 1 RON. Cel mai mic câștig se obține când pe un tichet ai nimerit cel puțin 3 numere, ținându-se cont că poți plasa un pariu doar pentru extragerea principală.  

Valorile foarte mari ale premiilor se datorează, în principal, faptului că dacă un eveniment nu are niciun câștigător al Jackpot-ului, el se va cumula cu valoarea următorului premiu, de la următorul eveniment. 

Unde poți juca în România Mega Millions 5/70

Operatorii de jocuri de noroc din România pun la dispoziția membrilor lor destul de multe opțiuni, inclusiv când vine vorba de categoria de lotto. Dintre toate cazinourile, doar câteva au o varietate considerabilă, și mai puține având în portofoliul lor Mega Millions 5/70. Pe lista celor recomandate de noi se află Netbet, Fortuna, Casa Pariurilor și Maxbet, fiecare în parte având multe atuuri ce nu pot fi ignorate. 

 • Netbet are atât un pachet de bun venit generos, cât și unele oferte special create pentru secțiunea de loto. Spre exemplu, poți să primești banii înapoi pentru până la 5 bilete care nu au ieșit norocoase, dacă miza lor este de maxim 5 RON.
 • Fortuna are un portofoliu divers, care cuprinde cam orice joc de noroc. În plus, te va întâmpina cu un pachet de bun venit care se “întinde” pe primele 3 depuneri pe care le faci. 
 • Casa Pariurilor te așteaptă cu destul de multe oportunități de distracție și câștig, valabile pentru cam orice categorie de gambling. Însă, când vine vorba de lotto, există un bonus dedicat - dacă ai încheiat procesul de verificare a contului, fă o primă depunere care să fie de cel puțin 25 RON și vei primi 100% până la 200 RON pe care să îi folosești la orice loterie online.
 • Maxbet este un operator recunoscut pentru premiile sale foarte diferite, fiind extrem de generos inclusiv cu pachetul de bun venit. Pe lângă acesta, are multe surprize și pentru membrii deja existenți, ele fiind cadouri valabile atât pentru păcănele, cât și pentru alte categorii de casino. Spre exemplu, dacă activezi promoția pentru lotto, vei primi înapoi banii pentru 5 bilete necâștigătoare, dacă ele au fost plasate cu o miză de cel mult 5 RON.

Fiecare cadou din partea unei agenții are un regulament, așa că este foarte important să citești secțiunea de Termeni și Condiții. Acolo vei găsi toate informațiile despre cum să activezi oferta, ce trebuie să faci pentru a fi eligibil, care este perioada sa de valabilitate, dar și care sunt posibilele cerințe de rulaj. Joacă responsabil și distrează-te la jocurile tale preferate, încercând pe cât se poate de mult să îți diminuezi riscurile și să-ți crești șansele de câștig!

Case de pariuri recomandate cu loto
NetBet
NetBet
Încasează 20RON fără depunere + 200% până la 400RON FREEBET!
Superbet
Superbet
Încasează 50RON FREEBET fără depunere + 500RON la depozit!
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 200% până la 2000RON
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI
Casa Pariurilor
Casa Pariurilor
Încasează bonusul Casa Pariurilor de până la 600RON - CLICK AICI
Winner
Winner
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
Mozzart Bet
Mozzart Bet
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Betano
Betano
Încasează 50RON fără depunere + 50RON EXTRA + 100% la 500RON!

 

Pe ce alte loterii internaționale merită să pariez?

Cele mai populare loterii din România la momentul de față ar fi:

 • Kino Grecia - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România, având extrageri din 5 în 5 minute
 • Multi Polonia - este tot o loterie de tipul 20 / 80, extragerile având loc de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
 • Win For Life Italia - are un format atipic de tipul 10 / 20, ceea ce o face foarte populară în rândul jucătorilor care aplică strategii și scheme de joc.
 • Spania Bono - este o loterie de tipul 6/49, exact ca extragerea clasică organizată la noi în țară de Loteria Română.
 • Loto Austria - cel mai popular joc de loto din Austria a fost fondat în 1986 și are un format de tipul 6 / 45.
 • Loto UK - este un joc de loterie clasic, în care jucătorii aleg 6 numere din 59 (1-59).
 • Loto Italia Keno - este o loterie de tipul 20 / 90, cu extrageri din 5 în 5 minute, ceea ce o face foarte populară

Joacă acum online la această loterie cu un bonus de bun venit de până la 500RON!

Te-ar putea interesa și:

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta... citeste mai mult

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX